همین الان داری به چی فکر میکنی؟

*M.A*

کاربر بیش فعال
عزیزم😔جوجه مریض شده😔
.
به اینکه این روزها همه مریض هستند و کلا ویروس توی هوا داره بالانس میزنه😐
خیلی تلاش کردم زیر شش ماه درگیر ویروس و بیماری نشه، اما شد😢

بله متأسفانه به طرز فجیعی زیاد شده😑

به اینکه چقدر این سکوتی که الان اطرافمه آرامش بخش و خوبه.

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به یه موضوع خنده دار😐😐😐
داشتم فکر میکردم که اینهمه آدم خیر و نیکوکار هستند که بدون چشمداشت کلی هزینه میکنند تا انسان های دیگه که مشکل مالی دارند رو ساپورت کنند.
حالا توی این اوضاع اقتصادی جامعه که پول نقد توی بازار نیست و معاملات ملکی عملا متوقف شده، من که نزدیک یک ساله میخوام خونه م که خیلی هم خونه ی خوبی هست رو بفروشم، ولی نمیتونم، چرا یه آدم پولدارِ نیکوکار نمیاد که خونه ی منو بخره،مگه کمک فقط باید مالی باشه، کمک میتونه روحی و روانی هم باشه و اون آدم با خریدش یک بار بزرگ رو از روی دوش من برمیداره.
.
افکارم خنده دار بود، نبود؟
به قول بهتاش توی سریال پایتخت که من دیگه رد دادم🤦‍♀️

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه کی بلیط هواپیما بگیر
به یه موضوع خنده دار😐😐😐
داشتم فکر میکردم که اینهمه آدم خیر و نیکوکار هستند که بدون چشمداشت کلی هزینه میکنند تا انسان های دیگه که مشکل مالی دارند رو ساپورت کنند.
حالا توی این اوضاع اقتصادی جامعه که پول نقد توی بازار نیست و معاملات ملکی عملا متوقف شده، من که نزدیک یک ساله میخوام خونه م که خیلی هم خونه ی خوبی هست رو بفروشم، ولی نمیتونم، چرا یه آدم پولدارِ نیکوکار نمیاد که خونه ی منو بخره،مگه کمک فقط باید مالی باشه، کمک میتونه روحی و روانی هم باشه و اون آدم با خریدش یک بار بزرگ رو از روی دوش من برمیداره.
.
افکارم خنده دار بود، نبود؟
به قول بهتاش توی سریال پایتخت که من دیگه رد دادم🤦‍♀️

این دقیقا مشکل منم بود دو سال میخواستیم یک واحد رو بفروشیم نمیشد آب از چشمامون در اورد

البته بستگی به شهری که زندگی می کنید هم داره مناطق کویری یه کم رونق کمتری دارن مردم پول دستشون نیست اگر هم باشه وارد مارکت میکنن
منم دقیقا همینو میگفتم یکی بیاد خونه رو برداره بره
میتونی با اب نمک و سرکه خونه رو پاکسازی کنی
چهارتا لیوان بزار چهارگوشه خونه وقتی سر ریز شد عوضشون کن تا پاکسازی بشه بازدید کننده زیاد میشه
بعد برای فروش خونه یه سری اذکار هست اونا رو بخونید زیاد هست
یه روش دیگم هست با هواپونوپونو میشه خونه رو پاکسازی کرد
من برای یه کاری ازین روش استفاده کردم همیشه جواب داده

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه شماره های قبلیم رو روشن کنم !

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه الکی مسئولیت انجمن کلاس و مدرسه پسرم رو قبول کردم، الان که فکرش رو میکنم میبینم اصلا حوصله دغدغه هاش رو ندارم.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چطور میتونن اینقدر بیشرف و نامرد باشن ک حمله کنن و یا کلاهگذاری کنن !حتما خرا خودشون میدونن کیو کجا ببرن؟ چجور وجدانی دارن ... حتما دستور از خانوماشون هست هان ؟
کسی خبر داره ؟
آقا مارو هم ببرین چیزی حالیمون نیست ، تموم شدیم :| ما هم مهم هستیم هر چی میدویم نمیرسیم :(

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا من 80 درصد حرفهای یاسی رو متوجه نمیشم😐😐😐
خب میدونی من خیلی اذیت روحی روانی شدم ، حتی از کسانی ک انتظارشو نشدم .. خیلی سخته برام برنامه ریزی کنن ک حقم نباشه ، آخه به کدوم گناه !...

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه گودبای پارتی دیگه چیه؟ پارتی که برای رفت سر کار هستش ، میگن باید پارتی داشته باشی تا بتونی بری سرکار

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا صورتم و ..‌ اینقدر تغییر میکنه ؟ خیلی زشت میشم . انگار یکی تو منه ! نکنه واقعا جابجا میکنن

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه مگه یاسی رو بدون اجازه عقدش کردن که میگه بدون اجازه باطله؟ 😧

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه مگه یاسی رو بدون اجازه عقدش کردن که میگه بدون اجازه باطله؟ 😧
نه گلم عقدم نکردن ...
یکسری صحبت ها می‌شنوم ک اصلا نمی‌فهمم کدومش درسته کدومش مزخرفات هست ، خودمم به نتایجی رسیدم معلوم نیست شاید حق با خواهرم باشه همش فکره .
مشکل خیلیا اینه ک بجای خودشون میخوان بقیه رو آدم کنن .
میدونی خیلی اذیت شدم این چند سال .
چه خوبه آدم حرفی ک باید بزنه رو مستقیم به خود طرفش بگه
همش میترسم واقعیت داشته باشه :(

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر ممتاز
نه گلم عقدم نکردن ...
یکسری صحبت ها می‌شنوم ک اصلا نمی‌فهمم کدومش درسته کدومش مزخرفات هست ، خودمم به نتایجی رسیدم معلوم نیست شاید حق با خواهرم باشه همش فکره .
مشکل خیلیا اینه ک بجای خودشون میخوان بقیه رو آدم کنن .
میدونی خیلی اذیت شدم این چند سال .
چه خوبه آدم حرفی ک باید بزنه رو مستقیم به خود طرفش بگه
همش میترسم واقعیت داشته باشه :(
به اینکه:
دلیل اینکه با اون حرفت به عقد کردن بی اجازه فکر کردم، برای این بود که منو یاد یه جریانی در حدود صد و بیست سال قبل انداخت.
مادربزرگم تعریف میکرد که برای مادرش دقیقا همین اتفاق افتاد.
مادربزرگم میگفت که مادرش رو یه آقایی میبینه و ازش خوشش میاد، بعد بدون اینکه بیاد خواستگاری و اصلا کسی خبر داشته باشه، یه روسری از مادرِ مادربزرگم رو میدزده و میبره پیش یه عاقد و میگه صاحب این روسری رو به عقدم در بیار.
اینجوری میشه که مادرِ مادربزرگم مجبورا با اون آقا ازدواج میکنه، به همین راحتی 😂😂

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه، کسی که دوست داره جاهای مختلف دعوت بشه، اولین بار خودش باید پیش قدم بشه و بقیه رو دعوت کنه تا بعدا بقیه هم دعوتش کنند.

eterno

کاربر ممتاز
خیلی خوبه ک بارون
بعد مدرسه رفتن تو بارون خیلی بیشتر می چسبه
به اینکه:
بله بارون قشنگه ولی وقتی که همه چی سر جاش باشه، نه اینکه توی این سرما، امروز دو ساعت برق هم رفته بود و بچه های طفل معصوم دو ساعت توی سرما توی کلاس نشسته بودن!!!!!

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
دقیقا داریم میریم عصر هجر
، اون از عقد و نکاح قرون وسطایی، اینم از بی برقی و سرما!!! فرشته ها یخ کردن

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
بله بارون قشنگه ولی وقتی که همه چی سر جاش باشه، نه اینکه توی این سرما، امروز دو ساعت برق هم رفته بود و بچه های طفل معصوم دو ساعت توی سرما توی کلاس نشسته بودن!!!!!
بخاری ها مدرسه ها گازیه ، برقی نیست
به اینکه، کسی که دوست داره جاهای مختلف دعوت بشه، اولین بار خودش باید پیش قدم بشه و بقیه رو دعوت کنه تا بعدا بقیه هم دعوتش کنند.
به اینکه من دعوت کردم از همه ، اما کسی نیومد