همین الان داری به چی فکر میکنی؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی بگم شایدم حق با شماست . آن شاالله همه مون خوشبختی همراه با موفقیت و سربلندی رو بدون محدودیت تجربه کنیم .

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه عمر دست خداست نه سیگار.
ولی عذابها و مریضی های که سیگار می آره باعث و بانیش خودمون هستیم.

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه من دیشب فقط تونستم دو ساعت بخوابم و الان چقدر خوابم میاد😭

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه یکی دیگه نباشم دوباره خدایا ! لطفاً خود کوفتی تان باشید .

eterno

کاربر ممتاز
به فردا که میخوام چندتا لباس بدوزم برای خودم، به اینکه آخرش چی مدلی بدوزمشون؟🤔🤔🤔

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به اینکه فردا وقت مشاوره دارم احتمالا ولی هنوز تکالیفم رو انجام ندادم🤣🤦

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به حس خوبی که پیدا کردن و صحبت کردن با یه دوست قدیمی که فکر میکردی هیچ رقمه تورو یادش نخواهد اومد به آدم میده

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه خدا کنه بعضی چیزا اتفاق نیوفته .

eterno

کاربر ممتاز
دارم به مدل پالتویی که الان میخوام برم الگوش رو در بیارم فکر میکنم🤔

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
به اینکه آفرین، خودتون پالتو می دوزین؟

به اینکه دیر تر بارونی بخرم یا پالتو؟

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه آفرین، خودتون پالتو می دوزین؟

به اینکه دیر تر بارونی بخرم یا پالتو؟
به اینکه:
آره خودم میخوام بدوزم. حدودا چهارسال پیش به اصرار یکی از همکارها با هم رفتیم کلاس خیاطی، حالا اون اصلا هیچی از خیاطی یادش نیست ولی من الان تقریبا اکثر لباس های خودم و مامانم رو خودم میدوزم😁
واقعا دوست دارم خیاطی رو و از پشت چرخ نشستن لذت میبرم، فکرم آزاد از هرچیزی میشه موقع خیاطی😍

!austenite

کاربر حرفه ای
به اینکه:
آره خودم میخوام بدوزم. حدودا چهارسال پیش به اصرار یکی از همکارها با هم رفتیم کلاس خیاطی، حالا اون اصلا هیچی از خیاطی یادش نیست ولی من الان تقریبا اکثر لباس های خودم و مامانم رو خودم میدوزم😁
واقعا دوست دارم خیاطی رو و از پشت چرخ نشستن لذت میبرم، فکرم آزاد از هرچیزی میشه موقع خیاطی😍
به اینکه اولین دختریه که خیاطی دوس داره خخخ

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه اولین دختریه که خیاطی دوس داره خخخ
به اینکه:
انقدر دوستش دارم که با اینکه دیروز صبح از ساعت یازده تا ساعت هفت یکسره پای دوخت یه لباسم بودم، بعدش هم رفتیم مهمونی و برگشتیم و ساعت یازده شب که پسرم خوابید، مشغول شدم تا ساعت سه صبح کار الگو زدن و برش و رولت کاری پارچه پالتوم و اصلا هم خسته نشدم، صبح هم خیلی پر انرژی بیدار شدم، منتظر غروبم که برم برای چرخکاری پارچه. تازه تا چهارشنبه یه لباس دیگه هم میخوام بدوزم برای مهمونی پنجشنبه مون بپوشم، لباس دیروزی رو هم برای تولد پسرم میخوام بپوشم😁😁😁
کلا یک هفته پر از خیاطی دارم😍😍😍
همسرم میگه تو هر وقت خیاطی میکنی من خیالم راحته که تو حالت خوبه حتما، از انرژیت منم انرژی میگیرم☺️☺️☺️

!austenite

کاربر حرفه ای
به اینکه:
انقدر دوستش دارم که با اینکه دیروز صبح از ساعت یازده تا ساعت هفت یکسره پای دوخت یه لباسم بودم، بعدش هم رفتیم مهمونی و برگشتیم و ساعت یازده شب که پسرم خوابید، مشغول شدم تا ساعت سه صبح کار الگو زدن و برش و رولت کاری پارچه پالتوم و اصلا هم خسته نشدم، صبح هم خیلی پر انرژی بیدار شدم، منتظر غروبم که برم برای چرخکاری پارچه. تازه تا چهارشنبه یه لباس دیگه هم میخوام بدوزم برای مهمونی پنجشنبه مون بپوشم، لباس دیروزی رو هم برای تولد پسرم میخوام بپوشم😁😁😁
کلا یک هفته پر از خیاطی دارم😍😍😍
همسرم میگه تو هر وقت خیاطی میکنی من خیالم راحته که تو حالت خوبه حتما، از انرژیت منم انرژی میگیرم☺️☺️☺️
به اینکه چه جواب بلندی
قانع شدم خخخخ

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای چقدر وضعیت جسمی و روحی بدی پیدا کردم.
آقا منو مریض و بیمار کردن و بهم ریختنم

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه واقعا مشکلات یاسی چی میتونه باشه که انقدر بهمش میریزه؟ 🙄🙄🙄

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا راستش روح و روانم خش دار شده .. نیاز به کمک اساسی دارم . مشکلات دیگه که مضاعف شده برش .

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
به اینکه آفرین به خانم خیاطمون

به اینکه ایشون تنها دختری نیستند که خیاطی دوست دارن

به اینکه من بافتنی با دو میل رو دوس دارم