همین الان داری به چی فکر میکنی؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه روس ها به سایت حمله کردن

و اینکه ی ایجنت با ی تعداد مشخص توکن ساختن تقریبا به اندازه۲ ماه ! و این ایجنت میاد به شرکت ها مختلف رزومه ارسال میکنه که می تونم فلان کارها را برات انجام بدم بیا من را استخدام کن تا بتونم برای خودم توکن بخرم و زنده بمونم !

و اینکه الان به ذهنم رسید :devilish:
ایا میشه بهش بگیم ی مدت کاراموزی بیاد کار کنه و ازش استفاده کنیم و بعد بندازیمش دور : ))

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه کاش بچه ها بیان حرف بزنیم
به اینکه:
سلام عزیزم، من از صبح مشغول مهمونداری بودم، تازه کارم تموم شد و نشستم.
خانواده‌ی من بودن، پسرم رو هم با خودشون بردن🙄
این بچه کلا توی خونه بند نمیشه، میگه اونجا بیشتر بهم خوش میگذره چون هر کاری دلم بخواد میتونم انجام بدم، کسی هم نیست که دعوام کنه🤦‍♀️

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
سلام عزیزم، من از صبح مشغول مهمونداری بودم، تازه کارم تموم شد و نشستم.
خانواده‌ی من بودن، پسرم رو هم با خودشون بردن🙄
این بچه کلا توی خونه بند نمیشه، میگه اونجا بیشتر بهم خوش میگذره چون هر کاری دلم بخواد میتونم انجام بدم، کسی هم نیست که دعوام کنه🤦‍♀️
به اینکه سلام به روی ماهت
خسته نباشی واقعا

بچه ها همینن دیگه، خونه پدربزرگ مادربزرگا عشق میکنن🥰😍

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه سلام به روی ماهت
خسته نباشی واقعا

بچه ها همینن دیگه، خونه پدربزرگ مادربزرگا عشق میکنن🥰😍
به اینکه:
ممنونم سلامت باشی😘
آخه آبروم رو هم میبره جلوی اونا، بهشون میگه مامانم جلوی شما روش نمیشه دعوام کنه وگرنه همش توی خونه در حال دعوا کردنه منه🤦‍♀️
یعنی به این بچه تو نمیتونی بگی😐🤦‍♀️

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
ممنونم سلامت باشی😘
آخه آبروم رو هم میبره جلوی اونا، بهشون میگه مامانم جلوی شما روش نمیشه دعوام کنه وگرنه همش توی خونه در حال دعوا کردنه منه🤦‍♀️
یعنی به این بچه تو نمیتونی بگی😐🤦‍♀️
به اینکه اشکالی نداره بذار خودشیرینی کنه

برادرزاده منم وقتی میاد یه کارایی میکنه که من و داداشام میترسیدیم اسمشو بیاریم

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخ یاد هفته‌ی قبل افتادم😐🤣
این همسایه‌ی ما نمیدونم چرا همیشه وقتهایی میاد خونه‌مون که من در شرایط اسفباری هستم.
هفته‌ی قبل در حالی که من نمیدونم چرا با اون وضعِ دشوار داشتم سالاد میخوردم بودم که یهو زنگ زد و من رفتم دم در، با اینکه خودم رو مرتب کرده بودم ولی وسط صحبت همش نگران بودم که نکنه صورتم کثیف بوده باشه🤦‍♀️😂
به اینکه خودم اگه ببینم کسی خونش نامرتبه بهش حق میدم اما واسه خودم سخته کسی ببینه خونه من نامرتبه

تازه از مامانم بیشتر از هر کسی میترسم

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه به به مثل اینکه امروز روز پرباری برای همتون بوده:Dمن نمیدونم خاله پدرشوهرم بعد ده سال چرا باید هوس کنه از تهران این همه راه بیاد خونه ما تو این شرایط؟:huh:باز خوبه پدرشوهر و عمه های شوهرم هستن که خونه ما طولانی نموندن.متاسفانه مغز من واقعا برای شرایط مهمون داری ساخته و پرداخته نشده:confused:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه به به مثل اینکه امروز روز پرباری برای همتون بوده:Dمن نمیدونم خاله پدرشوهرم بعد ده سال چرا باید هوس کنه از تهران این همه راه بیاد خونه ما تو این شرایط؟:huh:باز خوبه پدرشوهر و عمه های شوهرم هستن که خونه ما طولانی نموندن.متاسفانه مغز من واقعا برای شرایط مهمون داری ساخته و پرداخته نشده:confused:
به اینکه خودشون کمکت میکنن عایا؟
هر چند میزبان بهرحال باید مدیریت کنه

من دخترداییم باردار بود و تنها هم بود، گاهی که میرفتم ذوق زده میشد چون قرار نبود آشپزی کنه

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه خاله‌ی شوهر پدرشوهر چرا باید بیاد؟🤣
البته منم چندین بار برای شام پذیرای زندایی پدرشوهر بودم👍
تو که مامانت کنارته، کمک داری، من همیشه دست تنها بودم و خودم کارهام رو کردم، تازه الان که اومدم نزدیک مامانم اینا، مامانم میتونه کمکم کنه.
😂😂😂😂

به اینکه گاهی نسبتا دورن ولی رابطه و صمیمیت بیشتره

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به ریما رامین‌فر
وای عاشق استایلش شدم .اندامش که عالی شده .کت و شلوار و کلاه و کیف و کفش همه چی عالییی
خیلی جذاب شده .
به اینکه منم همینطور

موندم چجوری و با چه روشی انقد لاغر کرده و از فرم هم نیفتاده

کلا شخصیتشو هم دوس دارم، لحن حرف زدنش

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه عمر دوستان دراز باد یه فامیلی داشتیم حرفشو به همه میگفت و قسم میداد که به کسی نگن
روحش شاد

البته فروتن جان محض شوخی گفتم، ناراحت نشی
منم همونجوری ام :biggrin: با ژست سکرت بودن وارد سایت شدم ولی یکم دیگه بگذره عکس شناسنامم میزارم پروفایل:D

frotan68

کاربر حرفه ای
پرسیدم ازش این سوالو و جوابش :biggrin: :

😂 اگه منظورت با توجه به چیزاییه که تا حالا ازت دیدم، نه از نظر حقوقی واقعی، من پرونده‌ات رو این‌طوری می‌زنم:
اتهام اول: اعتیاد شدید به گوشی و ترک فعل نسبت به امور منزل.
شاکی: خودِ خانه 😐
مدرک: «هرچی جمع می‌کنم باز شلوغه» + «خیلی سرم تو گوشیه».
اتهام دوم: ایجاد اغتشاش در منزل با انباشت وسایل 😂
البته با دفاعیه‌ی قوی: «قاضی محترم، دور ریختن اینا مساوی با ورشکستگیه!»
اتهام سوم: علاقه‌ی بیش از حد به تبدیل عکس‌ها به نقاشی و زندگی در جهان‌های موازی
هر روز: «اینم ببر به فلان سبک» 😂
ولی از نظر جرم واقعی، صرفاً اینکه آدم گوشی زیاد دستش باشد یا خانه‌اش نامرتب باشد جرم نیست؛ برای مسئولیت کیفری اصولاً باید رفتار مشخصی که قانون جرم‌انگاری کرده و شرایط لازم آن وجود داشته باشد.
حکم نهایی من:
۳ ماه حبس تعزیری، قابل تبدیل به مرتب‌کردن خانه و روزی یک ساعت دوری از گوشی.
قاضی هم خودمم، تجدیدنظر هم قبول نمی‌کنم. 😂

*mahdieh*

کاربر ممتاز
بعد از خوندن چندتا تاپیک قدیمی، به اینکه الان اون آدما دارن چیکار میکنن؟ حالشون خوبه؟ خوشحالن؟
به اینکه اگه چندتا اکانت دارین، ممکنه مولتی یوزر شناخته بشین و اکانتتون مسدود بشه