همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
ممنون درسته
میدونی دلم خیلی پره .. اما سعی می‌کنم هر چیزی رو نگم اینجا لااقل ؟ اما گاهی از دستم در میره
زحمت حذفش میفته برا نغمه جون :w09:
سکوت خیلی بهتره.
من خیلی تمرین سکوت میکنم، به این نتیجه رسیدم خیلی وقتها سکوت بهتر از حرف زدن بی فایده ست.

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه چقدر راحت داریم در مورد سود 23 درصدی وام ها صحبت میکنیم😐😐😐

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اينكه من پنج سال پيش وامي باسود ١٦.٥ درصد گرفتم (٥ ساله) امسال خرداد تموم شد و خوشحال بودم گرفتم پنجاه ميليون اون زمان به كاري زدم ( ١٠٠ ميليون هم روش گذاشتم)كه الان قيمتش ٤٠٠ برابر اومد روش! ( البته به حال مملكت تاسفم ميخورم!) ولي وامه ثابت بود،الان باز ميخوام بگيرم به نظرم در طول زمان با افزايش حقوق پول وامه چيزي نميشه.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنظرم باید کم کم دنیای مجازی رو رها کرد و بچسبیم به دنیای واقعی تا بیشتر از این .. ؟ حس میکنم سوژه شدیم دوستان واسه بعضی ها .. :|

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه من مدتهاست دنیای مجازی رو رها کردم، تنها جایی که سر میزنم همینجاست. اینجوری احساس آرامش بیشتری دارم

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم فقط اینجا میام

...
نمیدونم چرا ی عده ای اینقدر پرو هستن شخصی های آدم رو به اسم خودشون تموم میکنن ؟

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه من مدتهاست به یه سری رفتارها از آدمها عکس العمل نشون نمیدم، توی رفتارهای اطرافیانم دقت میکنم، ببینم آدمی ارزش فکر کردن به حرفها و رفتارهاش رو نداشته باشه، خودم رو بخاطرش اذیت نمیکنم.

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه دیشب لحظه ی آخری که داشت خوابم میبرد به خدا گفتم که میشه فردا روز شانس ما باشه؟
و امروز اتفاقی افتاد که هیچ وقت فکرش رو نمیکردم که اینجوری برامون اتفاق بیفته.
یه جور عجیبی توی شوک هستم. باورم نمیشه😍

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک درس بزرگ گرفته ام .
من اسممو اشتباه نمیگم ، فقط وقتی خیلی جوون تر بودم یکی دو مورد اشتباه گفته ام تو همین باشگاه هم ی اسم دیگه گفتم اما گذشت زمان ثابت کرد خیلیا هویت آدمو ممکنه مخدوش کنن و سواستفاده
شوخی اش هم خوب نیس
صادق بودن ی چیز دیگه است
هر چند دروغگو و دروغگویی برملا میشه بالاخره !

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زمان کوتاهی بود چون واقعیت رو گفتم بهرحال همان زمان!

eterno

کاربر ممتاز
به فوق تخصص غددی که امروز رفتم، به تجویزش اعتماد ندارم، میترسم ریسک کنم، نمیدونم طبق دستور قبلیه خودم دارو بخورم یا تجویز جدید امروز🙄🤦‍♀️

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به فوق تخصص غددی که امروز رفتم، به تجویزش اعتماد ندارم، میترسم ریسک کنم، نمیدونم طبق دستور قبلیه خودم دارو بخورم یا تجویز جدید امروز🙄🤦‍♀️

من ی جا خوندم. تا ده روز آنتی. بیوتیک. تاثیر خودشو داره..... آن شاالله بهتر بشی

..
.
.
گرمای هوا بی سابقه شده واقعا ؟ اصلا نباید. تو این هوا ......بیرون بیای .

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به مرگ با دست خالی و زندگی هدر رفته. موقعیت های گذشته . روزهای خوب و روزهایی که می تونستیم بهترشون کنیم.

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه آدمهایی که فقط در لحظه زندگی میکنند، همیشه شادترند و بهتر زندگی میکنند حتی اگه از نظر مالی یه زندگی عادی داشته باشند

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه آدمهایی که فقط در لحظه زندگی میکنند، همیشه شادترند و بهتر زندگی میکنند حتی اگه از نظر مالی یه زندگی عادی داشته باشند
به اينكه به قول همكارم بركت فقط به پول نيست،كنار خانواده بودن و از ته دل خنديدن و خيلي چيزاي ديگه بركت هست خدا اين بركتهارو برامون زياد كنه.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:
تعجبم برا اینه اگه همه زوج شدن پس چرا با. هم نیستن :| ؟ من دوست داشتم برم :w00:

*M.A*

کاربر بیش فعال
به اینکه هرچی داره بیشتر از سنم میگذره. بیشتر و عمیق تر خودم میشم..

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه چرا همه چیز دقیقا مثل شش سال پیش داره تکرار میشه، دقیقا همون تاریخ ها، دقیقا همون شرایط، حتی حال منم مثل همون موقع ست، انقدر گیجم که دلم نمیخواد اصلا بهش فکر کنم ولی نمیشه و یهو فکرم میره طرفش.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست ندارم بهم توهین بشه یا حتی تهمت ، حس میکنم باید خاموش کمی بعد روشن کمی باشم

eterno

کاربر ممتاز
به این مدل لباسی که الان دیدم، برای پاییز خیلی خوب بود، به پارچه مناسبش که نمیدونم چی مناسبتره🤔