خیلی موافق نیستم، جامعه هم عامل تعیین کننده ست.به اینکه تنها عامل محدود کننده خودمونیم و بس
خودمون هستیم که جامعه و بازخوردش رو اولویت قرار دادیم و خودمونو باهاش محدود کردیمخیلی موافق نیستم، جامعه هم عامل تعیین کننده ست.
به اینکه وقتی میدونی ضرر داره خوب چرا میکشی؟به اینکه با اینهمه سیگار که میکشم به زودی میمیرم
به اینکه:به اینکه آفرین، خودتون پالتو می دوزین؟
به اینکه دیر تر بارونی بخرم یا پالتو؟
به اینکه اولین دختریه که خیاطی دوس داره خخخبه اینکه:
آره خودم میخوام بدوزم. حدودا چهارسال پیش به اصرار یکی از همکارها با هم رفتیم کلاس خیاطی، حالا اون اصلا هیچی از خیاطی یادش نیست ولی من الان تقریبا اکثر لباس های خودم و مامانم رو خودم میدوزم
واقعا دوست دارم خیاطی رو و از پشت چرخ نشستن لذت میبرم، فکرم آزاد از هرچیزی میشه موقع خیاطی![]()
به اینکه:به اینکه اولین دختریه که خیاطی دوس داره خخخ
به اینکه چه جواب بلندیبه اینکه:
انقدر دوستش دارم که با اینکه دیروز صبح از ساعت یازده تا ساعت هفت یکسره پای دوخت یه لباسم بودم، بعدش هم رفتیم مهمونی و برگشتیم و ساعت یازده شب که پسرم خوابید، مشغول شدم تا ساعت سه صبح کار الگو زدن و برش و رولت کاری پارچه پالتوم و اصلا هم خسته نشدم، صبح هم خیلی پر انرژی بیدار شدم، منتظر غروبم که برم برای چرخکاری پارچه. تازه تا چهارشنبه یه لباس دیگه هم میخوام بدوزم برای مهمونی پنجشنبه مون بپوشم، لباس دیروزی رو هم برای تولد پسرم میخوام بپوشم
کلا یک هفته پر از خیاطی دارم
همسرم میگه تو هر وقت خیاطی میکنی من خیالم راحته که تو حالت خوبه حتما، از انرژیت منم انرژی میگیرم![]()
به اینکهوالا راستش روح و روانم خش دار شده .. نیاز به کمک اساسی دارم . مشکلات دیگه که مضاعف شده برش .
به اینکه من توی بافتنی زیر صفرمبه اینکه آفرین به خانم خیاطمون
به اینکه ایشون تنها دختری نیستند که خیاطی دوست دارن
به اینکه من بافتنی با دو میل رو دوس دارم
من بافتنی بلدم .به اینکه من توی بافتنی زیر صفرم![]()
راستشو بخوای مشاور و دکتر زیاد رفتم و صحبت کردم مفید نبوده برامبه اینکه
به نظرم به یک متخصص مراجعه کن
به اینکه منم به مشاور مراجعه کردم ولی متد مشاورم خوب بود و نتیجه ی خوبی داشت برامراستشو بخوای مشاور و دکتر زیاد رفتم و صحبت کردم مفید نبوده برام![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1436 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2398 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |