به اینکه:در عوض باید یک بار به حرفش گوش بدی مساوی بشین![]()
توی همراه بودن و بساز بودن، بهتر از من پیدا نمیکرد، خودش هم واقفه به این موضوع

به اینکه:در عوض باید یک بار به حرفش گوش بدی مساوی بشین![]()

به اینکه فک کنم منم باید زنگ بزنم کمد ساز با تجهیزاتش بیاد که همسرم تو عمل انجام شده قرار بگیرهاز صبح تا حالا به یاد مادر احمد هستم![]()
دیشب پروژه کندن کاغذ دیواریها رو استارت زدم![]()
همسر اولش کلی گرد و خاک کرد و حرص خورد، ولی امروز صبح که بیدار شدم با این پیامش مواجه شدم:
((سلام عزیزم. روزت بخیر.
برای کاغذدیواری هر جور تصمیم بگیری من حرفی ندارم. هر وقت خواستی بگو با هم انجامش میدیم))
.
قربونت برم من که جز موافقت چارهی دیگهای هم نداری![]()
به اینکه چرا وقتی میدونن آخرش باید موافقت کنن، انقد رو حرف خودشونمیموننبه اینکه:
ممنونم عزیزم.
نه بابا، یکساله دارم بهش میگم که منتظر یه فرصتم که پروژه رو عملی کنم، گوشش دیگه پر شده، این فرصت رو هم دیشب خودش در اختیارم گذاشت
دیدم داره یه خرج بی مورد برای خونه میتراشه، منم اونو کنسل کردم و وقتی توی اتاق کارش بود، یه قسمت از کاغذ رو کندم تا توی عمل انجام شده قراره بگیره، وقتی اومد و دید فقط گفت آااااخ و رفت و تا آخر شب حرف نزد، البته منم حرف نزدم، صبح هم با اون پیام مواجه شدم![]()
وبه اینکه کی قراره احمد آقا دعوتمون کنه آبشار بیشه و یه گوسفند سر ببره و یه استمبلی بهمون بده

قدم همه دوستان و هم باشگاهی ها ب روی چشم...من که تنهایی فایده نداره بیام
دعوت بگیر از همه بچه های باشگاه
به اینکه گوسفندهای درود و منطقه آبشار میگن خیلی خوشمزه هستند

نوشجون گرگ های درودمن که تنهایی فایده نداره بیام
دعوت بگیر از همه بچه های باشگاه
به اینکه گوسفندهای درود و منطقه آبشار میگن خیلی خوشمزه هستند

به اینکه امشب تولد شوهرمه.به اینکه شام چی بپزم
مبارکه عزیزم انشالله جشن ۱۲۰ سالگیشونبه اینکه امشب تولد شوهرمه.
پسرم گفته باید شام موردعلاقه بابا رو بخوریم و در نتیجه امشب شام پاستا داریم
تولدشون مبارکبه اینکه امشب تولد شوهرمه.
تولدشون مبارکبه اینکه امشب تولد شوهرمه.
به اینکه:تولدشون مبارک
کادو تولد مردانه، فیزیکی، خریدنی از مغازه چی براشون میخری؟![]()
اینقده میچسبه بهشون مخصوصا اگه از کارت خودشون نباشهبه اینکه:
مگه آقایونم کادو میخوان؟![]()

به اینکه تولدشون مبارکبه اینکه امشب تولد شوهرمه.
به اینکهبه اینکه امشب تولد شوهرمه.
به اینکه چطور خونه را تغییر میدینبه اینکه فروتن یه عکس از اتاقی که میخواد توش کمد جدید بزنه رو بده چت جیپیتی و بگه به همراه یه کمد براش دیزاین کنه. بعد عکس دیزاین شده رو به شوهرش نشون بده، 100 درصد شوهرش مشتاق میشه برای کمد زدن
کاری که من کردم این بود که از قسمت پذیرایی و نشیمن خونه عکس دادم به چت و ازش دکور جدید خواستم، به حدس دکورش جذاب شد که الان شوهرم که تا حالا مخالف هرگونه تغییری بود، حالا خودش جلوتر از من دست به کار میشه![]()
به اینکه:به اینکه چطور خونه را تغییر میدین
مثلا کاغذ دیواری خب باید همه وسایل جمع بشه حداقل همه وسایل جا بدی بقیه اتاق ها تا بیان کاغذ دیواری کنند و ی مدت هم اواره خونه این و اون بشید
چطور این چیزاش مدیریت می کنید ؟
من یدونه شارژر هم که بخوام جا بجا کنم کلی استرس میگیرم که حالا کجا جا پیداش کنم بعد جای شارژرم عوضش بشه ، جای خودم و زندگی حال و اینده و گذشته ام میره تو بحران و...
مثلا الان در ی وضع نامناسب دراز کشیدم و کله ام ۳ کنج اتاق هست چون پریز اینجاس ، و اگر بخوام تغییر کوچکی ایجاد کنم دومینو وار در همه چیز تغییر ایجاد میشه ، برای همین حالت دراز کش کله در ۳ کنج دارم تحمل می کنم
یبار قبل عید اینکارو کردم در مورد تعویض مبل ولی با شکست روبرو شدم.خیلی مرده سخت و مقاومیهبه اینکه فروتن یه عکس از اتاقی که میخواد توش کمد جدید بزنه رو بده چت جیپیتی و بگه به همراه یه کمد براش دیزاین کنه. بعد عکس دیزاین شده رو به شوهرش نشون بده، 100 درصد شوهرش مشتاق میشه برای کمد زدن
کاری که من کردم این بود که از قسمت پذیرایی و نشیمن خونه عکس دادم به چت و ازش دکور جدید خواستم، به حدس دکورش جذاب شد که الان شوهرم که تا حالا مخالف هرگونه تغییری بود، حالا خودش جلوتر از من دست به کار میشه![]()
به اینکه تا تسلیم نهایی از موضع خودت عقب نشینی نکنیبار قبل عید اینکارو کردم در مورد تعویض مبل ولی با شکست روبرو شدم.خیلی مرده سخت و مقاومیه![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3732 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |