حتما تابحال فکر کرده اید مطالبی را که میخوانید گاهی اوقات با اینکه تابحال شاید قبلا به گوشتان هم نخورده باشد حالت مروری برایتان دارد این چه چیز را ثابت میکند مگر میشود قبل از چشیدن طعم ها بتوان درجایی دیگر همان طعم را تشخیص داد؟ تا بحال به استعداد ها فکر کرده اید که هرکس در رشته و گرایشی علاقه دارد من قبلا با خودم گفته بودم شاید واقعا همه چیز رو ما انسان ها میدونیم تا اینکه یکروز سر کلاس ریاضی دبیرم اشاره کردن به نظریه افلاطون که گفته بوده انسان همه چیز رو میدونه من کاملا با این نظر موافقم البته نه اینکه برای استعداد بگم مثلا فلان ادم فقط در رشته عمران یا فلانی فقط برای هنر و.... ساخته شده نه اینطور نیست به نظر من مغز ما انسان ها که هنوز هم از لحاظ پزشکی خیلی چیزاش مبهم فوق العاده پیچیدست و از هر علمی در طبیعت درون مغز ما هم هست فقط در طی بعضی از حوادث برای برخی از اشخاص یک تیکه از مغزشون که وابسته به اون اتفاق ممکن بخش تجسمی .استدلالی و......جرقش زده بشه کم کم اون قسمت مغز شروع به فعالیت میکنه و وای خدایا اگر فرد هم دنبالش رو بگیره و همینطور به نوعی باعث بشه که مغز فعالیت هاشو انجام بده و پیشرفت کنه یعنی به نوعی انسان به بدن خودش کمک کنه میتونه در اون رشته کار های مهمی انجام بده فقط لازمه موفقیت در زندگی شناخت استعداد خودمون البته نباید منتظر باشیم که یک اتفاقی بیفته تا جرقه استعداد ما زده بشه بلکه باید خودمون هم به دنبال موضوعات مختلف باشیم تا در نهایت گرایش و مسیر زندگی ایندمون رو بر اساس اون علایق تنظیم کنیم اگه این برنامه رو داشته باشیم قطعا فرد موفقی خواهیم بود که افریدگار هم با دیدن کارهای ما برای افرینش خودش حورا میکشه زندگی امروز یعنی در درجه اول رفاه و راحتی من موافق با اینکه حتما در درس افراد باید موفق شوند یا در فلان کشور تنها راه اسایش و راحتی خواندن درس است موافق نیستم چرا که زندگی امروز با وجود مدرنیزه تر شدن انسان کاراییش رو از دست نمیده بلکه نقش انسان پررنگ تر هم میشه چون تمام همین برنامه ها ملزم یک برنامه خوب که خود به خود قاد ر به ایجاد اون برنامه نیستند و باز پای انسان به این قضیه کشیده میشود به طور کل همیشه انسان پای و مبنای هر چیزی است به شرط انکه خود شخص هم بخواهد تا بتواند کاری انجام دهد اگر همین امروز میبینید در رشته و یا شغلی که هستید رضایت ندارید سریع ان را عوض کنید این زندگی همانند جاده ای پر پیچ و خم است که اگر تمام جاده را طی نکنید به مقصد نمیرسید خیلی ها از ترس انکه مبادا سر پیچ کنترل از دستشان خارج شود و اسیبی ببینند در جای خود ساکن میمانند ممکن است این افراد زندگی بدی هم نداشته باشند ولی این دیگر زندگی نیست زندگی که حادثه ای در ان رخ ندهد و هرروزش مثل دیروزش باشد پس از مدتی همچون اب راکدی میشود که گند میزند اما اگر مانند رودخانه در تکاپو باشیم میتوانیم مشکلات را که مثل سنگ در سر راهمان قرار دارند با ارامش و تامل بساییم و از سر راه خود برداریم و همیشه از مسیر های جدیدی عبور کنیم این را بدانید که انسان معمولی با یک زندگی خوب همان رودخانه است اما اگر مسیری را انتخاب کند که سر انجامش شوره زار است خشک میشود و باید منتظر باران بماند(کمک دیگران)تا دوباره به جریان بیفتد اما اگر مسیر خوبی را انتخاب کند هیچگاه گرفتار مشکلات نمیشود و همیشه به راه خود به خوبی ادامه میدهد پس به فکر این نباشید که اینده چه میشود بیشتر افراد بزرگ اهل رسیک بوده و شاید گاهی اوقات تمام زندگی خود را وقف چیزی کرده اند که نتیجه اش صد در صد نبوده اما در اخر موفق شده اند یک اصلی هست برای رسیدن به هدف و اونم اینه که اگه میخواین به چیزی برسین اون رو در ذهنتون کوچیک تلقی کنید اگه خیلی بزرگش کنید و ازش یک بت بسازید مطمینا خیلی سخت بهش میرسید یا اصلا بهش نمیرسین نویسنده:خودم