به اینکه فک کنم صدای ترقه و نورافشانیه آخه جشن عروسی تو این روزا زیاده منم امشب خیلی صدا شنیدم فکر کردم تیراندازیه.نگو صدای ترقه با صدای رعد و برق قاطی شده بودبه اینکه باز کجا رو زدن
به اینکه اینجا هم بخاطر جشن امروز آتیش بازی داشتن.به اینکه باز کجا رو زدن
به اینکه من به جز شوهرم، به هیچ کس نگفته بودم که میخوام موهام رو کوتاه کنم، دوست نداشتم حتی یه مخالفت کوچیک بشنوم. کارم که تموم شد، بعدش براشون عکس فرستادمبه اینکه خیلی دلم میخواد موهامو کوتاه کنم، بچه ها رو دیدم وسوسه شدم
اما نمیذارن![]()
به اینکه کار خیلی خوبی کردیبه اینکه من به جز شوهرم، به هیچ کس نگفته بودم که میخوام موهام رو کوتاه کنم، دوست نداشتم حتی یه مخالفت کوچیک بشنوم. کارم که تموم شد، بعدش براشون عکس فرستادم![]()
این بهترین کاره .من هروقت چیزیو از قبل به کسی گفتم با نظرات منفیشون دلسردم کردنبه اینکه من به جز شوهرم، به هیچ کس نگفته بودم که میخوام موهام رو کوتاه کنم، دوست نداشتم حتی یه مخالفت کوچیک بشنوم. کارم که تموم شد، بعدش براشون عکس فرستادم![]()
ا الان دیدم خبرگزاریارو به لارک هم حمله شدهبه اینکه صدای دو تا انفجار اومد
من دیگه واقعا حوصله ی این جنگ لعنتی رو ندارم![]()
اره ظاهراً دو تا کشته و دو تا مجروح داشتها الان دیدم خبرگزاریارو به لارک هم حمله شده
به اینکه کار خیلی خوبی کردی![]()
به اینکه:این بهترین کاره .من هروقت چیزیو از قبل به کسی گفتم با نظرات منفیشون دلسردم کردن
به اینکه پدرشوهرت فوت شده؟مادرشوهرت تنهاست؟به اینکه آسمونم بازیش گرفته چنان رعد و برق میزنه قلبم اومد دهنم
مادرشوهرم هروقت رعد و برق میزنه میره تو کمد یا حموم قایم میشه. احتمالا الان تو کمد خوابش برده![]()
نه اتفاقا بچه هاشونم مجردن تو یه خونه باهمن ولی کلا از رعد و برق میترسهبه اینکه پدرشوهرت فوت شده؟مادرشوهرت تنهاست؟
آزمایش کورتیزول 8 به دکتر بگو بنویسه اگه مال اونه باید آرامشتو حفظ کنی یا با دارو حلش کنی وگرنه ممکنه بد تر بشهبه اینکه سیستم ایمنی بدنم خیلی پایین اومده زود زود مریض میشم![]()
مرسی بله مشکل همون نداشتن ارامشهآزمایش کورتیزول 8 به دکتر بگو بنویسه اگه مال اونه باید آرامشتو حفظ کنی یا با دارو حلش کنی وگرنه ممکنه بد تر بشه
به اینکه نغمه جونم عکس خودشو گذاشته؟!ب تصمیمی که گرفتیم.
ب اینکه نه گلم، خودم نیستمبه اینکه نغمه جونم عکس خودشو گذاشته؟!![]()
فکر کردم تو هم استایل موی جدید زدی!ب اینکه نه گلم، خودم نیستم
به اینکه چجور پتوهایی هست که خودت میتونی بشوری!چون اصولا پتوهای حتی یک نفره رو هم نمیشه داخل ماشین انداخت!به اینکه توی یک ماه گذشته، سه باره که پتوهای مورد استفادهی مهمونها رو بعد از رفتنشون دارم میشورم، اینجور پیش بره پتوها نابود میشن
فکر کنم یه بگ برای این دوتا پتو بگیرم و بعد از رفتن پدرشوهر و مادرشوهرم پتوها رو بزارم توی اون بگ و بعد بزارم توی کمد تا دفعهی بعد همین دوتا رو استفاده کنند، بهتر باشه.
به اینکه ، خب چرا ملحفه نمی دوزی رو پتو ها که بعد فقط ملحفه اش بشوریبه اینکه توی یک ماه گذشته، سه باره که پتوهای مورد استفادهی مهمونها رو بعد از رفتنشون دارم میشورم، اینجور پیش بره پتوها نابود میشن
فکر کنم یه بگ برای این دوتا پتو بگیرم و بعد از رفتن پدرشوهر و مادرشوهرم پتوها رو بزارم توی اون بگ و بعد بزارم توی کمد تا دفعهی بعد همین دوتا رو استفاده کنند، بهتر باشه.
به اینکه اسپیلت خوب دارن. احتمالا شرجی هم هست و مجبورن روشن کنن.به اینکه چطوری مهمونای مهدیه تو این هوای گرم پتو استفاده کردن؟
پتوهای جدید و نمیشه ملافه کرد لیزهبه اینکه ، خب چرا ملحفه نمی دوزی رو پتو ها که بعد فقط ملحفه اش بشوری
البته اگر من بودم ، بجای دوختن کل ملحفه ، فقط ۴ گوشش را می دوختم .
خدا رحمت کنه رفتگان رو ، بچه بودم و مامانم پتو ها را ملحفه میدوخت و منم دوست داشتم ، ولی سوزن بلد نبودم ی نخه بدوزم و دو نخه می دوختم ، هعی نخش تموم میشد میدادم برام نخ کنه .
به اینکه کار نشد نداره ، ملحفه را پاکتی می کنی و دور تا دورش میری .پتوهای جدید و نمیشه ملافه کرد لیزه![]()
پتو مسافرتیهای نازک، ازین ژلهایها، دوتایی میندازم توی لباسشویی.فکر کردم تو هم استایل موی جدید زدی!
به اینکه چجور پتوهایی هست که خودت میتونی بشوری!چون اصولا پتوهای حتی یک نفره رو هم نمیشه داخل ماشین انداخت!
من دقیقا واسه مامان و بابام همینکارومیکنمدوتا پتومخصوص دارن هردفعه میان همونا رو بهشون میدم
پتوهای الان به این قشنگی رو چرا باید ملحفه بدوزم؟ ضمنا بهارجون درست میگه،الان پتوها ملحفه نمیشن.به اینکه ، خب چرا ملحفه نمی دوزی رو پتو ها که بعد فقط ملحفه اش بشوری
البته اگر من بودم ، بجای دوختن کل ملحفه ، فقط ۴ گوشش را می دوختم .
خدا رحمت کنه رفتگان رو ، بچه بودم و مامانم پتو ها را ملحفه میدوخت و منم دوست داشتم ، ولی سوزن بلد نبودم ی نخه بدوزم و دو نخه می دوختم ، هعی نخش تموم میشد میدادم برام نخ کنه .
من پتوها رو تو ماشین میندازم .خوب شسته میشهفکر کردم تو هم استایل موی جدید زدی!
به اینکه چجور پتوهایی هست که خودت میتونی بشوری!چون اصولا پتوهای حتی یک نفره رو هم نمیشه داخل ماشین انداخت!
من دقیقا واسه مامان و بابام همینکارومیکنمدوتا پتومخصوص دارن هردفعه میان همونا رو بهشون میدم
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3725 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |