به اینکه کی شروع شد که الان به پایان رسید؟مثل اینکه ستنکام امروز گفته بود عملیات به پایان رسید
من چقدر این روزها بیخبرم از همه چی
به اینکه کی شروع شد که الان به پایان رسید؟مثل اینکه ستنکام امروز گفته بود عملیات به پایان رسید
اره چند تا پل ارتباطی و زدن چند نفر هم کشته شدنبه اینکه:
حمله کردن؟!!!
چند روزه دارن میزنن دیگه بیخ گوش شما اون پل مرزی ترکمنستان رو هم زدنبه اینکه کی شروع شد که الان به پایان رسید؟
من چقدر این روزها بیخبرم از همه چی![]()
اون مال عملیات دیشب بود الان صدای جنگنده رو میشنویم پدافند تهران هم فعالهمثل اینکه ستنکام امروز گفته بود عملیات به پایان رسید
در کل خیلی بده انگار که قرار نیست این داستان تموم بشه سمت ما خبری نیست چیزی حس نکردیماون مال عملیات دیشب بود الان صدای جنگنده رو میشنویم پدافند تهران هم فعاله
هر شب صدای جنگنده میاد اما نمیدونم خودی یا نهدر کل خیلی بده انگار که قرار نیست این داستان تموم بشه سمت ما خبری نیست چیزی حس نکردیم
احتمالن مال خودشون باشه از طرفی اگر پدافند فعال نباشه ارتفاع کم پرواز میکننهر شب صدای جنگنده میاد اما نمیدونم خودی یا نه
چند روز پیش اعلام کردن خودیه .من کلا به صداها حساس شدم صدای موتورم میشنوم فک میکنم جنگندسهر شب صدای جنگنده میاد اما نمیدونم خودی یا نه
شما هم جای مادر منو گرفتی :یچند روز پیش اعلام کردن خودیه .من کلا به صداها حساس شدم صدای موتورم میشنوم فک میکنم جنگندس
به اینکه مگه ما به خواست خودمون رفتیم توی جنگ؟به این امریکایی که الان باهاش شطرنج انلاین بازی میکردم گفت جنک مورد حمایت امریکاییا نیست و صهوینیست ها اون ها رو هل دادن تو جنگ![]()
قشنگ ترین شبی رو که فراموش نمی کنم شبی بود که روز قبلش اولین فرزندم دنیا امده بود و مادر و نوزاد بیمارستان بودند.آخ ک چ لذتی داره پسر مامان بودن
.
سالهای بعد وقتی ببینی آرش اینجوری میکنه و تو قربون صدقش میری
یهو نگاه های چپ چپ عروستو میبینی میوفتی یاد امروز![]()
به اینکه صاحب رستوران چقد بی سلیقه بود اهنگایی که پخش میشد اصلا با حال و هوای رستورانش همخونی نداشتبه رستوران غذای لبنانی که تازه نزدیک خونمون افتتاح شده و قراره امشب بریم. دلم یه شاورمای خوشمزه میخاد کاش غذاهاش خوب باشه
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3676 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |