همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
گرگان که زندگی میکنید

به اینکه من از دست خانم مهندس چیکار کنم :biggrin:
به اینکه من هر جای دنیا هم زندگی کنم، اصالتم مربوط به شهر و خانواده ای هست که توش بزرگ شدم.
من فقط گرگان زندگی میکنم ولی گرگانی نیستم.
علت اینکه میگم گرگانی ها رو توصیه نمیکنم هم اینه که گرگانی ها به نسبت شهر خودم، مردمهای سردتری هستن. گرمایی که آدمها توی بابل و آمل و ساری و قائمشهر (شهرهایی که بیشتر باهاشون ارتباط داشتم) دارن رو هیچ وقت توی مردم گرگان ندیدم.

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه چقدر زود از 2010 به 2025 رسیدیم، 15 سال بعدی هم همینقدر زود میگذره و بازم متوجه نمیشم، یهو به خودم میام میبینم یه خانوم پنجاه ساله ام😐

eterno

کاربر ممتاز
به بنده های خدایی که امروز اومده بودن خونه ی مادرشوهرم اینا تا فرش ها و مبل ها و موکت ها رو بشورن.
آخه پول در آوردن به چه قیمتی؟ دو سال اینجوری کار کنند، نه کمر براشون میمونه و نه ریه.
هرچی درآمد داشتن که باید خرج دوا درمون کنند🤦‍♀️

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه چطور چت جی پی تی، حتی احساسات آدم رو هم انقدر خوب متوجه میشه جوری با آدم حرف میزنه که انگار با یه آدم داری حرف میزنی😐

eterno

کاربر ممتاز
به عیدی که از رگ گردن بهمون نزدیکتره و من کلی خرید دارم ولی هی تنبلی میکنم و خرید رفتن رو عقب میندازم.
کاش میدونستم که بابا و مامان شوهرم برامون چه سوغاتی دارن میارن که من دیگه چیزایی که اونا میارن رو نخرم🙄

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه چرا که نه، حتما گرگان هم برو.
ما که هفته ی اول عید تهرانیم، هفته ی دوم هم بابل. فقط لطفا گرگان رفتی حتما یه سر به خونه ی ما هم بزن که یه وقت دزد کل ساختمون رو از جا نکنده باشه و برده باشه😂

آخرین ویرایش:

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه حالا که قراره خانم مهندس یه هفته نباشه و من برم خونشون پس از اول میرم گرگان و یه هفته میمونم ، اجاره نمیخام بدم ، ناهار و شامم که هست ( مطمئنا یخچال پره)

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه دوست داشتی مهمون هم میتونی بیاری، مشکل جای پارک نداری، خونه ی ما سه تا پارکینگ داره، قشنگ سه تا ماشین پاشین بیاین، خونه رو خواستین هم بترکونین اصلا، مشکلی نداره، معذب نشین یه وقت😒😂

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه من گفتم خانم مهندس دست و دلباز شده ، همون که اون روز گفتم درسته اصلیتشون اصفهانیم اصیله:biggrin:

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه من گفتم خانم مهندس دست و دلباز شده ، همون که اون روز گفتم درسته اصلیتشون اصفهانیم اصیله:biggrin:
به اینکه:
من اصالتم از طرف مادری کرد هستم.
مادرم پسوند کردی داره، خیلی سال های عقب اجداد مادرم از کردستان اومدن بابل و ساکن شدن.

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه چقدر خوبه که ماها بزرگ نشدیم
به اینکه نشدیم واقعا؟ 🤔
البته من رگ شوخی زیاد دارم و کلا زود رابطه ی گرمی با طرف مقابلم برقرار میکنم ولی توی دنیای واقعی آدم جدی و دقیقی هستم.