به اینکه، دقیقا موافقم، جاش خیلی خالیهبه بهار جون، چقدر جاش خالیه اینجا
کاش زودتر حال مادرشون خوب بشه
عزیزم واقعا تو کار خدا موندم مامان اصلا خوب نیست دیشب عموی عروسم فوت شدن .واقعا این همه اتفاقات و نمیتونم درک کنمبه اینکه، دقیقا موافقم، جاش خیلی خالیه
من به عروسیشون هم خیلی فکر میکنم، الان باید مشغول اون میبودن، خدا کنه زودتر به خیر و خوشی مسائل حل بشه که بعدش برن برای مقدمات عروسی![]()
ممنون عزیزمبه بهار جون، چقدر جاش خالیه اینجا
کاش زودتر حال مادرشون خوب بشه
خدا رحمتشون کنهعزیزم واقعا تو کار خدا موندم مامان اصلا خوب نیست دیشب عموی عروسم فوت شدن .واقعا این همه اتفاقات و نمیتونم درک کنم
ممنون همه برنامه ریزی ها بهم ریخته مثل کلاف سردرگم شدیمخدا رحمتشون کنه
واقعا تو شرایط سختی هستین، خدا خودش کمک کنه به روال عادی برگردین
عزیزم،چقدر شرایط سختیهعزیزم واقعا تو کار خدا موندم مامان اصلا خوب نیست دیشب عموی عروسم فوت شدن .واقعا این همه اتفاقات و نمیتونم درک کنم
فکر کنم باید کنسل بشه نمیشه اصلا درست نیستعزیزم،چقدر شرایط سختیه
میخواین چیکار کنین؟ کنسل کنین رزروها رو؟
نه ساوه هستیم امشب بعد از سه روز اومدم خونه .شرایط مامان پایدار نیست .دلم میخواد فقط بخوابم بدون استرسبهارجون خودت کجایی؟تهرانی؟
اگه کنسل نشه، میشه که چند روز جابهجا بشه تا بعد از چهل بیفته مراسمتون.فکر کنم باید کنسل بشه نمیشه اصلا درست نیست
چهل این بنده خدا دقیقا روز عروسی بچه ها میشه بعد فامیل درجه یکه .مغزم داره منفجر میشه از فکر و خیال
قربونت برم من، خیلی خسته شدین این مدتنه ساوه هستیم امشب بعد از سه روز اومدم خونه .شرایط مامان پایدار نیست .دلم میخواد فقط بخوابم بدون استرس
نمیدونم رسمشون چطوره اما اینجا حتما باید بعد از چهلم عید بگیرن که از عزا در بیان .یه عید مذهبی باید بشه مثل روز پدر .اگه کنسل نشه، میشه که چند روز جابهجا بشه تا بعد از چهل بیفته مراسمتون.
خدا نکنه عزیزم .روحیمون داغونه .داریم ذره ذره آب شدن مامان و میبینیم .هیچ کاری از دستمون برنمیادقربونت برم من، خیلی خسته شدین این مدت![]()
روز پدر میشه 2 دینمیدونم رسمشون چطوره اما اینجا حتما باید بعد از چهلم عید بگیرن که از عزا در بیان .یه عید مذهبی باید بشه مثل روز پدر .
میفهمم عزیزم، حق دارین، زمانش هم طولانی شد، بلاتکلیفی و خستگی هم فشار رو بیشتر میکنهخدا نکنه عزیزم .روحیمون داغونه .داریم ذره ذره آب شدن مامان و میبینیم .هیچ کاری از دستمون برنمیاد
دکترا جواب کردن![]()
امیدوارم این پیشنهاد و بدن اما چون خیلی ازدواج فامیلی دارند همه با هم نسبت دارن یه جورایی پیچیده شده حالا ببینیم بعد از هفت چی میگنروز پدر میشه 2 دی
حالا ممکنه خودشون بهتون پیشنهاد بدن که عروسی رو عقب نندازین.
ممنون عزیزم مرسی بخاطر دعای زیباتبه اینکه بهارجون حق داری تو این شرایط ذهنت خیلی درگیر باشه
ولی دل به حکمت خدا بسپارید
از صمیم قلبم از خدا میخوام معجزه وار حال مادرتون خوب بشه
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3797 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |