به اینکه چه رکوردی؟؟؟؟به رکوردهای جهانی این چند وقته
به اینکه حتما از اون دسته ۴۰ درصد باقی مونده بوده :دیبه اینکه:
من بوقلمون زیاد میخرم، همیشه گوشتش خیلی خوب بوده و اصلا بو نداشته، همین پنجشنبه که مهمون داشتم، دو ساعته پخت.
قطعی اینترنت رکورد کشتار مردم و....به اینکه چه رکوردی؟؟؟؟
بازار هدفت برای مشارکت کیا هستن ؟به اینکه چرا کسی تو تاپیک رزونانس تو تالار فیزیک مشارکت نمیکنه؟!؟؟![]()

به اینکهبازار هدفت برای مشارکت کیا هستن ؟![]()
firstibox.com
ب اینکه:به این نشانه ها دقت نکردم، بوقلمونی که می خریم بی بوئه و زود هم می پزه ،کلا من گوشت گوسفند رو ترجیح میدم، مرسیبه اینکه حتما از اون دسته ۴۰ درصد باقی مونده بوده :دی
گوشت رانش قرمز و سینه سفید (نشانه بارز گوشتی ها)
به اینکه احتمالا این عددی که گفتی بدون در نظر گرفتن میلیون ها نفری هست که بخاطر قطع شدن اینترنت کارشون رو از دست دادن و البته 3150 میلیارد تومنی که بخاطر قطع شدن اینترنت، دولت به مردم و اقتصاد کشور صدمه زدبه اینکه تا الان 85 هزار نفر بیکار شدن و ممکنه تا 250 هزار نفر تا چندماه آینده برسه.
به اینکه:مشکل سارا رو که در جریانی، خانم معلم هم خودش خدا حافظی کرد و گفت دیگه نمیام! دوستان هر جا هستن موفق باشندبه اینکه اینجا کسی از sara20012 و خانم معلم خبر داره؟ چند وقتی نیستن!
ب اینکه نمیدونم برای دوستمون این پیام اومده یا خیر؟دارم فکر میکنم کسی وام ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیونی از بانک خوب میشناسه که درصدش خیلی بالا نباشه
سلام خوبی عزیزم؟ نه نیومده گلمب اینکه نمیدونم برای دوستمون این پیام اومده یا خیر؟
"۱۰۰ میلیون وام فوری بانک صادرات
بهصورت قطعی، فقط با یک برگ چک و بر اساس خوش حسابی شما فعال شد."
![]()
ب اینکه :سلام عزیزم، مرسیسلام خوبی عزیزم؟ نه نیومده گلم
چه جالب ، ممنونم ازت پیگیری میکنم گلم متشکرم عزیزم
تمام بانکها وام 4درصد دارن،منتها باید میانگین حسابت برسه به 200 یا 300 میلیون.دارم فکر میکنم کسی وام ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیونی از بانک خوب میشناسه که درصدش خیلی بالا نباشه
سلام بله متاسفانه میگن باید ۳۰۰ تومن سه ماه بگذارید تو حساب تا ۳۰۰ تومن بدنتمام بانکها وام 4درصد دارن،منتها باید میانگین حسابت برسه به 200 یا 300 میلیون.
وامهای 23درصد میانگین حساب نمیخواد دیگه،مثلا بانک ملی وام 200 میلیونی 5ساله میده، یعنی اکثر بانکها این وام رو دارن.سلام بله متاسفانه میگن باید ۳۰۰ تومن سه ماه بگذارید تو حساب تا ۳۰۰ تومن بدن
خب وقتی طرف۳۰۰ تومن الان داشت که نمیرفت ۳۰۰ تومن بگیره اونم سه ماه بعد
ولی بازم ممنونم عزیزم
این وامها برای اینکه مبلغهای بالا داشته باشی که بهجای 3ماه نهایتا یک ماه پول رو بخوابونی توی حساب خوبه.به اینکه جدی چی فکر میکنن؟ سیصد میلیون الان، سه ماه بعد به اندازه ی سیصد کیلو پشگل هم ارزش نداره، تازه ۳۰۰ میلیون خودت رو امروز بدی بهشون که بعد سه ماه نهایتا اگر پول خودتم بهت بدن همزمان با وام، بتونی ۶۰۰ کیلو پشگل داشته باشی ؟!
یه کار دیگه هم میتونی بکنی که اگه خیلی گرفتن این وام برات واجبه و بهش نیاز داری، میتونی وام رو بخری.سلام بله متاسفانه میگن باید ۳۰۰ تومن سه ماه بگذارید تو حساب تا ۳۰۰ تومن بدن
خب وقتی طرف۳۰۰ تومن الان داشت که نمیرفت ۳۰۰ تومن بگیره اونم سه ماه بعد
ولی بازم ممنونم عزیزم
خیلی ممنونم توضیح دادید خیلی کمکم کردید خدا خیرتون بده عاقبت بخیر بشید دوست گرامی متشکرماین وامها برای اینکه مبلغهای بالا داشته باشی که بهجای 3ماه نهایتا یک ماه پول رو بخوابونی توی حساب خوبه.
البته ما یه کار دیگهای هم میکنیم، پولهای در گردش رو معمولا توی حساب رسالت یا مهر میزاریم که همونجوری که حق برداشت داریم، میانگین حساب هم میده و هر چند وقت یکبار یهو میبینیم در مجموع من و شوهرم 100 تومن یا 200 تومن میانگین میگیره و یه 10 ماههی 2درصد از رسالت یا 18 ماههی 4درصد از مهر میگیریم و یه جایی یه خرجی میکنیم.
این دو تا وام ما هیچ وقت قطع میشه، چون مدام وام میگیرم جزو مشتری خوش حساب هستیم و دیگه ضامن نمیخواد و از زمان درخواست تا واریز وام نهایت دو سه روز طول میکشه.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3769 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |