همسریابی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ایرانیکا

عضو جدید
یه نفرو میخوام که هیچوقت ازش سیر نشم و همیشه برام تازگی داشته باشه.
اینکه از کجا و چطور باهاش آشنا بشم زیاد مهم نیست.اون هر چی قسمت باشه خدا سر راهت قرار میده.
مهم اینه یه نفر باشه که درکم کنه،یه نفر که ارزششو داشته باش براش بمیرم،یه نفر که تنهاییشو باهام قسمت کنه.
یه نفر که تو لحظه هام بمونه تا دَم دَمای آخر . . .
سلام دوست عزیز،
این حرف شما مثل اینه که دو نفر یکی یک راننده تاکسی و یکی یک مدیر شرکت هر دو میگند ما پول میخوایم و پول زیاد. یکی(راننده تاکسی) می خواد با جون کندن بیشتر به پول برسه و شب و روز کار میکنه و همیشه هم هشتش گرو نهشه و یکی هم با یک ایده زیبا به پول هنگفت میرسه!
همه اینچنین همسری را میخواهند اما اگر یکی فقط بگه من همچین کسی را می خوام و همچون کسی را می خوام هیچوقت پیداش نمیکنه درست مثل راننده تاکسی اما اگر بدونه باید دنبال چه خصوصیاتی بگرده تا چنین زنی نصیبس بشه پیداش میکنه مثل مدیر شرکت! بنابراین من به شما توصیه میکنم ببینی اون چه خصوصیتی هست که آنقدر دوستش داری که هیچوقت ازش سیر نمی شی و دنبال آن خصوصیت بگردی!

سبز باشید!

leili

عضو جدید
آقا من حسوديم شد:w46:
اين تاپيك آدمو ياد نداشته هاش ميندازه:cry:
چه داستاناي قشنگو رمانتيكي آدم اينجا ميبينه:w32::love:
دست راست همتون رو سر ماهاااااااااااا:sweatdrop:
منم واسم جاش مهم نيست.فقط انسان باشه-با ارزش باشه-مهربونو احساساتي ساشه-معتقد باشه-با اراده و پشتكار باشه...............منم خيلي دوست داشته باشه منم عاشقش ميشم خوب:w17::w31:

sara-afshar777

عضو جدید
می گما شما که تا اینجاش اومدین یهویی یه تاپیک برین با این عنوان
این مکان ( باشگاه مهندسان جوان بخش گفتگوی آزاد ) به علت محدودیت شدید و خفقان زیاد....................... دیگر..................
تبدیل به بنگاه همسر یابی شد از مهندسان دختر و مهندسان پسر خواهشمند هست جهت پر کردن فرم در خواست به دفتر مدیران تالار مراجعه نمایند
زمان اعلام شده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد

زمان 43 رمضان تا آخر ماه رمضان
مکان : تالار آیینه گفتگوی آزاد

از نورچشمان شما بعدا پذیرایی خواهد شد
با تشکر مدیریت تالار گفتگوی آزاد
:w31::w40::w15:

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
پلاستیکیش رو میگی دیگه؟:w01:هوم؟:w05:
دقیقا از این مدل

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مکان ( باشگاه مهندسان جوان بخش گفتگوی آزاد ) به علت محدودیت شدید و خفقان زیاد....................... دیگر..................
تبدیل به بنگاه همسر یابی شد از مهندسان دختر و مهندسان پسر خواهشمند هست جهت پر کردن فرم در خواست به دفتر مدیران تالار مراجعه نمایند

:w15::w15::w15:

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز،
این حرف شما مثل اینه که دو نفر یکی یک راننده تاکسی و یکی یک مدیر شرکت هر دو میگند ما پول میخوایم و پول زیاد. یکی(راننده تاکسی) می خواد با جون کندن بیشتر به پول برسه و شب و روز کار میکنه و همیشه هم هشتش گرو نهشه و یکی هم با یک ایده زیبا به پول هنگفت میرسه!
همه اینچنین همسری را میخواهند اما اگر یکی فقط بگه من همچین کسی را می خوام و همچون کسی را می خوام هیچوقت پیداش نمیکنه درست مثل راننده تاکسی اما اگر بدونه باید دنبال چه خصوصیاتی بگرده تا چنین زنی نصیبس بشه پیداش میکنه مثل مدیر شرکت! بنابراین من به شما توصیه میکنم ببینی اون چه خصوصیتی هست که آنقدر دوستش داری که هیچوقت ازش سیر نمی شی و دنبال آن خصوصیت بگردی!

سبز باشید!

منم میگم چنین فردی رو میخوام و دنبالش هستم که چنین چیزی رو هم پیدا کنم.و این حقیقته که یه روز خدا اونی که واسه منه سر راهم قرار میده.
اگه طرف رو از جون و دل همه جوره دوست داشته باشم و بخاطر همین چیزی که هستش بخوامش،فکر میکنم هیچوقت ازش سیر نمیشم.

ولی از زمینه جنسیش واقعا میترسم و تردید دارم که اونم با دوست داشتن زیاد تا ابد تازگی و لذت خواهد داشت یا خیر!

آخرین ویرایش:

leili

عضو جدید

چرا كه نههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگما بعضی از دخترا اینقدر شوق داره واسه شوهردار شدن واقعا جدیه یا واسه خندس؟ :surprised:

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگما بعضی از دخترا اینقدر شوق داره واسه شوهردار شدن واقعا جدیه یا واسه خندس؟ :surprised:
گزینه 2
مطمئن باش هیچ دختری حاضر نمیشه خونه گرم و نرم پدری رو به این زودی ترک کنه.
مگر اینکه ......

archi-tecture

عضو جدید
لام
سرنوشت من با سرنوشت ارچی تک خیلی شبیه همه
یه دوست...یه شب...یه حرف....یه بحث.....یه شوخی...سرنوشت منو عوض کرده
تو همین فضای اینترنت بود.....نه به دید دوستی....همینطور عادی ....اما از مسیر عادی فاصله گرفت چون.....چون باید میگرفت....نه بخاطره احساس...بخاطره شناختن ارزش های درونش....شاید نیاز به تغییر هم داشته باشه..اما مهم اینه..که روحیه تغییر داره
یه شهر نزدیک
یه جای نزدیک
اما...
اما نمیشه....سخته وقتی کسی رو بخوای اما 6ماه نبینیش...6 ماه ! ..و و قتی میخوای ببینیش اینقده ذوق میکنی که 6ماه حرفی که جمع شده بهش بگی جاشو به سکوت میده
خیلی سخته
هرچند اون سکوت زیباست

همه چیز این بین هست...همه مشکلات هست....اما خدارو شکر..مهم اینه با اصولت..اعتقادت....درونت...بیر� �نت بسازه
اینکه 2 انسان باشن.....نه 2 رقیب.....اینه برای هم و کنار هم زندگی کنن...نه برای خودشون
وقتی اینارو باشه و پیداش میکنی....رها کردنش سخته
حاضری براش خطراتو تحمل کنی
تو این راه چندین بار پس کشید...یا من خواستم...خیلی سخته..نمی دونین...شاید بگین چه... اما تصورش با واقعیت یه چیز دیگست
اما بازم احساسمون نگه داشت......احساس بخشی از انسانه.....هرچند عقل بهتر تصمیم میگیره اما ماندگاریش با احساسه
وقتی عقل و احساست یه ساز میزنن برو سمتش

همون کاری که من کردم....و الان خدارو هم شکر میکنم

من هم با عقلم دوسش دارم...هم با دلم...هم با روحم...هم با جسمم....هم با همه چی

دعا کنین بشه با اینهمه مشکلات کنار اومد
سلام روشنفکر جان
چه دنیای کوچیکی ...جدا تجربیاتت رو به عینه حس کردم
اینکه 4و5 ماه ندیدمش و وقتی هم جور میشه جاش سکوت میاد! این رو خیلی خوب گفتی همش ازم می پرسه چرا پشت تلفن انقدر حرف داری اما وقتی همه می بینیم ساکتی...نمی دونم یه جور حس عجیبیه انگار مبهوتی که چه جور این 4و5 ماه رو تحمل کردی و تونستی بدون دیدنش بگذرونی
خداییش سخته کار هر کسی نیس...باور کن شبایی بوده که از شدت دلتنگی انقدر حساس میشدم که کسی یه کلمه بهم حرفی میزد عصبانی میشدم و دلم می شکس...الان دقیقا 6 ماهه ندیدمش و انگار دارن نمک رو زخمم میپاشن! خیلی سخته درسته آدم رو صبور می کنه ولی سخته خدا برای کسی که تحملشو نداره نصیب نکنه
طرف من اگه غیر از کسی که الان باهاشم بود شاید تاحالا هزار بار از دلتنگی کم آورده بود بی خیال شده بود ولی سختیشو میکشه تحملش می کنه اشکشم میریزه ولی مثل من عقب نمی کشه
تو این راه سختی هایه زیادی کشیدم از برای تنبه تو زیرزمین حبس شدن تا بی محبتی و توهین و تهمت
از نصبت های ناروا به خودم و اون...ولی نشکستم چون به مسیرم ایمان دارم
برای اینکه بتونم باهاش بیشتر باشم چسبیدم به درس و عاملی شد برای قبول شدن فوقم و خدا رو شکر مهر میرم و راحتر می تونم بهش سر بزنم هرچند اونم محدودیت هایی داره ولی یکی یکی پله هارو نزدیک میشه آدم...اون خیلی ازم دوره برای همین تمام زورمون رو داریم میزنیم بیایم کنار هم
قصد دارم اگه بشه برش دارم برم خارج با هم زندگی کنیم...قصدم اینه که پذیر ش بگیرم و برم و انگیزم مثل فوق قبول شدن به حدی هست که این کارو بکنم ایشالا....فقط دعا کنین موفق شم
روشنفکر جان منم مثل تو توی این مسیر همسفرم...می دونم چی می کشی...امیدوارم هرچه زودتر گره های راهت یکی کی باز شه ایشالاامیدوارم دیدارات نزدیک به هم بشه تا سختی نکشه

من هم با عقلم دوسش دارم...هم با دلم...هم با روحم...هم با جسمم....هم با همه چی

ما بازم احساسمون نگه داشت......احساس بخشی از انسانه.....هرچند عقل بهتر تصمیم میگیره اما ماندگاریش با احساسه

ه بخاطره احساس...بخاطره شناختن ارزش های درونش....شاید نیاز به تغییر هم داشته باشه..

;) آفرین حرف دلمو زدی کارت درسته
و در آخر
به قول شاعر
گفتم ببینمش مگرم درد اشتیاق.
ساکن شود بدیدم و مشتاق تر شدم

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام روشنفکر جان
اینکه 4و5 ماه ندیدمش و وقتی هم جور میشه جاش سکوت میاد! این رو خیلی خوب گفتی همش ازم می پرسه چرا پشت تلفن انقدر حرف داری اما وقتی همه می بینیم ساکتی...نمی دونم یه جور حس عجیبیه انگار مبهوتی که چه جور این 4و5 ماه رو تحمل کردی و تونستی بدون دیدنش بگذرونی
خداییش سخته کار هر کسی نیس...باور کن شبایی بوده که از شدت دلتنگی انقدر حساس میشدم که کسی یه کلمه بهم حرفی میزد عصبانی میشدم و دلم می شکس...الان دقیقا 6 ماهه ندیدمش و انگار دارن نمک رو زخمم میپاشن! خیلی سخته درسته آدم رو صبور می کنه ولی سخته خدا برای کسی که تحملشو نداره نصیب نکنه
طرف من اگه غیر از کسی که الان باهاشم بود شاید تاحالا هزار بار از دلتنگی کم آورده بود بی خیال شده بود ولی سختیشو میکشه تحملش می کنه اشکشم میریزه ولی مثل من عقب نمی کشه
تو این راه سختی هایه زیادی کشیدم از برای تنبه تو زیرزمین حبس شدن تا بی محبتی و توهین و تهمت
برای اینکه بتونم باهاش بیشتر باشم چسبیدم به درس و عاملی شد برای قبول شدن فوقم و خدا رو شکر مهر میرم و راحتر می تونم بهش سر بزنم هرچند اونم محدودیت هایی داره ولی یکی یکی پله هارو نزدیک میشه آدم...اون خیلی ازم دوره برای همین تمام زورمون رو داریم میزنیم بیایم کنار هم
قصد دارم اگه بشه برش دارم برم خارج با هم زندگی کنیم...قصدم اینه که پذیر ش بگیرم و برم و انگیزم مثل فوق قبول شدن به حدی هست که این کارو بکنم ایشالا....فقط دعا کنین موفق شم
روشنفکر جان منم مثل تو توی این مسیر همسفرم...می دونم چی می کشی...امیدوارم هرچه زودتر گره های راهت یکی کی باز شه ایشالاامیدوارم دیدارات نزدیک به هم بشه تا سختی نکشه

و در آخر
به قول شاعر

بابا ایول اینجا همه اهل دل هستن. ایشالا همه موفق باشین

آخرین ویرایش:

good_girl

عضو جدید
سلام روشنفکر جان

و در آخر
به قول شاعر

این درد دوری رو من هم دارم تحمل میکنم
توکلتون به خدا باشه
براتون بهترین آرزو ها رو میکنم
چون از صمیم قلبتون نوشتین :gol::gol::gol::gol:

samaneh66

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول سلام من كه انتخابما كردم البته با عقل نه با احساس خدا را شكر راضيم
اگه قسمت باشه و خدا بخواد راهش جور ميشه و سر راه هم قرار ميگيريد ايشالله همه ي دختر پسرا خوشبخت بشن و زوج خوب نصيبشون بشه:redface::gol:
ان شاالله که سپید بخت بشی :gol::gol::gol:

archi-tecture

عضو جدید
بابا ایول اینجا همه اهل دل هستن. ایشالا همه موفق باشین
چاکریم دادا....دله دیگه گیر که بیفته دیگه نمیشه کندش!

البته بگم عاشقی(از نوع مثبتش) همچینم راحت نیست باید پی خیلی جیز هارو به تنت بمالی حتی از خیلی چیز ها محروم بشی بستگی به خودت داره که ببینی ارزشش رو داره یا نه..یه آشنایی داریم که دکتره این بنده خدا عاشق یه خانوم دکتر دیگه میشه ولی هر دو خونواده مخالف بودند...اون هم دل رو میزنه به دریا و از همه ساپرت های خانوادش بی خیال میشه و از صفر میره جلو و الان هم یه دکتر معروفیه وضعشم خوبه البته اگه میزاشت خانوادش براش انتخاب کنند شاید الان ترکونده بودا ولی عشق اون کمبود رو جبران کرد و نذاشت که پسرفت کنه
که عشق آسان نمود اول
ولی افتاد مشکل ها!!

چه همه عاشقن اینجا:(

چه همه از دست رفتن:d

ایشالا به هرچی میخواین برسین
ایشالا خدا از دهنت بشنوه....کلا مرغ و چوریا زیاد شدن!!(چوری = جوجه!) شومام اگه دوس داری می تونی وارد مرغا بشی:d منظورم همون عاشقاس:d

براتون بهترین آرزو ها رو میکنم
چون از صمیم قلبتون نوشتین :gol::gol::gol::gol:
ممنون آجی:gol:
برای شما هم:gol:

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگر اینکه شوهره پولدار گیرشون بیان یا............
پول خوشبختی نمیاره :w11:
مگه اینکه بابا از دستمون خسته بشه و بیرونمون کنه ( هیچ پدری این ظلم رو در حق دخترش نمی کنه، شما خودت پدر میشی و می فهمی چی می گم )

یه روز یه دختر دعا می کنه خدایا : من چیزی برای خودم نمی خوام فقط یه داماد خوب و خوشگل نصیب مادرم کن

:w15:
داشته دعا می کرده یه بابای خوب و خوشگل خدا بهش بده ، مگه بده :w20:
حسود که نیست :biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا