همین الان داری به چی فکر میکنی؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه کت جادویی رامبد جوان هم دیگه بدرد نمی خوره با این تورم

دقیقه ای ۱۰۰۰ تومن هم که چاپ کنه میشه روزی ۱.۵ ماهی ۴۵ میل

الان بستنی کوچیکا شده ۷۰ تومن ، یک ساعت انتظار که ی بستنی بخوری

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه کت جادویی رامبد جوان هم دیگه بدرد نمی خوره با این تورم

دقیقه ای ۱۰۰۰ تومن هم که چاپ کنه میشه روزی ۱.۵ ماهی ۴۵ میل

الان بستنی کوچیکا شده ۷۰ تومن ، یک ساعت انتظار که ی بستنی بخوری
به اینکه تورم شامل اون کت نشد؟
هنوزم دقیقه‌ای هزار تومنه؟

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه نیت بعدیتون چیه؟:biggrin:
به اینکه:
برای ما هم همینه، اصولا در بزنگاه‌های زندگیمون مهم‌ترین اتفاقات مملکتی اتفاق میفته.
برین به تمام اتفاقات مهم چندسال اخیر فکر کنین، دقیقا در تمام اون لحظه‌ها ما علاوه بر استرس جامعه، استرس وضعیت خودمون رو هم داشتیم. یعنی یا یه خرید بزرگی داشتیم،یا یه کار خیلی مهمی داشتیم.
حالا اینبار قبل از این جنگ اخیر ما درگیر یه انتقال سند بودیم که بیخودی حدود 2 ماه طول کشید، وضعیت کشور هم بهم ریخته و ما خیلی استرس داشتم.
طبق این چند ماه اخیر که امامزاده یحیی ساری رو شناختم،نذر کردم که تا سندمون نیومد دستمون جنگ نشه، نشون به اون نشون که پنجشنبه 7 اسفند سند دستمون رسید و شنبه 9 اسفند جنگ شروع شد :ROFLMAO:

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
برای ما هم همینه، اصولا در بزنگاه‌های زندگیمون مهم‌ترین اتفاقات مملکتی اتفاق میفته.
برین به تمام اتفاقات مهم چندسال اخیر فکر کنین، دقیقا در تمام اون لحظه‌ها ما علاوه بر استرس جامعه، استرس وضعیت خودمون رو هم داشتیم. یعنی یا یه خرید بزرگی داشتیم،یا یه کار خیلی مهمی داشتیم.
حالا اینبار قبل از این جنگ اخیر ما درگیر یه انتقال سند بودیم که بیخودی حدود 2 ماه طول کشید، وضعیت کشور هم بهم ریخته و ما خیلی استرس داشتم.
طبق این چند ماه اخیر که امامزاده یحیی ساری رو شناختم،نذر کردم که تا سندمون نیومد دستمون جنگ نشه، نشون به اون نشون که پنجشنبه 7 اسفند سند دستمون رسید و شنبه 9 اسفند جنگ شروع شد :ROFLMAO:
کجاس امامزاده من شش ماهه میخام دو تا ماشین بفروشم یکی بخرم تا ترامپ اخم‌میکنه قیمت میره بالا میخنده قیمت میاد پایین:w19::w22: بحیی بدادم برس:w06:

*mahdieh*

کاربر ممتاز
کجاس امامزاده من شش ماهه میخام دو تا ماشین بفروشم یکی بخرم تا ترامپ اخم‌میکنه قیمت میره بالا میخنده قیمت میاد پایین:w19::w22: بحیی بدادم برس:w06:
ماشین ربطی به اخم کسی نداره، 50 تومن قیمت رو پایین‌تر بزار، سه سوت میخرن :D

به اینکه اسی، اسیِ یا مازیار؟:unsure:

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه بهار از مشهد سوغاتی میاره برامون یا نه
به اینکه اگه بخواد بیاره هم فقط برای من میتونه بیاره که سر راهشم و میتونه بیاد دیدنم و سوغاتی منم بده :D

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
به اینکه انشالله فردا عازم مشهد هستم بچه ها حلال کنید
نایب الزیاره همه شما هستم
به اینکه:بهار جون سفرت خوش ،ما رو هم یاد بیار عزیزم