همین الان داری به چی فکر میکنی؟

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه باز کجا رو زدن
به اینکه فک کنم صدای ترقه و نورافشانیه آخه جشن عروسی تو این روزا زیاده منم امشب خیلی صدا شنیدم فکر کردم تیراندازیه.نگو صدای ترقه با صدای رعد و برق قاطی شده بود

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه خیلی دلم میخواد موهامو کوتاه کنم، بچه ها رو دیدم وسوسه شدم
اما نمیذارن😶
به اینکه من به جز شوهرم، به هیچ کس نگفته بودم که میخوام موهام رو کوتاه کنم، دوست نداشتم حتی یه مخالفت کوچیک بشنوم. کارم که تموم شد، بعدش براشون عکس فرستادم😁

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه من به جز شوهرم، به هیچ کس نگفته بودم که میخوام موهام رو کوتاه کنم، دوست نداشتم حتی یه مخالفت کوچیک بشنوم. کارم که تموم شد، بعدش براشون عکس فرستادم😁
به اینکه کار خیلی خوبی کردی😁

frotan68

کاربر حرفه ای
این بهترین کاره .من هروقت چیزیو از قبل به کسی گفتم با نظرات منفیشون دلسردم کردن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه کار خیلی خوبی کردی😁
این بهترین کاره .من هروقت چیزیو از قبل به کسی گفتم با نظرات منفیشون دلسردم کردن
به اینکه:
من اصولا اکثر کارهام رو به هیچ کس نمیگم، بعد از انجامش بهشون میگم. حتی به پدر و مادرهامون.
به دو دلیل: اول اینکه مطمئنا سلیقه‌ و علاقه‌ی من با اونا متفاوته پس نمیتونیم خیلی جاها هم نظر باشیم، و دو اینکه اونا سنشون بیشتر و دیگه کمتر میتونن تغییرات رو بپذیرن و اکثرا وقتها حتی شده یه مخالفت ریز رو اول کارها دارن.
پس بهشون چیزی نمیگم که هم خودم آرامش داشته باشم و هم اونا درگیر نشن.

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه آسمونم بازیش گرفته چنان رعد و برق میزنه قلبم اومد دهنم:confused:
مادرشوهرم هروقت رعد و برق میزنه میره تو کمد یا حموم قایم میشه. احتمالا الان تو کمد خوابش برده:D
به اینکه پدرشوهرت فوت شده؟مادرشوهرت تنهاست؟

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه سیستم ایمنی بدنم خیلی پایین اومده زود زود مریض میشم🙄
آزمایش کورتیزول 8 به دکتر بگو بنویسه اگه مال اونه باید آرامشتو حفظ کنی یا با دارو حلش کنی وگرنه ممکنه بد تر بشه

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه توی یک ماه گذشته، سه باره که پتوهای مورد استفاده‌ی مهمونها رو بعد از رفتنشون دارم میشورم، اینجور پیش بره پتوها نابود میشن😐
فکر کنم یه بگ برای این دوتا پتو بگیرم و بعد از رفتن پدرشوهر و مادرشوهرم پتوها رو بزارم توی اون بگ و بعد بزارم توی کمد تا دفعه‌ی بعد همین دوتا رو استفاده کنند، بهتر باشه.

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ب اینکه نه گلم، خودم نیستم
فکر کردم تو هم استایل موی جدید زدی!🥰
به اینکه توی یک ماه گذشته، سه باره که پتوهای مورد استفاده‌ی مهمونها رو بعد از رفتنشون دارم میشورم، اینجور پیش بره پتوها نابود میشن😐
فکر کنم یه بگ برای این دوتا پتو بگیرم و بعد از رفتن پدرشوهر و مادرشوهرم پتوها رو بزارم توی اون بگ و بعد بزارم توی کمد تا دفعه‌ی بعد همین دوتا رو استفاده کنند، بهتر باشه.
به اینکه چجور‌ پتوهایی هست که خودت میتونی بشوری!چون اصولا پتوهای حتی یک نفره رو هم نمیشه داخل ماشین انداخت!
من دقیقا واسه مامان و بابام همینکارو‌میکنم‌دو‌تا پتو‌مخصوص دارن هردفعه میان همونا رو بهشون میدم

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه ، خب چرا ملحفه نمی دوزی رو پتو ها که بعد فقط ملحفه اش بشوری
البته اگر من بودم ، بجای دوختن کل ملحفه ، فقط ۴ گوشش را می دوختم .
خدا رحمت کنه رفتگان رو ، بچه بودم و مامانم پتو ها را ملحفه میدوخت و منم دوست داشتم ، ولی سوزن بلد نبودم ی نخه بدوزم و دو نخه می دوختم ، هعی نخش تموم میشد میدادم برام نخ کنه .

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا رحمت کنه رفتگان رو ، بچه بودم و مامانم پتو ها را ملحفه میدوخت و منم دوست داشتم ، ولی سوزن بلد نبودم ی نخه بدوزم و دو نخه می دوختم ، هعی نخش تموم میشد میدادم برام نخ کنه .
پتوهای جدید و نمیشه ملافه کرد لیزه😁

به اینکه چجور‌ پتوهایی هست که خودت میتونی بشوری!چون اصولا پتوهای حتی یک نفره رو هم نمیشه داخل ماشین انداخت!
من دقیقا واسه مامان و بابام همینکارو‌میکنم‌دو‌تا پتو‌مخصوص دارن هردفعه میان همونا رو بهشون میدم
من پتوها رو تو ماشین میندازم .خوب شسته میشه
پتوهای بچه ها پشم شیشه هستش اونا رو هم میندازم

*mahdieh*

کاربر ممتاز

پتو مسافرتی‌های نازک، ازین ژله‌ای‌ها، دوتایی میندازم توی لباسشویی.
پتو زمستونی‌ها رو میدم بیرون میشورن.
پتوهای الان به این قشنگی رو چرا باید ملحفه بدوزم؟ ضمنا بهارجون درست میگه،الان پتوها ملحفه نمیشن.

*mahdieh*

کاربر ممتاز
من پتوها رو تو ماشین میندازم .خوب شسته میشه
پتوهای بچه ها پشم شیشه هستش اونا رو هم میندازم
آره، بستگی به وزن پتو و روتختی داره، من روتختی اتاق مهمان و اتاق پسرم رو هم توی لباسشویی میشورم، چون از روتختی های نازک که پشم شیشه‌اش کمه، هست.
ولی پتو زمستونی‌ها و روتختی‌های خودمون رو میدم خشکشویی میشورن.