همین الان داری به چی فکر میکنی؟

*M.A*

کاربر بیش فعال
به خواسته های دلم
به اینکه دوست دارم انشاالله تا ۱۵ روز دیگه بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد
بعد بغلش بگیرم و با پدر مادر و خواهرم و بچه هاش بریم یه جای خوش آب و هوا
بدون هیچ مزاحمی دیگه اصلا هیچ آدمی روی این کره ی خاکی نباشه که آزاری بهمون برسونه، بی دغدغه بدون هیچ ناراحتی کنارشون بعد از این چند ماه حسابی استراحت کنم و از وجود بچم لذت ببرم و آرامش بگیرم.
خدایا یعنی میشه؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه برای مهمونیِ خاله همسرم یه پیراهن برای خودمم بدوزم، دارم به مدل و متراژ پارچه فکر میکنم.

eterno

کاربر ممتاز
به تفسیر تصویرهای ایجاد شده توی فنجون قهوه م

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ب دنیای دخترا
فاطمه،مهیا،ریحانه،اسرا،فاطمه
چ دوره ای از زندگیشون رو دارند سپری میکنند و نمیدونن روز ها و سال آینده چ دنیای قشنگشون خراب میشه

یاد فیلم ویچر افتادم اونجاش ک شاهزاده سیری میرقصه و نمیدونه از فرداش چ دنیا سخت میشه

ب این فکر میکنم آیا این فیلم رو کسی اینجا دیده؟

eterno

کاربر ممتاز
ب دنیای دخترا
فاطمه،مهیا،ریحانه،اسرا،فاطمه
چ دوره ای از زندگیشون رو دارند سپری میکنند و نمیدونن روز ها و سال آینده چ دنیای قشنگشون خراب میشه

یاد فیلم ویچر افتادم اونجاش ک شاهزاده سیری میرقصه و نمیدونه از فرداش چ دنیا سخت میشه

ب این فکر میکنم آیا این فیلم رو کسی اینجا دیده؟
به اینکه من این فیلم رو ندیدم

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به سیستم بدنم که چطور میشه یک ماه چنان اشتهام باز شده بود که اصلا سیر نمی‌شدم ولی دو هفته دوباره اشتهام کور شده از غذا بدم میاد.
بدن عزیز تعادل داشته باش این وحشی بازیها چیه آخه😏

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه من کل زندگیم، هیچ وقت نشد بدون عذاب وجدان و یه دل سیر غذا بخورم، واقعا یهو کلی احساس بدبختی کردم🙄🙄🤦‍♀️🤦‍♀️

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه من از هیچ چیز خوشمزه ای نمی گذرم البته میگم یه وقت چاق نشم ولی فقط میگم بعد با لذت میخورم! البته چون فعالیتم زیاده هیچ وقت چاق نمیشم موقع پیری هم انشالله یه کاری خواهم کرد الان نمیخوام بهش فکر کنم!

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چاق یا لاغر شدن علاوه بر فعالیت روزانه، به ژن هم بستگی داره.
سلام،به اینکه بله قطعا ،صفت وزن و قد نه تحت تاثیر یک ژن،حداقل صد ژن هستند و صفت پیوستن ولی عوامل محیطی از جمله ورزش و تغذیه در چگونگی بروز اون صفتها موثرن!

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه من از هیچ چیز خوشمزه ای نمی گذرم البته میگم یه وقت چاق نشم ولی فقط میگم بعد با لذت میخورم! البته چون فعالیتم زیاده هیچ وقت چاق نمیشم موقع پیری هم انشالله یه کاری خواهم کرد الان نمیخوام بهش فکر کنم!
تقسیم کن
تقسیم کنی به مشکلی بر نمیخوری ، تازه ثوابم داره

به اینکه اگه تصمیم بگیره تقسیم کنه به منم چیزی میرسه؟