آره دقیقا،عکس و فیلم های ارشا اقدسی رو میبینم هم، همش میگم حیفش بود واقعا.هنوز عکسش میبینم دلم میسوزه
علی انصاریان مرتضی پاشایی حیف بودن روحشون شاد
اوایلشهبه بخیه ی دندون عقلی که کشیدم، کلافه م کرده، همش توی پر و پاچه ی زبونمه![]()
چند ماه دیگه؟!!!!اوایلشه
چند ماه دیگه کامل خوب میشه
همون بخیه رو هم که میکشن تا ی مدت انگار ی چیزی به زبون آدم گیر میکنه ولی بعد چند ماه کامل خوب میشهچند ماه دیگه؟!!!!
نه بابا، دو سه روز دیگه باید برم تا بخیه رو بکشه.
ولی یه دندون عقل دیگه م رو قراره بکشه،استرس دارم![]()
اصلا تو دردسر میندازیشبه کادویی که میخوام برای همسرم بگیرم، دلم میخواد کیف اداری چرم مشهد براش بگیرم، امروز رفتم قیمت کردم، گفته 9.5 میلیون، زیاد نیست به نظرتون؟![]()
به اینکه:گرون نیست، هر چی برای همسرت گرون نیست، بجاش چرم مشهد سال ها کار می کنهبه کادویی که میخوام برای همسرم بگیرم، دلم میخواد کیف اداری چرم مشهد براش بگیرم، امروز رفتم قیمت کردم، گفته 9.5 میلیون، زیاد نیست به نظرتون؟![]()
به اینکه : چقدر شبیهیمبه اینکه وحشتناک خوابم میاد ولی درد نمیذاره بخوابم
دیشب سرچ کردم یه جایی همون کیف 9.5 رو آف زده شده 6.5،امروز میخوام برم چرم مشهد شهرمون و از نزدیک کیف رو ببینم، اگه اوکی بود، براش سفارش بدم.به اینکه:گرون نیست، هر چی برای همسرت گرون نیست، بجاش چرم مشهد سال ها کار می کنه
وایهمون بخیه رو هم که میکشن تا ی مدت انگار ی چیزی به زبون آدم گیر میکنه ولی بعد چند ماه کامل خوب میشه
هر کی ی دندون عقل کشیده بعدش همین استرس واسه بقیه دندونای عقلش داره![]()
دخترها دنبالش نیفتن،دزد مهم نیستاصلا تو دردسر میندازیش
از فردا با اون بخواد بره سر کار میفتن دنبالش ازش بگیرن کیفو
به اینکه از الان مبارکهدیشب سرچ کردم یه جایی همون کیف 9.5 رو آف زده شده 6.5،امروز میخوام برم چرم مشهد شهرمون و از نزدیک کیف رو ببینم، اگه اوکی بود، براش سفارش بدم.
آره خودمم به همین فکر کردم، اون روزها هم همش به قیمتهاش نگاه میکردم و میگفتم که چقدر خوبه ولی اون زمان هنوز علت خرید کادوم، نتیجه ش معلوم نبود، حالا عیب نداره، گذشت دیگه، الانم به هرحال سه تومن کمتر شده.به اینکه از الان مبارکه
به اینکه کاش در تخفیف های بلک فرایدی می خریدی
نه بابا این ست ها برای دوست دختر دوست پسرهاستست چرمی برای آقایون همه چی توش داره از کمربند تا جاسوئیچی و ... هدیه خوبیه . البته گمونم با این قیمت میتونی چیز بهتری بخری ؟؟
حالا هر چی بخری مبارکش باشهنه بابا این ست ها برای دوست دختر دوست پسرهاستمن خودم سال 90 توی دوران دوستیم ست کمربند و کیف پول براش خریده بودم، انقدر جنسش خوب بود تا پارسال داشت، تا پارسال که برای سالگرد ازدواجمون دوباره براش کیف پول جدید گرفتم.
الان دیگه کادوهای کاربردی که میدونیم استفاده میکنیم و معمولا توی صحبت هامون بهش اشاره میکنیم که دوستش داریم رو برای هم میخریم.
عروسی های الان بیشتر شبیه سیرکه تا عروسیالان تی وی داره یه فیلم در مورد عروسی به سبک قدیمها نشون میده، یاد قدیمها افتادم، چقدر تغییر کردیم، شلخته و شلوغ پلوغ بود ولی انرژی قدیمها خیلی مثبت تر بود.
الان همه چی شیک و تر و تمیزه ولی اصلا حس خوب نداره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1420 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2347 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |