به اینکه ساری باشه عالیه چون من با ساری خیلی راحتترمبه اینکه علیرضا امیدش داره روز به روز بالاتر میره و هر روز از طرف یه نفر دعوت میشه، ببینیم بالاخره کجا قسمتش میشه![]()
به اینکه سرمایه گذاریت رو بزار روی شهرهای دیگه، به نظر اونجاها داری به یه نتایجی میرسیبه اینکه ساری باشه عالیه چون من با ساری خیلی راحتترم
عه برعکس من ، من نتیجه آزمایشم خوب بود به جز آنزیم کبدی ی دونه اش . تقریبا سی تا بالا بود .به نتیجه آزمایشم
تا به اینجای سنم همیشه قند خونم زیر 80 بود و توی دوران بارداری میرفت بین 80 تا 90، ولی الان رسیده به 91
ممکنه آروم آروم بالا بره؟
کلسترول هم همیشه حدود 180 بود، توی جواب امروز شده 202
اینا اولین نشونههای بالا رفتنه سنِ؟![]()
91 که عالیهبه نتیجه آزمایشم
تا به اینجای سنم همیشه قند خونم زیر 80 بود و توی دوران بارداری میرفت بین 80 تا 90، ولی الان رسیده به 91
ممکنه آروم آروم بالا بره؟
کلسترول هم همیشه حدود 180 بود، توی جواب امروز شده 202
اینا اولین نشونههای بالا رفتنه سنِ؟![]()
به اینکه:91 که عالیه
اصلا نباید با اینها فکر خودمون مشغول کنیم مگه اینکه دکترها آلارم بدهند.تجربه من نشون می ده استرس روی افزایش قند خیلی تاثیر داره. (دور و بری های من حدود 60 درصدشون انواع و درجات مختلف دیابت رو دارند.خودم هم چند سالی هست که بهم اخطارش رو داده اند. درباره چربی خون هم علی رغم اینکه معروف هست غذا های چرب و پر کلسترول روش تاثیر داره ولی بیش از اون قند و کربوهیدراتها تاثیر دارند.)
اما کلا همونجور که گفته اید بالارفتن سن قطعا تاثیر دارد.
و نکته مهم ژنتیک و سابقه فامیلی هست که همه اینها رو تحت تاثیر قرار میدهد.
به اینکه پنجشنبه ستبه اینکه چهارشنبه یا پنج شنبه ماه رمضون می شه!
به اینکه هر کدوم درآمد و مزایای جانبیش بیشتره،اگه بتونی هردوتا رو نگه داری که خیلی بهتره.ب اینکه ۳۸ سالمه
ب اینکه الان از کارم راضیم
و بعد عید یه جای دیگم میخوان استخدامم کنن
کدومو انتخاب کنم![]()
به اینکه یکیو میتونم انتخاب کنمبه اینکه هر کدوم درآمد و مزایای جانبیش بیشتره،اگه بتونی هردوتا رو نگه داری که خیلی بهتره.
به اینکه:به اینکه یکیو میتونم انتخاب کنم
ب اینکه اون دولتیه و جای معتبر با شغل پایینتر
ولی اینی ک هستم خصوصی و رده شغلی خوب
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 132 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3021 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 242 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 277 | |
|
|
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 2045 |