همفکری ایا شرایط ازدواج دارم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنها زمان میتونه این مشکل رو حل کنه یا اینکه یه واسطه ی دلسوز داشته باشی.مثل یه همکار خانم که شمارو مثه برادرش بدونه دلسوزانه بره برا آمار در بیاره و ازش حرف بکشه.
واسه گذشتشم به هیچ وجه نمیتونی آمار در بیاری و من جای تو باشم وقتی کسیو نتونم آمارشو در بیارم بیخیال میشم چون خیلی برام مهمه.
فقطم بگم تا آمارشو در نیاوردی هیچی بهش نگی!!!
پسر وقتی میره اقدام میکنه یعنی شرایط دختر رو پذیرفته!!و باید مثه مرد پا حرفش وایسه.نمشه بری و خونواده هارو بیارین وسط بعد که تموم دنیا فهمیدن بگی نه نمیخوامش!!!

من این نظر شما رو قبول ندارم...
چند وقت پیش یکی از پسرای دانشکدمون از رفتار من خوشش اومده بود.....اما خودش جلو نیومد....خواهر و مادرش اومدن توی دانشکده با من صحبت کردن....برای یه شناخت اولیه... و یه سری اطلاعات از من گرفتن برای تحقیقات و به من گفتن ما چون شما رو نمیشناسیم باید راجع بهتون تحقیق کنیم و ... خوب منم یه سری اطلاعات بهشون دادم که برن واسه تحقیق. اتفاقا من ازین برخورد خوشم اومد که خود پسره جلو نیومده بود و خواهر و مادرش رو فرستاده بود.... .حالا دیگه اگه اون اقا یا خونوادش توی تحقیقات از من به یه نتیجه ای رسیدن که دیگه نیومدن چی میشه مثلا؟؟!!!
این اقا هم به نظرم باید خواهر یا مادرشون رو بفرستن که از خانومه بپرسن که تفاوت سنی براش مهم هست یا نه و یه سری اطلاعات دیگه ازش بگیرن و بعد برن واسه تحقیقات اگه منصرف شدن که هیچی ، اگرم نه که مبارکه!!
فقط به نظرم خواهر و مادرتون باید جایی با ایشون صحبت کنن که بقیه همکاراتون فعلا نفهمن....
این نظر منه!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم اگر چیزی به نظرتون اومد بگید

فقط این رو هرکی نظری داره راهنمایی کنه تجربه اش رو بگه

مشکل منم اینه که چطوری بفهمم که حسی داره به من
یا یکی میگه حواست بهش باشه یا چیزهایی که میگی ببین امار میده؟
یعنی چی
چطوری اخه؟
مثلا چی باید کرد؟
چطوری میشه فهمید ایشون هم حسی داره یا نه؟

اینکه اون حسی داره یا نه با این اتفاقاتی که برات افتاده معلوم نمیشه!
چون گفتم اون خانم اگه برات آبمیوه آورده یا میوه برات پوست کنده یا پیشت گریه کرده شاید بعدا که رفتی بهش گفتی میگه من فقط احساس کردم میتونم بهتون اعتماد کنمو انگار خیلی بیجنبه و کمبود محبت دارین!!!!اینارو دقیقا از دهن خود دخترا 10000بار شنیدم که میگم!
متأسفانه آدمایی هستن که بروز نمیدن خیلیاشون ولی بعضیاشونم میدن.و بیشتر تأسف بارتر اینه که بیشترشون الکی یه چیزایی برزو میدن که ته دلشون چیز دیگه ایه!!!نمیدونم دلیل این کارشون چیه؟!!
ما پسرا بین خودمون وقتی این چیزا رو میدیدیم میگفتیم فلانی ثبات شخصیت نداره.ولی دخترا کلا سیاستشون فرق داره نمیتونم بگم دلیلشون چیه؟!!
یه راه داری:
تحقیقاتتو بکن بطور کتمل از همه ی همکارایی که بهشون اعتماد داری.حتی به شهر اون خانم بری و یکی رو پیدا کنی که بهت آمار بده .بعدش که آمار گرفتی خوب.بری رک بگی حرفتو یا میشه یا نمیشه!

qpnuir

عضو جدید
چون گفتم اون خانم اگه برات آبمیوه آورده یا میوه برات پوست کنده یا پیشت گریه کرده شاید بعدا که رفتی بهش گفتی میگه من فقط احساس کردم میتونم بهتون اعتماد کنمو انگار خیلی بیجنبه و کمبود محبت دارین!!!!اینارو دقیقا از دهن خود دخترا 10000بار شنیدم که میگم!
متأسفانه آدمایی هستن که بروز نمیدن خیلیاشون ولی بعضیاشونم میدن.و بیشتر تأسف بارتر اینه که بیشترشون الکی یه چیزایی برزو میدن که ته دلشون چیز دیگه ایه!!!نمیدونم دلیل این کارشون چیه؟!!
ما پسرا بین خودمون وقتی این چیزا رو میدیدیم میگفتیم فلانی ثبات شخصیت نداره.ولی دخترا کلا سیاستشون فرق داره نمیتونم بگم دلیلشون چیه؟!!
یه راه داری:
تحقیقاتتو بکن بطور کتمل از همه ی همکارایی که بهشون اعتماد داری.حتی به شهر اون خانم بری و یکی رو پیدا کنی که بهت آمار بده .بعدش که آمار گرفتی خوب.بری رک بگی حرفتو یا میشه یا نمیشه!

الان دیدگاه ها
همین مثلا گریه کردن اگر هم پیش من گریه کنه وپیش دیگران هم گریه کنه برای من نکته منفی است یعنی خودش داره شخصیتش رو میاره پایین وخودش حریمش رو رعایت نمیکنه و منم رو اینجور مسائل حساسم به تفاهم نمیرسیم:D
همین تحقیقات از توی خود اداره ورفتار ظاهریش بفهمم چطوری؟
همش که نمیتونم برم تو اتاقش که؟
بعضی ها خوب بلدند زیرورو یکی میکشند بیرون ولی من نمیودنم چی باید کنم
به هیچ همکاری نمیشه اعتماد کرد؟چون خود من توی این اداره تازه 3ماهی است اومدم نه اینکه بگم شکاکم

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان دیدگاه ها
همین مثلا گریه کردن اگر هم پیش من گریه کنه وپیش دیگران هم گریه کنه برای من نکته منفی است یعنی خودش داره شخصیتش رو میاره پایین وخودش حریمش رو رعایت نمیکنه و منم رو اینجور مسائل حساسم به تفاهم نمیرسیم:D
همین تحقیقات از توی خود اداره ورفتار ظاهریش بفهمم چطوری؟
همش که نمیتونم برم تو اتاقش که؟
بعضی ها خوب بلدند زیرورو یکی میکشند بیرون ولی من نمیودنم چی باید کنم
به هیچ همکاری نمیشه اعتماد کرد؟چون خود من توی این اداره تازه 3ماهی است اومدم نه اینکه بگم شکاکم

منم شناختن دخترا برام سخته چون حقیقتش رابطه نداشتم باهاشون.پسرایی که با دخترا رابطه زیاد داشتن این حسن رو دارن که رفالر دخترارو میتونن بدونن دلیلش چیه.
پس بذار زمان بگذره.اصن عجول نباش.
جایی نگی عاشق شدما!!!
عشق چیه بابا!!!؟؟؟وجود نداره...زمان باید بگذره

qpnuir

عضو جدید
من این نظر شما رو قبول ندارم...
چند وقت پیش یکی از پسرای دانشکدمون از رفتار من خوشش اومده بود.....اما خودش جلو نیومد....خواهر و مادرش اومدن توی دانشکده با من صحبت کردن....برای یه شناخت اولیه... و یه سری اطلاعات از من گرفتن برای تحقیقات و به من گفتن ما چون شما رو نمیشناسیم باید راجع بهتون تحقیق کنیم و ... خوب منم یه سری اطلاعات بهشون دادم که برن واسه تحقیق. اتفاقا من ازین برخورد خوشم اومد که خود پسره جلو نیومده بود و خواهر و مادرش رو فرستاده بود.... .حالا دیگه اگه اون اقا یا خونوادش توی تحقیقات از من به یه نتیجه ای رسیدن که دیگه نیومدن چی میشه مثلا؟؟!!!
این اقا هم به نظرم باید خواهر یا مادرشون رو بفرستن که از خانومه بپرسن که تفاوت سنی براش مهم هست یا نه و یه سری اطلاعات دیگه ازش بگیرن و بعد برن واسه تحقیقات اگه منصرف شدن که هیچی ، اگرم نه که مبارکه!!
فقط به نظرم خواهر و مادرتون باید جایی با ایشون صحبت کنن که بقیه همکاراتون فعلا نفهمن....
این نظر منه!

یعنی از نظر شما دختر خانم
یعنی این اقا پسر برای همین نظراولیه هم به خانواده اش گفت موردی نداشت؟
شما اصلا قبلا با این پسر دراین مورد حرف زده بودید یا نظری گفته بودید؟

چون نمیدونم یکجور احساس میکنم برای نظر اولیه ناجوره واینکه به خانواده بگیم بیاد بپرسه
اول مثلا نظر اولیه بدونیم بعد به خانواده میایم میگیم بیاد صحبتهای بیشتر وتحقیقات بیشتر کنند

میبخشید بعد میتونید بگید به خانواده این اقا چی گفتید؟شما هم مثل اینکه از ایشون خوشتون اومد؟

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون گفتم اون خانم اگه برات آبمیوه آورده یا میوه برات پوست کنده یا پیشت گریه کرده شاید بعدا که رفتی بهش گفتی میگه من فقط احساس کردم میتونم بهتون اعتماد کنمو انگار خیلی بیجنبه و کمبود محبت دارین!!!!ا
این بخش حرفات رو بگم.....
به دوستمون هم قبلا گفتم اینکه ایشون میوه پوست گرفتن و آبمیوه آوردن نشون دهنده مبادی اداب بودن خانم هستند که رعایت ادب کردند اینکارشون نه تحمیل بوده نه چیز دیگری....اینکه گریه کردن هم دلیلش شاید چیز دیگری بوده.و...
شما چقدر میگید خانم ها پیچیده هستند! به نظر من آقایون پیچیده تر هستند و غیر قابل پیش بینی میباشند!
:gol:

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون نمیدونم یکجور احساس میکنم برای نظر اولیه ناجوره واینکه به خانواده بگیم بیاد بپرسه
اول مثلا نظر اولیه بدونیم بعد به خانواده میایم میگیم بیاد صحبتهای بیشتر وتحقیقات بیشتر کنند
منم فکر میکنم درست نباشه به خانواده اتون چیزی بگید! چون رسمیت بیشتری ژیدا کرده و ممکنه بعدا خودتون موردی پیش بیاد ایشون رو نپسندید...نمیشه که ژشیمون بشید...اول باید خودتون 2 2 تا چهارتا کنید و همه جوانب رو بسنجید بعد که از خودتون مطمئن شدید به خانواده بگید!
به نظرم بهترین راه اینه که مستقیم به خودش بگی.....
انقدرم دنبال این نباش بدونی ایشون به شما حسی دارند یا نهع!!!! ممکنه تا بعد از ازدواج هم اینو نفهمی....دی

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم فکر میکنم درست نباشه به خانواده اتون چیزی بگید! چون رسمیت بیشتری ژیدا کرده و ممکنه بعدا خودتون موردی پیش بیاد ایشون رو نپسندید...نمیشه که ژشیمون بشید...اول باید خودتون 2 2 تا چهارتا کنید و همه جوانب رو بسنجید بعد که از خودتون مطمئن شدید به خانواده بگید!
انقدرم دنبال این نباش بدونی ایشون به شما حسی دارند یا نهع!!!! ممکنه تا بعد از ازدواج هم اینو نفهمی....دی

منم موافقم که کسی غیر خودش پیش دختر نره واسه گفتن اصل قضیه.ولی بهتره اول یکم تحقیق کنه.

به دوستمون هم قبلا گفتم اینکه ایشون میوه پوست گرفتن و آبمیوه آوردن نشون دهنده مبادی اداب بودن خانم هستند که رعایت ادب کردند اینکارشون نه تحمیل بوده نه چیز دیگری....اینکه گریه کردن هم دلیلش شاید چیز دیگری بوده.و...
شما چقدر میگید خانم ها پیچیده هستند! به نظر من آقایون پیچیده تر هستند و غیر قابل پیش بینی میباشند!

من نمیگم همه میگن خانمها پیچیده هستن!!!
ولی خوب شما میگین مردها پیچیده ترن!

qpnuir

عضو جدید
فقط یک چیزی دوستان اگر میشه سنشون رو هم بگند که ببینم این فردی که این نظر رو میده چه سنی است

چون به نظر من متولدین سال 66 به بعد کلا عقایدشون با متولدین سال60- 65 فرق داره

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فقط یک چیزی دوستان اگر میشه سنشون رو هم بگند که ببینم این فردی که این نظر رو میده چه سنی است

هیچ وقت فکر نمیکردم یه فرد همسن شما اینقدر احساسی باشه.البته معلومه که شرایطتون هم ایجاب میکنه.دوری و تنهایی از وطن و ملاقات های هر روزه و .... اما به نظر من تمام جوانب رو در نظر بگیرید خصوصا این بزرگتر بودن رو و کامل با خودتون کنار بیاین دیگه اقدام به هرکاری کنید مبادا پشیمون بشید زبونم لال.

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دوست من من بالای 65 هستم ولی به اندازه ی 10000نفر تجربه دارم.
ببخشید نظر دادم.
شما بزرگتری خودت بیشتر حالیته....

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
باور کن خانمها پیچیده و غیر قابل پیش بینی هستند

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

آخه این خیلی نکته مهمیه که بفهمیم

qpnuir

عضو جدید
دوست من من بالای 65 هستم ولی به اندازه ی 10000نفر تجربه دارم.
ببخشید نظر دادم.
شما بزرگتری خودت بیشتر حالیته....

من قصد بدی ندارم فقط میخواستم بدونم اینی که نظر میده سنشون چقدره والا اره
یکی هست 20سالشه ولی به اندازه ادم 40ساله تجربه وتفکرش بالاست یا یکی هم برعکسش است

منتظر نظرات شما ودیگران هستم
هم کسب تجربه میشه وهم اطلاعات بالا میره

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی از نظر شما دختر خانم
یعنی این اقا پسر برای همین نظراولیه هم به خانواده اش گفت موردی نداشت؟
شما اصلا قبلا با این پسر دراین مورد حرف زده بودید یا نظری گفته بودید؟

میبخشید بعد میتونید بگید به خانواده این اقا چی گفتید؟شما هم مثل اینکه از ایشون خوشتون اومد؟

نه ، چه موردی!! نه که بدون هیچ تحقیقاتی از جانب خودتون ، خونواده رو در جریان بذاریدها! نه....چون همکارتونه میتونید تا حدودی راجع بهش تحقیق کنید بعد که تا حدی مطمئن شدید از خواهر یا مادرتون بخواید که برن با ایشون صحبت کنند و نظرشون رو بدونن...
من توی یه شهر دیگه درس میخونم... و این اقا رو هم باور کنید هنوز ندیدم و اصلا نمیدونم کیه!!
خواهر و مادرشون به من گفتن که ایشون توی دانشکده از رفتار من خوششون اومده و پرسیدن کجایی هستم...قصد ازدواج دارم یانه و ... وقتی فهمیدم مال یه شهر دیگه هستم شغل و اسم بابا و مامان رو پرسیدن و حتی ادرس خوابگاه و یه سری اطلاعات دیگه تا بتونن واسه تحقیقات برن....
خوب من هم جواب سوالاشونو دادم دیگه! چون از برخوردشون خوشم اومد....شاید اگه خود پسره مستقیم از من اطلاعات میخواست اصلا بهش نمیدادم!! چون به پسرای امروزی اعتباری نیس!!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن من متولد 65 به بعد هستم! نمیدونم شاید نظراتم بدردتون نخوره!!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم ولی باور کنید پسر خوب هم زیاده

خوب این که پسر خوب هنوز وجود داره -اره- ولی این دلیل نمیشه که به هر پسری که ازت خواستگاری کرد اعتماد کنی....حالا مثلا اگه اولش اخم کنیم ول میکنه میذاره میره؟؟؟! اگه واقعا یکی رو دوست داشته باشه به این سادگیا کنار نمیکشه....

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز شما یه چند بار امتحانش کن مخصوصا با پول به هر شیوه ای که می تونی یا وایسا تو موقعیت های پولی خودشو نشون بده . چون پول معیار خوبی برای نشون دادن عیار افراد هست تا 80 درصد .
اگر هم همه ی تستها جواب مثبت داشت وابسته به نحوه ی معاشرت اون خانم یا خودت ازش وقت بگیر برای حرف زدن که این کار چون همکار هستین زیاد مناسب نیست یا بهتر اینکه از یکی از همکارای خانم با سابقه و درست اونجا بخوای که پا پیش بذاره و حرفتو بهش بگه . این بهتره چون شماها خیلی سن پایین نیستین که بخواین احساسی عمل کنید . بهترین فکر از نظر من واسطه کردن یک فرد درست و سن بالا تو اون جمع هستش

qpnuir

عضو جدید
دوست عزیز شما یه چند بار امتحانش کن مخصوصا با پول به هر شیوه ای که می تونی یا وایسا تو موقعیت های پولی خودشو نشون بده . چون پول معیار خوبی برای نشون دادن عیار افراد هست تا 80 درصد .
اگر هم همه ی تستها جواب مثبت داشت وابسته به نحوه ی معاشرت اون خانم یا خودت ازش وقت بگیر برای حرف زدن که این کار چون همکار هستین زیاد مناسب نیست یا بهتر اینکه از یکی از همکارای خانم با سابقه و درست اونجا بخوای که پا پیش بذاره و حرفتو بهش بگه . این بهتره چون شماها خیلی سن پایین نیستین که بخواین احساسی عمل کنید . بهترین فکر از نظر من واسطه کردن یک فرد درست و سن بالا تو اون جمع هستش

امتحان چی؟
چند نمونه میگید
یعنی چی موقعیت های پولی؟

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

تایید میگردد!!

qpnuir

عضو جدید
هیچ وقت فکر نمیکردم یه فرد همسن شما اینقدر احساسی باشه.البته معلومه که شرایطتون هم ایجاب میکنه.دوری و تنهایی از وطن و ملاقات های هر روزه و .... اما به نظر من تمام جوانب رو در نظر بگیرید خصوصا این بزرگتر بودن رو و کامل با خودتون کنار بیاین دیگه اقدام به هرکاری کنید مبادا پشیمون بشید زبونم لال.

خودم به این نتیجه رسیدم بابا هرکسی دل داره تو هرسنی که باشه;)

بعد از یک ماه خورده ای یکدفعه توی چند روزجوگیرش شدیم دیگه از ان به بعد نگاهم بهش جور دیگر بود(نگاه ظاهری منظورم نیست)

aida22

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستم دس مریضا ک باز اومدی تایپیکو زدی
منم سری پیش نظر داده بودم
اگر الانم بشه باز میگم بهتون......

tino25

عضو جدید
ببخشيد كه اينو ميگم ولي اين حرفو اينجا زديد جاي ديگه نگيد !

qpnuir

عضو جدید
نه ، چه موردی!! نه که بدون هیچ تحقیقاتی از جانب خودتون ، خونواده رو در جریان بذاریدها! نه....چون همکارتونه میتونید تا حدودی راجع بهش تحقیق کنید بعد که تا حدی مطمئن شدید از خواهر یا مادرتون بخواید که برن با ایشون صحبت کنند و نظرشون رو بدونن...
من توی یه شهر دیگه درس میخونم... و این اقا رو هم باور کنید هنوز ندیدم و اصلا نمیدونم کیه!!
خواهر و مادرشون به من گفتن که ایشون توی دانشکده از رفتار من خوششون اومده و پرسیدن کجایی هستم...قصد ازدواج دارم یانه و ... وقتی فهمیدم مال یه شهر دیگه هستم شغل و اسم بابا و مامان رو پرسیدن و حتی ادرس خوابگاه و یه سری اطلاعات دیگه تا بتونن واسه تحقیقات برن....
خوب من هم جواب سوالاشونو دادم دیگه! چون از برخوردشون خوشم اومد....شاید اگه خود پسره مستقیم از من اطلاعات میخواست اصلا بهش نمیدادم!! چون به پسرای امروزی اعتباری نیس!!

اوکی
این تحقیقات ماندم چی کنم چطوری
مادرمون که یک ماه دیگر می خواهد بیاد پیشم تا ان زمان نمیدونم چطوری تحقیق کنم یا چی کنم

اگر مثبت بود که بهش باید بگیم بره سراغش
در ضمن من متولد 65 به بعد هستم! نمیدونم شاید نظراتم بدردتون نخوره!!

چرا نخوره حتما میخوره

tino25

عضو جدید
البته يه چيز ديگه هم خدمتتون عرض ميكنم دوست عزيز اگه شما بتونيد از افرادي كه متاحل هستند كمك بگيريد خيلي بهتر از ايني هست كه تا از افراد مجرد نظر بخواهيد البته من منكر نظرااي دوستاي گلم نميشم و تا حدودي هم قبولشون دارم
امتحان چی؟
چند نمونه میگید
یعنی چی موقعیت های پولی؟

qpnuir

عضو جدید
ببخشيد كه اينو ميگم ولي اين حرفو اينجا زديد جاي ديگه نگيد !
کدوم قسمتش رو میگید؟ چرا؟

هر جور كه خودتون ميدونيد
اگه شما اين خانم رو ميخايد براي يك عمر شريك زندگيه خودتون كنيد پس بايد همه جوره بشناسيدش.

خوب چی باید کرد؟ چطور امتحانی؟ چی کنم؟

tino25

عضو جدید
اون قسمت اولي با شما نبودم با خانمي بودم كه فرمودند كه آقايون خيلي پيچيده هستند!!
عزيزم من كلا تو زندگيم يه دختر خانمي رو ميخاستم ايقد در موردش تحقيق كردم كه شماره كفشش هم پيدا كردم ولي هيچ احدي در اين مورد چيزي نفهميد چون طرف هم كلاسيم بود .منم كاري نميكردم كه كسي در مورد تصميمم چيزي رو بدونه
منظورم اينه كه بايد بدونيد با كي ميخايد زندگي كنيد
داداش گلم خودت بايد سبك سنگينش كني تا بفهمي چكارس
خوب گيرم كه همون باشه كه شما دنبالشي ولي اگه تو اداره بپيچه كه شما خانم فلاني رو ميخاي هم خودتو كوچيك ميكني و هم طرف كلا ازت دل سرد ميشه پس مواظب رفتارد باش و بدم با كيا در اين مورد حرف ميزني.
کدوم قسمتش رو میگید؟ چرا؟

خوب چی باید کرد؟ چطور امتحانی؟ چی کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.