کلا زندگی ما ایرانیا با استرس و اضطراب همیشگی همراههبه آگهی خونه مون که الان دوباره گذاشتم توی دیوار، دلم میخواد زودتر تکلیف خونه مون معلوم بشه، فکر میکنم این تپش قلبی که جدیدا میگیرم بخاطر اضطراب ناشی از فکر و خیال زیاد بابت فروش و خرید خونه ی جدید و جابه جایی شغل و محل زندگیمون هست.
فکر کنم کلا فروش خونه راکده مگه اینکه بخواهید زیر قیمت بفروشین !به آگهی خونه مون که الان دوباره گذاشتم توی دیوار، دلم میخواد زودتر تکلیف خونه مون معلوم بشه، فکر میکنم این تپش قلبی که جدیدا میگیرم بخاطر اضطراب ناشی از فکر و خیال زیاد بابت فروش و خرید خونه ی جدید و جابه جایی شغل و محل زندگیمون هست.
آره خیلی راکده،اصلا خرید و فروش اتفاق نمیفته.فکر کنم کلا فروش خونه راکده مگه اینکه بخواهید زیر قیمت بفروشین !
موافقم، حالا اضطراب فروش و جابه جایی یه طرف، اضطراب و استرس اینکه تا خونه بعدی رو بخوای بخری قیمتها بالا نره، خیلی بدترهکلا زندگی ما ایرانیا با استرس و اضطراب همیشگی همراهه
عزیز روی گزارش بزن و بنویس اسپم، نغمه خانوم هر وقت بیاد سریعتر متوجه میشه و پاکش میکنهنغمه جون شرمنده اومدی این پست رو حذف کن
مرسی عزیز
فیلم ببینیه چیزی که حواسم پرت کنه
خوب پول نقد و کارتتو بزار خونه و برو بیرونبه اینکه این روزها فقط کافیه پات رو از خونه بیرون بزاری، هیچی هم نخوای بخری، حداقل با پنج شش تا نایلون خرید برمیگردی خونه![]()
انشاله چیزی نیست اما حتما حتما برو یه نوار قلب بگیربه اینکه چند هفته ست گاهی تپش قلب میگیرم، امروز غروب یهو دیدم پشت قفسه سینه، زیر کتف چپم هر چند لحظه تیر میکشه، الان داشتم در موردش میخوندم، نوشته بود ممکنه از قلب باشه، استرس گرفتم![]()

حتما به خاطر استرس خونه هست و عصبی هست،نگران نباشین و سعی کنید استرس نداشته باشین و همه چیزو به خدا بسپارینبه اینکه چند هفته ست گاهی تپش قلب میگیرم، امروز غروب یهو دیدم پشت قفسه سینه، زیر کتف چپم هر چند لحظه تیر میکشه، الان داشتم در موردش میخوندم، نوشته بود ممکنه از قلب باشه، استرس گرفتم![]()
منم قبل از شما هم به همین توضیحات فکر می کردم، انگار یه جای بیگانه م ، الان دوباره به اون پست ها فک می کنم.دارم به توضیحات دوستان در مورد انواع قلیون فکر میکنم، انگار داشتن از موجودات فضایی حرف میزدند، هیچی نفهمیدم
غیر از اینکه خودم نکشیدم، از نزدیک هم ندیدم تا حالا![]()
هر کی سوالی داره بپرسه در خدمتم در مورد انواعشمنم قبل از شما هم به همین توضیحات فکر می کردم، انگار یه جای بیگانه م ، الان دوباره به اون پست ها فک می کنم.

در شهر شما مجردها چگونه متاهل می شوند ؟ !هر کی سوالی داره بپرسه در خدمتم در مورد انواعش
حس پروفسور و دانشمند![]()
بچه های الان با زمان ما فرق کردندر شهر شما مجردها چگونه متاهل می شوند ؟ !
خودت و خانواده باید به فکر باشین، مثلا من یه زن دایی دارم که تو اگه دخترش بودی یا اینکه بلاخره یه نسبتی باهاش داشتی، صد دفعه تا حالا شوهرت داده بود.در شهر شما مجردها چگونه متاهل می شوند ؟ !
چرا ولی متاسفانه نذاشتن با هم ازدواج کنیم ، همونا بدترن .خودت و خانواده باید به فکر باشین، مثلا من یه زن دایی دارم که تو اگه دخترش بودی یا اینکه بلاخره یه نسبتی باهاش داشتی، صد دفعه تا حالا شوهرت داده بود.
خودت تا حالا با کسی آشنا نشدی؟
.
دارم به یه راه حلی برای ازدواج فکر میکنم.
خواهش میکنم عزیزممرسی گلم
ک بفکرمی
ممنون
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3769 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |