تعطیل شدهبه اینکه فردا تعطیله یا نه![]()
نه اینجا تعطیل نیستتعطیل شده
ماشین صفر را که معلوم نیست کی بخره ، بنابراین کارت سوخت نمیشه روی ماشین گذاشتبه اینکه نمیفهمم این چه قانونیه که باید برای ماشین صفر درخواست کارت سوخت داد؟ مگه ماشین تولید میشه، زاپاس و جک و چه میدونم بقیه متعلقاتش رو درخواست میدیم؟ خوب معلومه که باید روی ماشین باشه.
مگه کارت سوخت جز متعلقات ماشین نیست؟
پس درخواست دادن جداگانه ش چه معنی ای داره؟
گیرشون همین صد هزار تومنیه که بابت هر کارت دارن میگیرن؟![]()
نخیر، این قانون جدیدشونه، من ماشین قبلیم هم صفر بود، خودم دو سال قبل ثبت نام کردم و گرفتم، برای کارت سوخت درخواست نداده بودم، خودشون برام صادر کرده بودن و یکی دو ماه بعد از اینکه ماشین رو تحویل گرفتم، کارت سوخت هم رسید.ماشین صفر را که معلوم نیست کی بخره ، بنابراین کارت سوخت نمیشه روی ماشین گذاشت
باید صبر کنن تا زمانی که فرد میخره کارت به نامش صادر بشه
به بی آبی امسال
من سال 1396 یه ماشین صفر خریدم که همون موقع هم درخواست کارت دادمنخیر، این قانون جدیدشونه، من ماشین قبلیم هم صفر بود، خودم دو سال قبل ثبت نام کردم و گرفتم، برای کارت سوخت درخواست نداده بودم، خودشون برام صادر کرده بودن و یکی دو ماه بعد از اینکه ماشین رو تحویل گرفتم، کارت سوخت هم رسید.
ولی این قانون جدید اینکه باید درخواست بدیم، مثل اینکه برای چند ماه گذشته ست.
کارت سوخت ربطی به مالک ماشین نداره، مگه من ماشین قبلی رو فروختم، خریدار کارت سوخت رو عوض کرد؟ معلومه نه، کارت سوخت برای اون ماشین بود و اگه ده دست دیگه هم اون ماشین خرید و فروش بره، کارت سوخت همونه که از اول به اسم من بود.
کارت سوخت، کارت ماشین یا برگ سبز نیست که باید حتما به اسم مالک باشه.
به اینکه منم همینو میگم دیگه.من سال 1396 یه ماشین صفر خریدم که همون موقع هم درخواست کارت دادم
بابام هم که ماشین صفر خرید همین موضوع بود
کارت سوخت ماشین در مرحله اول به نام خریداره اما بعدش نیازی نیست به نام باشه
برای ماشین قبلیتون حتما خودشون درخواستتو زدن و دیگه نیازی به شما نبوده
به روزگار
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3769 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |