همین الان داری به چی فکر میکنی؟

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
به اینکه:
ریال؟😳😳😳
تومان خواهر من، تومان🤦‍♀️😐😐😐
به اینکه:ویرایش کردم عزیز،خودم آخرین بار طلا خریدم گرمی نزدیک دو میلیون تومان، زود ویرایش زدم ولی تو فک کنم زودتر پاسخ رو زده بودی
به اینکه : همیشه به عروسی و مهمانی

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه:ویرایش کردم عزیز،خودم آخرین بار طلا خریدم گرمی نزدیک دو میلیون تومان، زود ویرایش زدم ولی تو فک کنم زودتر پاسخ رو زده بودی
به اینکه : همیشه به عروسی و مهمانی
به اینکه
چقدر عجیب داریم در مورد این قیمت ها حرف میزنیم، یه جوری میگیم دو میلیون و پنج میلیون که انگار چقدر ارزونه😐😐😐
من یادمه سال 91، حلقه ازدواجمون رو گرمی 67 هزار تومان خریدیم، تازه اون زمان هم در عرض یک ماه یه جهش شدید قیمتی داشتیم، یعنی یک ماه قبلش طلا حدود گرمی چهل هزار تومان بود🙄

eterno

کاربر ممتاز
به مادر یکی از همکلاسی های پسرم، الان داره توی گروه مادرها حرف میزنه، حس خوبی بهش ندارم😒

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
به لباسی که تازه رسید، انگار از گلوی گاو در آوردن، اینقد که چروکه!!!! باید بدم خشکشویی بعد پرو کنم، خخخخخ

*M.A*

کاربر بیش فعال
نگاهم به دستام بود و داشتم با عذاب حرف میزدم که یهو قاضی گفت، هر چقدرم قشنگ باشه به اندازه دست خط تو قشنگ نیست!
یه لحظه به گوشام شک کردم سرمو بالا گرفتم ببینم درست شنیدم، نگام کرد و گفت، اونم با خودکار..

تنها فکری که اون لحظه به ذهنم رسید، این بود که..یکی میمرد ز درد بی نوایی یکی گفت، زردک میخوای؟!!
پا شدیم بریم وکیلم شروع کرد از دستاوردهای شایانم گفتن
باز نگاش کردم، و حرفاش بنظرم خیلی مسخره و تهی اومد..
از اون روز فهمیدم گاهی تو زندگی به نقطه ای می‌رسی، که همه ی اونچه که تویی.. واست چیزی جز یک پوچِ بزرگ و مسخره و بی بها نیست..

فکر میکنم، هر چی فکر نکنم سنگین ترم..

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه اگه مامانش اینا برن خونشون ، چی براشون میپزه؟:w10:
به اینکه مامانم بعدازظهر قراره بیاد،بابام گفت نمیام،هنوز تصمیم نگرفتم چی درست کنم. شاید آبگوشت درست کردم.

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه کاش آدم ها تمرین کنند تا نظراتشون رو فقط برای خودشون نگه دارند و فقط توی زندگی خودشون پیاده کنند.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا اینقدر بهم بدی و نامردی شد ؟! 😞 برا چی بهم نارو زدن !