سکوت خیلی بهتره.ممنون درسته
میدونی دلم خیلی پره .. اما سعی میکنم هر چیزی رو نگم اینجا لااقل ؟ اما گاهی از دستم در میره
زحمت حذفش میفته برا نغمه جون![]()
من خیلی تمرین سکوت میکنم، به این نتیجه رسیدم خیلی وقتها سکوت بهتر از حرف زدن بی فایده ست.
سکوت خیلی بهتره.ممنون درسته
میدونی دلم خیلی پره .. اما سعی میکنم هر چیزی رو نگم اینجا لااقل ؟ اما گاهی از دستم در میره
زحمت حذفش میفته برا نغمه جون![]()
والاسکوت خیلی بهتره.
من خیلی تمرین سکوت میکنم، به این نتیجه رسیدم خیلی وقتها سکوت بهتر از حرف زدن بی فایده ست.
عه چه جالب منم ی نیم تا ۴۵ دقه پیش بانک در رابطه با همین موضوع بودم ! تازه بمن گفت باید تو نوبتم باشم :|به اینکه وام با سود 23 درصد بگیرم یانه .
بانك مسكن زودتر وام ميدن تحت عنوانهاي مختلف،از اونجا هم بپرسين.عه چه جالب منم ی نیم تا ۴۵ دقه پیش بانک در رابطه با همین موضوع بودم ! تازه بمن گفت باید تو نوبتم باشم :|
به فوق تخصص غددی که امروز رفتم، به تجویزش اعتماد ندارم، میترسم ریسک کنم، نمیدونم طبق دستور قبلیه خودم دارو بخورم یا تجویز جدید امروز![]()
به اينكه به قول همكارم بركت فقط به پول نيست،كنار خانواده بودن و از ته دل خنديدن و خيلي چيزاي ديگه بركت هست خدا اين بركتهارو برامون زياد كنه.به اینکه آدمهایی که فقط در لحظه زندگی میکنند، همیشه شادترند و بهتر زندگی میکنند حتی اگه از نظر مالی یه زندگی عادی داشته باشند
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1337 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2072 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |