همین الان داری به چی فکر میکنی؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه علیرضا امیدش داره روز به روز بالاتر میره و هر روز از طرف یه نفر دعوت میشه، ببینیم بالاخره کجا قسمتش میشه😏😁
به اینکه ساری باشه عالیه چون من با ساری خیلی راحتترم

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه ساری باشه عالیه چون من با ساری خیلی راحتترم
به اینکه سرمایه گذاریت رو بزار روی شهرهای دیگه، به نظر اونجاها داری به یه نتایجی میرسی😁

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به نتیجه آزمایشم🙄
تا به اینجای سنم همیشه قند خونم زیر 80 بود و توی دوران بارداری میرفت بین 80 تا 90، ولی الان رسیده به 91😔
ممکنه آروم آروم بالا بره؟ 😟
کلسترول هم همیشه حدود 180 بود، توی جواب امروز شده 202🙄
اینا اولین نشونه‌های بالا رفتنه سنِ؟ 🥺

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نتیجه آزمایشم🙄
تا به اینجای سنم همیشه قند خونم زیر 80 بود و توی دوران بارداری میرفت بین 80 تا 90، ولی الان رسیده به 91😔
عه برعکس من ، من نتیجه آزمایشم خوب بود به جز آنزیم کبدی ی دونه اش . تقریبا سی تا بالا بود .
قند و چربیم بالا نبود !

آخرین ویرایش:

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نتیجه آزمایشم🙄
91 که عالیه
اصلا نباید با اینها فکر خودمون مشغول کنیم مگه اینکه دکترها آلارم بدهند.تجربه من نشون می ده استرس روی افزایش قند خیلی تاثیر داره. (دور و بری های من حدود 60 درصدشون انواع و درجات مختلف دیابت رو دارند.خودم هم چند سالی هست که بهم اخطارش رو داده اند. درباره چربی خون هم علی رغم اینکه معروف هست غذا های چرب و پر کلسترول روش تاثیر داره ولی بیش از اون قند و کربوهیدراتها تاثیر دارند.)
اما کلا همونجور که گفته اید بالارفتن سن قطعا تاثیر دارد.
و نکته مهم ژنتیک و سابقه فامیلی هست که همه اینها رو تحت تاثیر قرار میدهد.

*mahdieh*

کاربر ممتاز
91 که عالیه
اصلا نباید با اینها فکر خودمون مشغول کنیم مگه اینکه دکترها آلارم بدهند.تجربه من نشون می ده استرس روی افزایش قند خیلی تاثیر داره. (دور و بری های من حدود 60 درصدشون انواع و درجات مختلف دیابت رو دارند.خودم هم چند سالی هست که بهم اخطارش رو داده اند. درباره چربی خون هم علی رغم اینکه معروف هست غذا های چرب و پر کلسترول روش تاثیر داره ولی بیش از اون قند و کربوهیدراتها تاثیر دارند.)
اما کلا همونجور که گفته اید بالارفتن سن قطعا تاثیر دارد.
و نکته مهم ژنتیک و سابقه فامیلی هست که همه اینها رو تحت تاثیر قرار میدهد.
به اینکه:
آره 91 خوبه ولی برای منکه حتی توی بارداری که قندخون بالاتر میره هم نهایت روی 86 میایستاد و کلا قندخونم حدود 78 بود تا حالا همیشه، 91 یهو خیلی زیاده. در صورتی که من حدود یک ماهه که شیرینی هم نمیخورم🙄
مامانم،مادربزرگم، عموم، پسرعموم دیابت دارن، برای همین یهو نگران شدم که نکنه آروم آروم قندم بخواد بالا بره😟
کلسترول هم واقعا عجیبه این عدد برام، مصرف روغن ما خیلی نرماله و اصلا زیاد نیست.
نمیدونم والله، شاید باید ازین به بعد بیشتر حواسم باشه👍
الان یادم اومد که ما این چند ماه، هفته‌ای یکبار پاستا خوردیم، پاستا هم بخاطر مصرف پنیرپیتزا و خامه واقعا چربه، ممکنه بخاطر اون باشه🤔

*mahdieh*

کاربر ممتاز
ب اینکه ۳۸ سالمه
ب اینکه الان از کارم راضیم
و بعد عید یه جای دیگم میخوان استخدامم کنن
کدومو انتخاب کنم😐
به اینکه هر کدوم درآمد و مزایای جانبیش بیشتره،اگه بتونی هردوتا رو نگه داری که خیلی بهتره.

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه هر کدوم درآمد و مزایای جانبیش بیشتره،اگه بتونی هردوتا رو نگه داری که خیلی بهتره.
به اینکه یکیو میتونم انتخاب کنم
ب اینکه اون دولتیه و جای معتبر با شغل پایینتر
ولی اینی ک هستم خصوصی و رده شغلی خوب

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه یکیو میتونم انتخاب کنم
ب اینکه اون دولتیه و جای معتبر با شغل پایینتر
ولی اینی ک هستم خصوصی و رده شغلی خوب
به اینکه:
دولتی رو قبول کن و خصوصی رو باهاشون قرارداد مشاوره ببند و دورکاری کن براشون