خودم نسلت رو قطع می کنماز نظر یک مرد :
نه اولیش مهمه نه آخریش
مهم اینه که ما بخوایم
اینه![]()
امیدوارم به زودی بهم برسینمهم نیست کجا و از چه طریقی مهم اینکه با هم به آرامش برسیم
خدا کمکم کرد که نیمه گم شده ام رو پیدا کردم درسته که مشکلات زیادی داریم ولی باز هم اگه خدا بخواد به زودی عروسی میکنیم
برای همتون آرزوی خوشبختی دارم
ان شاالله به زودی زود بهم برسید وخوشبخت بشیدمهم نیست کجا و از چه طریقی مهم اینکه با هم به آرامش برسیم
خدا کمکم کرد که نیمه گم شده ام رو پیدا کردم درسته که مشکلات زیادی داریم ولی باز هم اگه خدا بخواد به زودی عروسی میکنیم
ممنون دوست گلم من هم واسه شما آرزوی خوشبختی دارمامیدوارم به زودی بهم برسین
ان شاء الله خوشبخت بشین![]()
اااااااااااااااااااااااااااااههمسریابی
ممنون سمانه جان انشاءالله شما هم خوشبخت بشینان شاالله به زودی زود بهم برسید وخوشبخت بشید
عزیز من مگر شوهر حلیم نذری که تقسیم کننداااااااااااااااااااااااااااااه
اسم تاپیک غلط اندازه
من فک کردم اینجا همسر میدن![]()
خوب... (پس از مبلغی سرخ و سفید شدن)...
دوست دارم آقامون یعنی همون همسر آیندمون اول از من متنفر باشه..یعنی یه چیز تو مایه های کل کل داشتن و این حرفا..حالا مثلا تو دانشگاه!حالا جاش فرقی نمی کنه...بعد کلی حال گیری و این حرفا احساس کنه به من علاقه مند شده..
من فیلم هندی خیلی دیدم این چند روزه!نه؟
مهم نیست کجا و از چه طریقی مهم اینکه با هم به آرامش برسیم
آقایون موفقیتشان را مدیون همسر اول خود هستند وهمسر دوم خود را مدیون موفقیتشان هستند
اااااااااااااااااااااااااااااه
اسم تاپیک غلط اندازه
عزیز من مگر شوهر حلیم نذری که تقسیم کنند![]()
نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عزیز من مگر شوهر حلیم نذری که تقسیم کنند![]()
نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب حالا که نیست من دوس دارم سر چشمه منو ببینهوقتی میرم آب بیارم
اي وا ... ببين من تهرانم هر موقع اومدي از چشمه اب ببري بگو بيام نگات كنم حداقل... همسر دونه اي چنده راستي من نمي دونم شايد يكي يا شايدم دوتا نه ولش كن يكي بسه حو صله خانم ها رو ندارم هر چي خوشكل ...
بهتر اگه تونستي همين توي اواتاري رو بفرست يادت نره ها سر چشمه تابلو ترين پسر منما.
نه همین الان بگوخودم آدرس یه چشمه رو دارم که اونجا شوهر زیاد پیدا میشه بعدا خصوصی بهت میگم
سمااااااااااااااااننیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اي وا ... ببين من تهرانم هر موقع اومدي از چشمه اب ببري بگو بيام نگات كنم حداقل... همسر دونه اي چنده راستي من نمي دونم شايد يكي يا شايدم دوتا نه ولش كن يكي بسه حو صله خانم ها رو ندارم هر چي خوشكل ...
بهتر اگه تونستي همين توي اواتاري رو بفرست يادت نره ها سر چشمه تابلو ترين پسر منما.
این ماهان بچه شهرستانی گیر آورده، می خواد گولم بزنه![]()
اینقدر گرون که پول صدتا مثل تو نمیرسه که بخریدنیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اااااااااااا راس میگی؟؟؟نمیشه پسرای باشگاه میفهمند همه میرن اونجا تجمع میکنند تا تو رو ببینند
خواهش داداش انشالا همه جوانو خوشبخت بشن.......ان شاا. . . خوشبخت بشین![]()
نه بابا مگه ممکنه آبجی من منظوری داشته باشهان شالله خوشبخت بشید من پستتو نخونده بودم....منظوری نداشتما
آقا عشق یکیس تو تا نمی شه (شعارو حال کردی ......؟)ببخشید من یه سوال دارم :
با همسرتون کجا آشنا شدید یا با همسرانتون کجاها آشنا شدید /میشوید !؟
آخه مساله تعدد زوجین برای اقایون خیلی مهم هست فکر کنم ...
اگه بخوای شوهرم می دناااااااااااااااااااااااااااااه
اسم تاپیک غلط اندازه
نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرد ایل غیرت داره از این کارا نمیکنه که!اونوقت ممکنه تورو تو چشمه بندازه
![]()
سماااااااااااااااااااانخودم آدرس یه چشمه رو دارم که اونجا شوهر زیاد پیدا میشه بعدا خصوصی بهت میگم
نوشته اصلي بوسيله sara-afshar777 http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
دوست دارم خود خدا نیمه گمشده ام رو برام پیدا کنه
چون بشدت اعتقاد دارم هر کسی یه نیمه دیگری داردکه باید باهاش یکی شود تا کامل شود شاید تا چندی پیش به مصلحت خدا شک داشتم اما دیگه کاملا بهش اعتماد دارم توکلم به خداس
مطمئنم خدا هرگز بد منو نمی خواد
عزیز من مگر شوهر حلیم نذری که تقسیم کنند![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سامانه ازدواج جوانان یا بنگاه همسریابی! خدا را شاکریم تمامی مشکلات و موانع سر راه ازدواج جوانان از سر راه برداشته! | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
بنگاه همسریابی باحق عضویت80هزارتومانی! | گفتگوی آزاد | 0 |