تنها زمان میتونه این مشکل رو حل کنه یا اینکه یه واسطه ی دلسوز داشته باشی.مثل یه همکار خانم که شمارو مثه برادرش بدونه دلسوزانه بره برا آمار در بیاره و ازش حرف بکشه.
واسه گذشتشم به هیچ وجه نمیتونی آمار در بیاری و من جای تو باشم وقتی کسیو نتونم آمارشو در بیارم بیخیال میشم چون خیلی برام مهمه.
فقطم بگم تا آمارشو در نیاوردی هیچی بهش نگی!!!
پسر وقتی میره اقدام میکنه یعنی شرایط دختر رو پذیرفته!!و باید مثه مرد پا حرفش وایسه.نمشه بری و خونواده هارو بیارین وسط بعد که تموم دنیا فهمیدن بگی نه نمیخوامش!!!
من این نظر شما رو قبول ندارم...
چند وقت پیش یکی از پسرای دانشکدمون از رفتار من خوشش اومده بود.....اما خودش جلو نیومد....خواهر و مادرش اومدن توی دانشکده با من صحبت کردن....برای یه شناخت اولیه... و یه سری اطلاعات از من گرفتن برای تحقیقات و به من گفتن ما چون شما رو نمیشناسیم باید راجع بهتون تحقیق کنیم و ... خوب منم یه سری اطلاعات بهشون دادم که برن واسه تحقیق. اتفاقا من ازین برخورد خوشم اومد که خود پسره جلو نیومده بود و خواهر و مادرش رو فرستاده بود.... .حالا دیگه اگه اون اقا یا خونوادش توی تحقیقات از من به یه نتیجه ای رسیدن که دیگه نیومدن چی میشه مثلا؟؟!!!
این اقا هم به نظرم باید خواهر یا مادرشون رو بفرستن که از خانومه بپرسن که تفاوت سنی براش مهم هست یا نه و یه سری اطلاعات دیگه ازش بگیرن و بعد برن واسه تحقیقات اگه منصرف شدن که هیچی ، اگرم نه که مبارکه!!
فقط به نظرم خواهر و مادرتون باید جایی با ایشون صحبت کنن که بقیه همکاراتون فعلا نفهمن....
این نظر منه!