واسه lilium.y
Ava
واقعا دوستای خوب و انسانهای شریف و درستی هستند
Ava
واقعا دوستای خوب و انسانهای شریف و درستی هستند
منم دلم تنگ شده
برای اون باشگاه مهندسان با فضای خفقان دوره ی پیرجو که مثل استالین هرکسی رو میخواست اخراج میکرد و اجازه ی نفس کشیدن به هیچکس نمیداد اما خودش 3 تا اکانت فِیک داشت .
برای " کافر خداپرست" و " سجاد پوررحیمی" اون مدیرای ارشد باشگاه که مرد بودن و مردمی بودن و زیر پاشونو یک شبه خالی کردند
برای " اسی " و " کارو" گه به جرم اینکه در برابر خودکامگی ها سکوت نکردند مُهر اخراجی موقت برروی اسمشون خورد و هیچوقت این " موقت " به پایان نرسید.
برای همه ی مدیر تالارهایی که به دلیل انقادهای سازنده از دم تیغ گذشتند و برای همیشه رفتند ...
و امروز باشگاهی که در بهترین حالت ممکن اعضای آنلاینش 5-6 نفر هستند و اَدمین که زمانی با ملکه انگلیس هم فالوده نمیخورد میاد با اعضای تازه وارد جوک تعریف میکنه تا شاید چند نفر عضو جدید بگیره و بازهم داستان گرفتن تبلیغات و کسب درآمد از سادگی دانشجویان ...
و این داستان بی انتها ادامه دارد ...
اینکه جواب من هیچ کدومه یعنی خیلی بی عاطفه م؟
نمیدونم، چند روز پیش داشتم یه سری پیامهای خصوصیم رو میخوندم، موضوعاتی برام چالش بود که الان اصلا یادم نمیاد که چی بودن، به نظرم هرچیزی اقتضای همون زمان خودشه!شاید خوش ب حالت شده از کجا معلوم ^~^
Me too
خداواسه خیلیاشون
اونهامنم دلم تنگ شده
برای اون باشگاه مهندسان با فضای خفقان دوره ی پیرجو که مثل استالین هرکسی رو میخواست اخراج میکرد و اجازه ی نفس کشیدن به هیچکس نمیداد اما خودش 3 تا اکانت فِیک داشت .
برای " کافر خداپرست" و " سجاد پوررحیمی" اون مدیرای ارشد باشگاه که مرد بودن و مردمی بودن و زیر پاشونو یک شبه خالی کردند
برای " اسی " و " کارو" گه به جرم اینکه در برابر خودکامگی ها سکوت نکردند مُهر اخراجی موقت برروی اسمشون خورد و هیچوقت این " موقت " به پایان نرسید.
برای همه ی مدیر تالارهایی که به دلیل انقادهای سازنده از دم تیغ گذشتند و برای همیشه رفتند ...
و امروز باشگاهی که در بهترین حالت ممکن اعضای آنلاینش 5-6 نفر هستند و اَدمین که زمانی با ملکه انگلیس هم فالوده نمیخورد میاد با اعضای تازه وارد جوک تعریف میکنه تا شاید چند نفر عضو جدید بگیره و بازهم داستان گرفتن تبلیغات و کسب درآمد از سادگی دانشجویان ...
و این داستان بی انتها ادامه دارد ...
من تو باشگاه تنهایی کار میکنمبیاید بگید
همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهیتون تنگ شده؟؟؟
خب چرا میخندی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1112 | ||
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 1600 | ||
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 204 | ||
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1322 | ||
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 157 |