همین الان داری به چی فکر میکنی؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اگه الان وضعیتم چه روحی (انگار غمگینم و ناراحت ، حتی آهنگ گوش دادنم گاهی بی فایده هست ) چه جسمی ( خیلی تپل شدم :( ) اوکی می بود و همینطور یکی کنارم می‌بود ☹️ چقدر خوب میشد :w05:

ΜΟΗΑΜΜΑD

کاربر بیش فعال
به اینکه:
واقعا توهم خودبرتر پنداری نیست.
مثلا من خودم به نسبت حس ششم قوی‌ای دارم و تقریبا اکثر چیزهایی که حدس میزنم درست از آب در میاد. اونم بخاطر اینه که علائم و نشانه‌ها رو نگاه میکنم. با توجه به یه سری موارد، اتفاق افتادن یه موضوعی به نظرم بدیهیه و واقعا هم بعد از یه مدتی اتفاق میفته.
خب تا حالا یافته های علمی در موردش چی گفته؟
شما می تونین حدس بزنین داخل جیب من الان چه چیزی هست؟
مغز انسان به دلیل نوع تکاملش در زمانی که غار نشین بوده و با خطرات مواجه بوده همیشه قضاوت انجام می داده و البته منفی نگر هم بوده به خاطر بقا!
الان هم همین در وجود ما به طور غریزی وجود داره
ممکن گاهی قضاوتمون درست و گاهی نادرست باشه
بیشتر خانوما به این حس اعتقاد دارن

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه دوستم که پدرش فوت شده انگار خودآزاری دارند هی مجلس بگیرن غش و ضعف کنند آخه چرا😑🤔
خیلی روحیه درست درمونی دارم باید این مراسم‌ها هم برم .،🙄🙄

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
پیش شهردار ساری نشستم، موندم توی رفتارهاش با کارمندهاش😐
امروز بخاطر یه کار اداری رفته بودم شهرداری، رفتم به خود شهردار گفتم و اونم گفت اتاقم بشین تا کارهات انجام بده، حدودا سه چهار ساعتی بودم اونجا، رسما داشت کارمندهاش رو تیکه تیکه میکرد😐
امروز باید 6 میلیارد پول جور میکرد، همه رو بسیج کرده بود که به همه‌ی بدهکارها زنگ بزنین پول بگیرین، جوری داد میزد که میگفتم الانه که سکته کنه😐
تازه افرادی که توی اتاقش بودن میگفتن خداروشکر شما امروز اینجا بودی، میگفتن چون مراعات شما رو میکنه نصف ترکش‌هاش امروز به ما نخورده😐
البته یه قسمتی از دادهایی که سر اونا میزد بخاطر کار منم بود و منم استقبال میکردم از این موضوع😂😂😂
حالا داشتم فکر میکردم این شهردار، یکی مثل منو کنار خودش کم داره، ترکیب خوبی میشیم برای کار کشیدن از کارمندها😂😂😂