همین الان داری به چی فکر میکنی؟

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه قراره چی بشه ....
ب سخنرانی امروز حکم جهاد...
ب اینکه نفهمیدیم چطور جوونیمون رفت
رفته بودم طب کار. خانم دکتر یک کارت رو گذاشت رو میز گفت خط آخرش رو بخون. یه نگاهی کردم گفتم خط آخرش که چیزی ننوشته فقط نقطه هست!
دکتر گفت: آهان خط بالایی رو بخون.
از اون روز تا حالا دارم فکر می کنم:
اون لحظه دکتره با خودش چی گفته!
من چرا تا اون موقع فکر می کردم عیب از بسته بندی خمیردندون و کرم و سس و چیرهای دیگه هست که انقدر ریز می نویسند و عیب از چشم و سن و سال نیست؟
چرا دستگاه تست فشار خون تازگی ها خراب شده و نسبت به سالهای قبل یک درجه بالاتر نشون می ده؟
چرا باسکول انبار شرکتمون هم 5 -6 ماهه دقتش کم شده؟ وزن من رو سه چهار کیلو بیشتر نشون می ده؟
یک بار به داداشم گفتم فکر کنم فشار خون گرفتم. یک وقت هایی فکر می کنم تپش قلب دارم.
خندید گفت: بد نیست یک نگاهی به تقویم بکنی، ببینی چند سالت شده!

با اینکه دیروز انواع و اقسام پیام های تبریک تولد از بانک و بیمه و ... برام اومده ولی هنوز باورش سخته برام.

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
رفته بودم طب کار. خانم دکتر یک کارت رو گذاشت رو میز گفت خط آخرش رو بخون. یه نگاهی کردم گفتم خط آخرش که چیزی ننوشته فقط نقطه هست!
من چرا تا اون موقع فکر می کردم عیب از بسته بندی خمیردندون و کرم و سس و چیرهای دیگه هست که انقدر ریز می نویسند و عیب از چشم و سن و سال نیست؟
چرا دستگاه تست فشار خون تازگی ها خراب شده و نسبت به سالهای قبل یک درجه بالاتر نشون می ده؟
چرا باسکول انبار شرکتمون هم 5 -6 ماهه دقتش کم شده؟ وزن من رو سه چهار کیلو بیشتر نشون می ده؟
یک بار به داداشم گفتم فکر کنم فشار خون گرفتم. یک وقت هایی فکر می کنم تپش قلب دارم.

با اینکه دیروز انواع و اقسام پیام های تبریک تولد از بانک و بیمه و ... برام اومده ولی هنوز باورش سخته برام.
تولدتون مبارک🌺
منم یکساله که دارم بالاتر رفتن سنم رو احساس میکنم، اتفاقاتی برام میفته، یه علائمی میبینم که قبلا نداشتم و تا حالا پیش نیومده بود.
اون وقته که تعجب میکنم ولی بعدش یهو یاد شناسنامه م میفتم.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تولدتون مبارک
جشن نمیگیرید و دعوت کنید؟
حالا چندسالتون شده مگه که اینقدر حرص میخوری؟

eterno

کاربر ممتاز
تولدتون مبارک
کلا دوست دارین همه جا دعوت بشین، آره؟😂
انقدر که همه جا دوست دارین دعوت بشین، خودتون هم اهل دعوت کردن هستین؟ 😁
.
.
احساس گرما

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تولدت مبارک 🌺🌺

ب اینکه ی بار تو دانشگاه گفتم ما تا اواخر بهار بخاری روشن میکنیم دوست اصفهان ی لبخند زد( تیکه داشت)
به اینکه ورزش رو شروع کنم

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا دوست دارین همه جا دعوت بشین، آره؟😂
انقدر که همه جا دوست دارین دعوت بشین، خودتون هم اهل دعوت کردن هستین؟ 😁
.
.
احساس گرما
چه فایده
تا الان کسی چراغی روشن نکرده

من باید اول دعوت بشم بعد وقتی زن گرفتم دعوت میکنم ، تنهایی درست نیست

به اینکه چقدر من مظلومم

eterno

کاربر ممتاز
چه فایده
تا الان کسی چراغی روشن نکرده

من باید اول دعوت بشم بعد وقتی زن گرفتم دعوت میکنم ، تنهایی درست نیست

به اینکه چقدر من مظلومم
به اینکه توی 36 سالگی چرا علیرضا مجرده؟ 🤔

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه توی 36 سالگی چرا علیرضا مجرده؟ 🤔
سن ازدواج الان بالای چهل هستش
الان دخترای باشگاه با حدود 40 سال هنوز مجردن ، من که پسرم و تا 50 وقت دارم

حالا اگه شما یه دختر خوش تیپ ، خوشگل ، خوش اندام ، خوش اخلاق ، با حیا ، با حجاب ، با وفا ، با وقار ، زیبا ، جذاب که تک دختر باشه و پدرشم کارخونه دار باشه از شمال پیدا کردین من حرفی ندارم

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

حالا اگه شما یه دختر خوش تیپ ، خوشگل ، خوش اندام ، خوش اخلاق ، با حیا ، با حجاب ، با وفا ، با وقار ، زیبا ، جذاب که تک دختر باشه و پدرشم کارخونه دار باشه از شمال پیدا کردین من حرفی ندارم
پسرمون خیلی کم توقعه😁

eterno

کاربر ممتاز

به اینکه:
اگه همچین موردی میشناختم برای برادر مجرد خودم میگرفتمش، دیگه به شما معرفی نمیکردم😁😁😁

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
اگه همچین موردی میشناختم برای برادر مجرد خودم میگرفتمش، دیگه به شما معرفی نمیکردم😁😁😁

پس تلاشتو بکن و دو تا پیدا کن یکی برای برادر محترمتون و یکی برای من غریب

به اینکه یعنی تلاش میکنه؟؟

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس تلاشتو بکن و دو تا پیدا کن یکی برای برادر محترمتون و یکی برای من غریب

به اینکه یعنی تلاش میکنه؟؟
به اون دختری که قراره آقا علیرضا رو تحمل کنه 😂
(توقع کم ش و دست و دلباز بودنش 😁)

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا نمیتونم حرفم رو بزنم و از خودم دفاع کنم ؟ !

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه فردا ناهار دعوت شدیم اما حس مهمونی رفتن ندارم .یه لقمه غذا میخوریم یه ساعت باید ظرف بشورم🙄
به اینکه چرا خیلی وقته که من جایی ظرف نشستم؟ 🤔
یادش بخیر قدیمها که مهمونی میرفتیم،بعدش تا یک ساعت مشغول ظرف شستن بودیم، الان دیگه ازین خبرها نیست، فوقش توی ظرف جمع کردن یه کمک بکنیم، بعدش همه میره توی ماشین.
قدیمها لطف و صفاش بیشتر بود🙂

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا خیلی وقته که من جایی ظرف نشستم؟ 🤔
یادش بخیر قدیمها که مهمونی میرفتیم،بعدش تا یک ساعت مشغول ظرف شستن بودیم، الان دیگه ازین خبرها نیست، فوقش توی ظرف جمع کردن یه کمک بکنیم، بعدش همه میره توی ماشین.
قدیمها لطف و صفاش بیشتر بود🙂
آخه باغ دعوت شدیم اگه خونه بود که راحت بود میرفت تو ماشین

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به ۱۱۰
کسی انگار براش هیچ اهمیتی نداره، چقدر جون آدما بی ارزش شده ؟ نمیدونم کدوم احمقی داره جابجا میکنه ؟

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ما هنوز هم دعوت میشیم یک ساعت پای ظرفشویی هستیم🤪 تازه اگه خونه خاله ام باشه رئیس میگه خاله گناه داره یه دفعه جارو هم بزن😅 انگار نه انگار رفتیم مهمونی😅 ولی خب خوش می گذره

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه:
کلا جدیدا توی مهمونی های ما کمک کردن به میزبان خیلی کم شده.
دیگه شکل و شمایل مهمونی هامون مثل قدیمها نیست، صمیمیت ها خیلی کم شده.

eterno

کاربر ممتاز
سلام ما هنوز هم دعوت میشیم یک ساعت پای ظرفشویی هستیم🤪 تازه اگه خونه خاله ام باشه رئیس میگه خاله گناه داره یه دفعه جارو هم بزن😅 انگار نه انگار رفتیم مهمونی😅 ولی خب خوش می گذره
به اینکه:
چون هنوز دختر توی خونه ای، ازدواج که بکنی این چیزها کمتر میشه

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تولدتون مبارک
مرسی
من که حرص نمی خورم.
منظورم این بود که من که باهات تقریبا هم سن و سالم وضعم این هست. یک فکری بکن برای خودت. دیر شده.:w34: