همین الان داری به چی فکر میکنی؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه امروز تو جمعه بازار یه خانومی دیدم شبیه خانوم مهندس
گفتم خودشه ، صدا زدم خانوم مهندس خوبی ، گفت اشتباه گرفتی ، گفتم ببخشید خیلی شبیه خانم مهندسی
گفت خانم مهندس کیه ، گفتم یه دوست باشگاهی اهل گرگان ، گفت جدی؟ منم گرگانیم ، کجای گرگان، گفتم تهرانپارس ، گفت خوب منم مال همون محل هستم ، اسمشو بگو شاید شناختمش
گفت اسمش مهدیه هست و مهندس هستش
گفت آها شناختمش ، خانم مهدیه که خیلی شیکه و همیشه در حال خریده
گفتم خودشه ، گفت تازگیا رفتن ساری
گفتم میدونم ، میخواستم بهش سر بزنم اما نمیدونم خونش کجاست ، تو نمیدونی
گفت نه ، اما برات میپرسم از همسایهاشون
شماره منو گرفت و گفت شب بهت زنگ میزنم و آدرسشو میدم
کاش یادش نره بپرسه تا فردا راحت برم دیدن خانم مهندس و نخوام کل شهر را بگردم

!austenite

کاربر حرفه ای
یاد خوابای آشفته م افتادم:ROFLMAO:
اونجایی که نشستم با دونالدترامپ دارم تو کاخ سفید آبدوغ خیار میخورم
بعد ترامپ میگه دنبال یه پراید 87سفیدم فقط پنجاه تومن کم دارم داری بهم دستی بدی؟:ROFLMAO:

به اینکه من ومهدیه ونغمه و عقرب خاتون همه متولد آبانیم
بیایم یه تیم فوتبال آبانماهیا راه بندازیم:D

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه امروز تو جمعه بازار یه خانومی دیدم شبیه خانوم مهندس
گفتم خودشه ، صدا زدم خانوم مهندس خوبی ، گفت اشتباه گرفتی ، گفتم ببخشید خیلی شبیه خانم مهندسی
گفت خانم مهندس کیه ، گفتم یه دوست باشگاهی اهل گرگان ، گفت جدی؟ منم گرگانیم ، کجای گرگان، گفتم تهرانپارس ، گفت خوب منم مال همون محل هستم ، اسمشو بگو شاید شناختمش
گفت اسمش مهدیه هست و مهندس هستش
گفت آها شناختمش ، خانم مهدیه که خیلی شیکه و همیشه در حال خریده
گفتم خودشه ، گفت تازگیا رفتن ساری
گفتم میدونم ، میخواستم بهش سر بزنم اما نمیدونم خونش کجاست ، تو نمیدونی
گفت نه ، اما برات میپرسم از همسایهاشون
شماره منو گرفت و گفت شب بهت زنگ میزنم و آدرسشو میدم
کاش یادش نره بپرسه تا فردا راحت برم دیدن خانم مهندس و نخوام کل شهر را بگردم
به اینکه:
تهرانپارس برای تهرانه، گرگان گرگانپارس داره😁
فردا صبح مدرسه‌ی پسرم هستم، بیا اونجا آش بخور😂

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه بعضی‌ها بلاخره برگشتن شهرشون یا اینکه هنوز مشغول عکس گرفتن از بچه‌های مردم و سفره‌ی غذاست😏

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه من اصلا روم نمیشه بخوام خونه کسی برم مسافرت
به اینکه:
بستگی به میزان صمیمیت داره.
هرچند من خودم آخرین باری که رفتیم خونه‌ی کسی مسافرت از دماغم در اومد، با اینکه خودشون دعوت کرده بودن و ما شام رفتیم، خوابیدیم و فردا صبحش برگشتیم خونه خودمون.
خانومش فردا دو ساعت بعد از اینکه از خونه‌شون حرکت کردیم به سمت گرگان، هنوز توی جاده چالوس بودیم زنگ زد و دعوا که تو چرا دیروز فلان حرف رو بهم زدی😳😳😳
حالا حرفم چی بود؟
این بود که به شوخی بهش گفتم که وقتی به کورش(شوهرم) زنگ زدی گفتم اِ چرا زهرا به خودم زنگ نزد؟یعنی دقیقا همین ترکیبِ جمله.
حالا خانوم زنگ زده بود دعوا که قبل از اینکه تو با کورش ازدواج کنی، ما برای هم مثل خواهر برادر بودیم و من کورش رو مثل برادر خودم میدونم و تو حق دخالت نداری😳😳😳😳
حالا اون خانوم کیه؟ خانومِ دوستِ شوهرم که البته همه‌ی ما قبلا با هم هم‌دانشگاهی بودیم.
خلاصه همون تلفن شد آخرین تماس من و شوهرم با اون خانوم و شوهرش.
کلا دیوونه بود، یه وقتهایی شوهرم میگه که دوستم بدبخت شد با این ازدواجش.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
بستگی به میزان صمیمیت داره.
هرچند من خودم آخرین باری که رفتیم خونه‌ی کسی مسافرت از دماغم در اومد، با اینکه خودشون دعوت کرده بودن و ما شام رفتیم، خوابیدیم و فردا صبحش برگشتیم خونه خودمون.
خانومش فردا دو ساعت بعد از اینکه از خونه‌شون حرکت کردیم به سمت گرگان، هنوز توی جاده چالوس بودیم زنگ زد و دعوا که تو چرا دیروز فلان حرف رو بهم زدی😳😳😳
حالا حرفم چی بود؟
این بود که به شوخی بهش گفتم که وقتی به کورش(شوهرم) زنگ زدی گفتم اِ چرا زهرا به خودم زنگ نزد؟یعنی دقیقا همین ترکیبِ جمله.
حالا خانوم زنگ زده بود دعوا که قبل از اینکه تو با کورش ازدواج کنی، ما برای هم مثل خواهر برادر بودیم و من کورش رو مثل برادر خودم میدونم و تو حق دخالت نداری😳😳😳😳
حالا اون خانوم کیه؟ خانومِ دوستِ شوهرم که البته همه‌ی ما قبلا با هم هم‌دانشگاهی بودیم.
خلاصه همون تلفن شد آخرین تماس من و شوهرم با اون خانوم و شوهرش.
کلا دیوونه بود، یه وقتهایی شوهرم میگه که دوستم بدبخت شد با این ازدواجش.
من حس مزاحم شدم بهم میده ترجیح میدم هتل بریم یا خونه بگیریم
وقتی هم میریم شمال سعی میکنم بیشتر بیرون. باشیم یا به جبران زحمتی که دادیم یک روز مهمون من باشن