همیشه باید خودمان را گول بزنیم !...

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تازه اتی من کتاب چگونه در جنگ با مادرشوهر پیروز شویم هم پیشنهاد میکنم.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

Norman -Foster

عضو جدید
ولی حرفاش همش راسته.:(
باشه مرسی.
چه کتابایی بخونم؟
سرکار خانم اتی 67 نخست اینکه شما که نباید در مورد کتاب مورد پسند نظر دیگران را جویا شوید
به نظر حقیر اثار بزرگمردی چون صادق هدایت از بی نظیر ترین های گیت ست و این را از کسی که اموخته حرف غیر زدن بد است نمی توان شنید ..کتاب های ایشان را بخوانید تا لااقل ذهنی ازاد از چهارچوب های پوشالی و دروغین داشته باشید

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرکار خانم اتی 67 نخست اینکه شما که نباید در مورد کتاب مورد پسند نظر دیگران را جویا شوید
به نظر حقیر اثار بزرگمردی چون صادق هدایت از بی نظیر ترین های گیت ست و این را از کسی که اموخته حرف غیر زدن بد است نمی توان شنید ..کتاب های ایشان را بخوانید تا لااقل ذهنی ازاد از چهارچوب های پوشالی و دروغین داشته باشید

68.:D
اوکی مرسی.
من خوشم میاد از هدایت.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
گر مرگ نبود همه آرزویش را میکردند، فریادهای نااُمیدی به آسمان بلند میشد، به طبیعت نفرین میفرستادند. اگر زندگانی سپری نمیشد، چقدر تلخ و ترسناک بود.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر جنبنده ای دنیا را یک جور تصور می کند و زمانی که مُرد دنیای او با خودش میمیرد. وانگهی در صورتی که بالاخره زندگی روی زمین خاموش خواهد شد، پس بهتر آنست که بشر به میل و اراده خودش این کار را انجام بدهد، چه اهمیتی دارد

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگر نه آرزویی دارم و نه کینه ای، آنچه که در من انسانی بود از دست دادم، گذاشتم گم بشود، در زندگانی #آدم باید یا #فرشته بشود یا #انسان و یا #حیوان، من هیچکدام از آنها نشدم، زندگانیم برای همیشه گم شد...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر زندگی دوباره مرا میترسانید و خسته میکرد.
نه،
من احتیاجی به دیدن این همه دنیاهای قی آور و اینهمه قیافه های نکبت بار نداشتم.
مگر خدا آنقدر ندیده بدید بود که دنیاهای خودش را بچشم من بکشد؟
"بوف کور - صادق هدایت"

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﻭﺿﻊ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﻄﻮﺭ ﻋﻤﻮﻡ ﻭ ﺑﺨﺼﻮﺹ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺯﻥ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺳﻼﻡ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﺮﺩ، ﭼﻮﻥ ﺍﺳﯿﺮ ﻣﺮﺩ ﻭ ﺧﺎﻧﻪ ﻧﺸﯿﻦ ﺷﺪ.
ﺗﻌﺪﺩ ﺯﻭﺟﺎﺕ ، ﺗﺰﺭﯾﻖ ﺍﻓﮑﺎﺭ، ﻗﻀﺎ ﻭ ﻗﺪﺭ، ﺳﻮﮔﻮﺍﺭﯼ ﻭ ﻏﻢ ﻭ ﻏﺼﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺟﺎﺩﻭ، ﻃﻠﺴﻢ، ﺩﻋﺎ ﻭ ﺟﻦ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ﻭ ﺟﺪﯾﺖ ﺁﻥ ﻫﺎ ﮐﺎﺳﺖ .
"ﺻﺎﺩﻕ ﻫﺪﺍﯾﺖ - ﻧﯿﺮﻧﮕﺴﺘﺎﻥ"

بالا