همین الان داری به چی فکر میکنی؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استاد رائفی پور میگه کسایی ک دنبال سحر و دعانویس و اینا میرن کافر به تمام ادیان الهی از دنیا میمیرن ، استغفرالله

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی به کادوت داره، کادوهای ما خیلی سنگینه😁
بیشتر ز 5 تومن؟
ما هر جا میریم بین 3 تا 5 تومن میدیم
اما خوب شمالیها خیلی مهمون نوازن حدود یک هفته از ما پذیرایی میکنن
حتما شما هم همنطور هستید ، مطمئنم

به یه هفته شمال عروسی

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
نه عزیزم پارچه خال خالی خریدم مدل ساحلی دوختم
مبارک باشه، منم امروز یه بلوز و شلوار خونگی برای خودم دوختم، قشنگ شده.
.
به اینکه چند ماه گذشته کلی پارچه خریدم که هیچ کدوم رو ندوختم.ولی امروز بلاخره دوتاش رو دوختم.

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مبارک باشه، منم امروز یه بلوز و شلوار خونگی برای خودم دوختم، قشنگ شده.
.
به اینکه چند ماه گذشته کلی پارچه خریدم که هیچ کدوم رو ندوختم.ولی امروز بلاخره دوتاش رو دوختم.
مبارک عزیزم بسلامتی استفاده کنی😍

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه قراره چی بشه ....
ب سخنرانی امروز حکم جهاد...
ب اینکه نفهمیدیم چطور جوونیمون رفت
رفته بودم طب کار. خانم دکتر یک کارت رو گذاشت رو میز گفت خط آخرش رو بخون. یه نگاهی کردم گفتم خط آخرش که چیزی ننوشته فقط نقطه هست!
دکتر گفت: آهان خط بالایی رو بخون.
از اون روز تا حالا دارم فکر می کنم:
اون لحظه دکتره با خودش چی گفته!
من چرا تا اون موقع فکر می کردم عیب از بسته بندی خمیردندون و کرم و سس و چیرهای دیگه هست که انقدر ریز می نویسند و عیب از چشم و سن و سال نیست؟
چرا دستگاه تست فشار خون تازگی ها خراب شده و نسبت به سالهای قبل یک درجه بالاتر نشون می ده؟
چرا باسکول انبار شرکتمون هم 5 -6 ماهه دقتش کم شده؟ وزن من رو سه چهار کیلو بیشتر نشون می ده؟
یک بار به داداشم گفتم فکر کنم فشار خون گرفتم. یک وقت هایی فکر می کنم تپش قلب دارم.
خندید گفت: بد نیست یک نگاهی به تقویم بکنی، ببینی چند سالت شده!

با اینکه دیروز انواع و اقسام پیام های تبریک تولد از بانک و بیمه و ... برام اومده ولی هنوز باورش سخته برام.

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
رفته بودم طب کار. خانم دکتر یک کارت رو گذاشت رو میز گفت خط آخرش رو بخون. یه نگاهی کردم گفتم خط آخرش که چیزی ننوشته فقط نقطه هست!
دکتر گفت: آهان خط بالایی رو بخون.
از اون روز تا حالا دارم فکر می کنم:
اون لحظه دکتره با خودش چی گفته!
من چرا تا اون موقع فکر می کردم عیب از بسته بندی خمیردندون و کرم و سس و چیرهای دیگه هست که انقدر ریز می نویسند و عیب از چشم و سن و سال نیست؟
چرا دستگاه تست فشار خون تازگی ها خراب شده و نسبت به سالهای قبل یک درجه بالاتر نشون می ده؟
چرا باسکول انبار شرکتمون هم 5 -6 ماهه دقتش کم شده؟ وزن من رو سه چهار کیلو بیشتر نشون می ده؟
یک بار به داداشم گفتم فکر کنم فشار خون گرفتم. یک وقت هایی فکر می کنم تپش قلب دارم.
خندید گفت: بد نیست یک نگاهی به تقویم بکنی، ببینی چند سالت شده!

با اینکه دیروز انواع و اقسام پیام های تبریک تولد از بانک و بیمه و ... برام اومده ولی هنوز باورش سخته برام.
تولدتون مبارک🌺
منم یکساله که دارم بالاتر رفتن سنم رو احساس میکنم، اتفاقاتی برام میفته، یه علائمی میبینم که قبلا نداشتم و تا حالا پیش نیومده بود.
اون وقته که تعجب میکنم ولی بعدش یهو یاد شناسنامه م میفتم.