به اینکه مبارکه علیرضا
به اینکه علیرضا با این شدت علاقهش به شمال حتما باید زن شمالی بگیره
به اینکه علیرضا با این شدت علاقهش به شمال حتما باید زن شمالی بگیره
به اینکه:به اینکه اگه زن شمالی بگیرم حتما خانم مهندس دیگه دعوت میگیره

به اینکه تو زن بگیر، نگران دعوت نباشبه اینکه باید به فکر زن شمالی باشم ، اینجوری هر هفته دعوتم

به اینکه اگه شما کمک کنی و یه دختر زیبای شمالی که تمام خصوصیات یه انسان کامل را داشته باشه و از خانواده بافرهنگ و سرمایه دار باشه پیدا کنی من حتما اقدام میکنمبه اینکه تو زن بگیر، نگران دعوت نباش![]()
به اینکه:به اینکه اگه شما کمک کنی و یه دختر زیبای شمالی که تمام خصوصیات یه انسان کامل را داشته باشه و از خانواده بافرهنگ و سرمایه دار باشه پیدا کنی من حتما اقدام میکنم
به اینکه یعنی شما زیبایی و خصوصیات انسانیت را نمیپسندی؟؟؟؟؟؟به اینکه:
مسئله اینه که سلایق من و شما مثل هم نیست و کسی که من بپسندم رو شما نمیپسندی.
به اینکه یعنی تعطیلات این هفته مون سه روزه میشه؟به اینکه فردا تعطیلیم
به اینکه:به اینکه یعنی تعطیلات این هفته مون سه روزه میشه؟
به اینکه:به اینکه یعنی شما زیبایی و خصوصیات انسانیت را نمیپسندی؟؟؟؟؟؟

به اینکه خانوم مدیر ارشد که هیچی، خود ادمین هم نمیتونه کاری از پیش ببره براتبه اینکه خانم مدیر ارشد شما یه سفارشی به خانم مهندس بکن

به اینکه محجبه بودنش را بعدا درست میکنم الان هرچی باشه مشکلی ندارهبه اینکه:
مازندران بخاطر سرما تعطیله، جاهای دیگه رو نمیدونم
به اینکه:
شما دختر محجبه میخوای که حتی یه تار موهاش هم بیرون نباشه که من سلیقهم اینطوری نیست![]()
به اینکه اصلا از جوابت خوشم نیومد، ترجیح میدم جوابت رو ندم دیگهبه اینکه محجبه بودنش را بعدا درست میکنم الان هرچی باشه مشکلی نداره
به اینکه تعجب نکنید با زور نمیخوام محجبه کنمبه اینکه محجبه بودنش را بعدا درست میکنم الان هرچی باشه مشکلی نداره
به اینکه تعجب به خشم تبدیل شدبه اینکه تعجب نکنید با زور نمیخوام محجبه کنم
اول کاری میکنم به من وابسته بشه و بی نهایت دوستم داشته باشه بعد میگم اگه منو دوست داری محجبه شو ، اونم میگه به روی چشم
به اینکه من خودم هم نمی تونم برات همسر پیدا کنم، به مهدیه هم سفارش نمی کنم جناب علیرضابه اینکه خانم مدیر ارشد شما یه سفارشی به خانم مهندس بکن
به اینکه پس منم مجرد میمونمبه اینکه من خودم هم نمی تونم برات همسر پیدا کنم، به مهدیه هم سفارش نمی کنم جناب علیرضا
به اینکه پس منم مجرد میمونم

بشین تا توفیقت بشهبه اینکه محجبه بودنش را بعدا درست میکنم الان هرچی باشه مشکلی نداره
به اینکه داریم بهت میفهمونیم تفاوت فرهنگی حتما باعث دعوا و دردسر میشهبه اینکه چطور سه تا خانم محترم دست در دست هم دادند و منو اذیت میکنن
امان از سادگی
به اینکه چی واقعا چرا؟به اینکه واقعا چرا؟؟؟
چرا برای کلی سوالات بی جوابه مهدیه جونبه اینکه چی واقعا چرا؟![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 132 | |
|
|
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1734 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2938 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 264 |