ب اینکه چرا علیرضا فکر کرده دخترمبه اینکه جت را به پسر بهاری بدم یا نه؟
البته فک کنم دختره و نتونه رانندگی کنه
بستگی به کادوت داره، کادوهای ما خیلی سنگینهبه اینکه دعوتمون میکنن به عروسی در شمال ؟
بیشتر ز 5 تومن؟بستگی به کادوت داره، کادوهای ما خیلی سنگینه![]()
فعلا که شما داری سر به سرم میزاریبه اینکه آیا واقعا دعوت میکنه یا اینکه سربسرمون میزاره
من؟؟؟فعلا که شما داری سر به سرم میزاری![]()
خوب برای عروسی دوخته ، مطمئنا مجلسیهبه اینکه آیدا جون چی دوخته؟
اگه مدلش مجلسیه، به منم عکسش رو نشون بده![]()
نه عزیزم پارچه خال خالی خریدم مدل ساحلی دوختمبه اینکه آیدا جون چی دوخته؟
اگه مدلش مجلسیه، به منم عکسش رو نشون بده![]()
مبارک باشه، منم امروز یه بلوز و شلوار خونگی برای خودم دوختم، قشنگ شده.نه عزیزم پارچه خال خالی خریدم مدل ساحلی دوختم
مبارک عزیزم بسلامتی استفاده کنیمبارک باشه، منم امروز یه بلوز و شلوار خونگی برای خودم دوختم، قشنگ شده.
.
به اینکه چند ماه گذشته کلی پارچه خریدم که هیچ کدوم رو ندوختم.ولی امروز بلاخره دوتاش رو دوختم.
رفته بودم طب کار. خانم دکتر یک کارت رو گذاشت رو میز گفت خط آخرش رو بخون. یه نگاهی کردم گفتم خط آخرش که چیزی ننوشته فقط نقطه هست!به اینکه قراره چی بشه ....
ب سخنرانی امروز حکم جهاد...
ب اینکه نفهمیدیم چطور جوونیمون رفت
تولدتون مبارکرفته بودم طب کار. خانم دکتر یک کارت رو گذاشت رو میز گفت خط آخرش رو بخون. یه نگاهی کردم گفتم خط آخرش که چیزی ننوشته فقط نقطه هست!
دکتر گفت: آهان خط بالایی رو بخون.
از اون روز تا حالا دارم فکر می کنم:
اون لحظه دکتره با خودش چی گفته!
من چرا تا اون موقع فکر می کردم عیب از بسته بندی خمیردندون و کرم و سس و چیرهای دیگه هست که انقدر ریز می نویسند و عیب از چشم و سن و سال نیست؟
چرا دستگاه تست فشار خون تازگی ها خراب شده و نسبت به سالهای قبل یک درجه بالاتر نشون می ده؟
چرا باسکول انبار شرکتمون هم 5 -6 ماهه دقتش کم شده؟ وزن من رو سه چهار کیلو بیشتر نشون می ده؟
یک بار به داداشم گفتم فکر کنم فشار خون گرفتم. یک وقت هایی فکر می کنم تپش قلب دارم.
خندید گفت: بد نیست یک نگاهی به تقویم بکنی، ببینی چند سالت شده!
با اینکه دیروز انواع و اقسام پیام های تبریک تولد از بانک و بیمه و ... برام اومده ولی هنوز باورش سخته برام.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3769 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |