همسرم نیمه شب تلفن همراهم را چک می‌کند

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرد جوان در دادگاه خانواده: همسرم نیمه شب تلفن همراهم را چک می‌کند

خبرگزاری تسنیم: مرد جوانی در دادگاه خانواده گفت: همسرم بسیار شکاک است به شکلی که نیمه شب تلفن همراهم را چک می‌کند و تصورش این است که متوجه کار‌هایش نمی‌شوم بنابراین دیگر تحملم تمام شده و می‌خواهم از همسرم جدا شویم.

به گزارش خبرنگار حوادث [URL="http://www.tasnimnews.com/"]خبرگزاری تسنیم[/URL]، مردی جوان با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست طلاق خود را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد و با بیان این‌که تحمل همسرم برایم غیرممکن است، اظهار داشت: او بسیار شکاک است و تصور می‌کند من متوجه رفتارش نمی‌شوم.
وی ادامه داد: همسرم زمان خواب ساعت 2 شب تلفن همراهم را چک می‌کند و من شاهد این رفتارش بودم و بار‌ها به رویش آوردم ولی او می‌گوید چنین چیزی نیست و این امر که خود یک دروغ است مرا بیش‌تر عذاب می‌دهد بنابراین ادامه زندگی در کنار همسرم برایم ممکن نیست و باید هر چه زودتر از یکدیگر جدا شویم.
مرد بار دیگر در مقابل قاضی پرونده با بیان این‌که فرزندی نداریم، گفت: همسرم نمی‌تواند این رفتار و شکاک بودنش را ترک کند و من هم نمی‌توانم به این شکل به زندگی با او ادامه دهم.
زن در دادگاه خانواده حضور داشت و با بیان این‌که یک سال از زندگی مشترکمان می‌گذرد، افزود: شوهرم به دنبال بهانه است من تنها نیمه شب زمانی که حوصله‌ام سر می‌رود با گوشی شوهرم بازی می‌کنم و قصد چک کردن او را ندارم چراکه به او اعتماد دارم.
وی افزود: شوهرم نباید به این رفتارش ادامه دهدم و باید درخواست طلاق را پس گرفته و بداند به او اعتماد دارم و بعد از گذشت یک سال از زندگی مشترکمان آن را خراب نکند و به دنبال بهانه بچه‌گانه نباشد چراکه من از زندگیمان نمی‌گذرم.
مرد با بیان اینکه یک سال از زندگی در کنار همسرم مانند 100 سال به من سخت گذشته است، گفت: همسرم نه تنها تلفن همراهم را چک می‌کند بلکه وقتی به منزل می‌آیم ساعت‌ها و بار‌ها سوالات مختلف از من می پرسد تا سوژه برای دعوا پیدا کند.
وی افزود: دیگر نمی‌خواهم به این سختی و زندگی عذاب‌آور ادامه دهم.
زن خطاب به مرد گفت: می‌خواهم به من فرصت بدهی تا متوجه شوی که شکاک نبوده و از روی علاقه به دنبال کارهای شوهرم هستم.
مرد بیان کرد: نمی‌دانم دیگر چه کار کنم می‌ترسم فرصت دهم ولی رفتارش به همان شکل گذشته باشد و تغییر نکند. بی‌اعتمادی را دیگر نمی‌توانم تحمل کنم.
بعد از چند لحظه سکوت، قاضی پرونده زن و مرد را به مصالحه دعوت کرد و از مرد خواست به زن فرصت دهد و زندگی را سخت نگیرند بنابراین حکمی مبنی بر طلاق صادر نشد و جلسه پایان یافت.
*بی‌اعتمادی زوجین به یکدیگر و سسست شدن پایه‌های زندگی مشترک
زهره طبیب‌زاده، کارشناس مسائل اجتماعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار زنان در خصوص شکاکی زن با مرد، گفت: زن و مرد در زندگی مشترک باید به یکدیگر اعتماد کافی داشته باشند چراکه بی‌اعتمادی باعث سست شدن بنیان خانواده در نهایت طلاق می‌شود.
وی ادامه داد: بی‌اعتمادی زوجین به یکدیگر باعث مسکلات بسیار و بستر اختلافات دیگر می شود بنابراین باید زن و مرد ابتدا به یکدیگر اعتماد کامل داشته باشند.

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا این مرده اگه ریگی به کفشش نبوده نباید ناراحت می شده استاد من به من می گفت زن منم بعضی وقت ها اس ام اس هام رو می خونه

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه ی زنا باید این کارو کنن
مرد و نباید آزاد بذاری

به نظر من هر کسی اگر حدود مرز های آزادی رو بشناسه و به خودش و اطرافیانش متعهد باشه نیازی به کنترل کردنش نیست چه مرد باشه چه زن...
ممنون از نظرتون.

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب برای ما هم بگین تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم....

دیگه اینکه کلی درباره ی این رفتار زن ها چیز یادمون داد مثلا یه مثال زد که بهش می گفت تیر اخر می گفت هر وقت کار به استخون رسید و زنتون به کاری که شما می گید موافقت نکرد از این استفاده کنید

بگید اگه بی خیال نشی من میرم یه زن دیگه می گیرم ولی گفت از این روش مثلا دو سه بار تو کل زندگیتون استفاده کنید خیلی موثره می گفت

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیگه اینکه کلی درباره ی این رفتار زن ها چیز یادمون داد مثلا یه مثال زد که بهش می گفت تیر اخر می گفت هر وقت کار به استخون رسید و زنتون به کاری که شما می گید موافقت نکرد از این استفاده کنید

بگید اگه بی خیال نشی من میرم یه زن دیگه می گیرم ولی گفت از این روش مثلا دو سه بار تو کل زندگیتون استفاده کنید خیلی موثره می گفت

ببخشید ایشون چند سالشونه؟
از نظر من بدترین روش رو به شما گفتن....با این کار طرف تیر آخر رو به زندگی مشترکش زده.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

خیلی روش غیرمنطقی و احمقانه ایه
اما چک کردن گوشی یا هر روش دیگه ای... بی احترامیه
اعتماد از اصلی ترین پایه های زندگی مشترکه

FJ CRUISER

اخراجی موقت
از این کار واقعا بدم میاد
این کار توهینه..
اگه یه نفر بخواد گوشی منو چک کنه که اصلا پسورد داره نمیتونه چک کنه!:w25::w07:
پس نمیگم چیکارش میکنم!
:D
هر وقت رمزشو برداشتم میگم

FJ CRUISER

اخراجی موقت
داره...میخوای نصفه شب بری سر گوشیم؟؟؟؟؟خخخخخخخخ

نه نه..من هیچوقت این کارو نمیکنم کلن من دخدر ساکتی هستم کاری به کار کسی ندارم:D
ولی فقط به دور و بریام گفتم یا واسه گوشیتون رمز بزارین یا من ببینمش صاف رفتم تو اس ام اساش!همه حواسشونو جم کردن مواظبن:D

FJ CRUISER

اخراجی موقت
اون که 100 درصد....خخخخخ
ببین اولا گوشیم رمز داره دوما اگه رفتی سرش و به احتمال 1 درصد رمز نداشت فقط جاهاییکه علامت گذاشتم برو.......خو؟؟؟؟؟؟بقیش 18+ هست....

چطوری علامت میزاری به منم بگو!
گرچه واسه من همش -18 هست!
:D

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید ایشون چند سالشونه؟
از نظر من بدترین روش رو به شما گفتن....با این کار طرف تیر آخر رو به زندگی مشترکش زده.

فکر کنم نزدیک پنجاه سالش باشه استادم دکتراش رو از امریکا گرفته بود

نه خیر اصلا هم اینطوری نیست اصلا خودش بهم گفت یه بار استفاده کرده جواب هم داده گفت یه بار بودم دخترش و زنش پاشون رو کرده بودن تو یه کفش که بریم امریکا زندگی کنیم ایران نباشیم اونم به زنش گفته بود که باشه خودم رضایت می دم که برید به رو به دخترش کرده بود گفته بود اگه سال دیگه دیگه برگشتید دیدید یه بچه بغل منه اون برادر خواهر جدیدتونه گفت همین رو که گفتم اقا دیگه زنم تا همین الان حرفی از خارج نزده

خداییش داشتی کار می کنه

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی روش غیرمنطقی و احمقانه ایه
اما چک کردن گوشی یا هر روش دیگه ای... بی احترامیه
اعتماد از اصلی ترین پایه های زندگی مشترکه

بد و خوبش رو نمی دونم ولی می دونم جواب می ده شما زن ها حاضرید بمیرید یه زن دیگه نیاد تو زندگی

اون که اره هیش کی خوشش نمیاد گوشیش چک بشه

ولی مهمش اینه شما دخترا این چیا رو قبل ازدواج می گید ولی اخرش همتون گوشی شوهره رو چک می کنید :biggrin:

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موافقم با اون آقا...به نظرم اگه ریگی به کفش اقاهه باشه میتونه به راحتی همه اساشو پاک کنه طوری که خانومش نفهمه وهر موقع هم خانومش چک کنه گوشیشو ترسی نداره وتازه خوشحالم هست که خانومش نتونسته ازش اتو بگیره....ولی چون اقاهه ریگی به کفشش نبوده این رفتار زنش واقعن براش گردن تموم میشده

آنه...

عضو جدید
نه اینکه بعنی بری زنی بگیری که هر دقیقه بیاد چکت کنه واقعا ازار دهنده است بعدم صورت خوشی نداره اینکه می گید مرد رو بایست چهار چشمی مراقب باشی زشته اصلا
آهان!یه لحظه فکرکردم رو تعداد چشم ها مخالفت داری غیزتی شدم!:cool::cool::دی

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر کنم نزدیک پنجاه سالش باشه استادم دکتراش رو از امریکا گرفته بود

نه خیر اصلا هم اینطوری نیست اصلا خودش بهم گفت یه بار استفاده کرده جواب هم داده گفت یه بار بودم دخترش و زنش پاشون رو کرده بودن تو یه کفش که بریم امریکا زندگی کنیم ایران نباشیم اونم به زنش گفته بود که باشه خودم رضایت می دم که برید به رو به دخترش کرده بود گفته بود اگه سال دیگه دیگه برگشتید دیدید یه بچه بغل منه اون برادر خواهر جدیدتونه گفت همین رو که گفتم اقا دیگه زنم تا همین الان حرفی از خارج نزده

خداییش داشتی کار می کنه

عجب!!!!!!!!
ولی از من بشنوید که این حرفا تو این دوره زمونه برای جوونای الان نتیجه مثبت که نداره هیچ تازه حرمت ها رو هم از بین می بره.

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب!!!!!!!!
ولی از من بشنوید که این حرفا تو این دوره زمونه برای جوونای الان نتیجه مثبت که نداره هیچ تازه حرمت ها رو هم از بین می بره.

این همیشه جواب می ده مطمئن باشید چون زن ها طبع شون عوض نمی شه هههه

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این همیشه جواب می ده مطمئن باشید چون زن ها طبع شون عوض نمی شه هههه

من هم جنس خودمو بهتر میشناسم جناب...

ولی کلا منظورم هم آقایونه هم خانوما نباید طرز رفتار و صحبت کردنشون تو زندگی مشترک جوری باشه که حرمت ها شکسته بشه و از خط قرمز ها رد بشن.این خط قرمز ها برای هر کسی متفاوته شاید در مورد استاد شما اینکه از زن دوم حرف بزنه حرمت شکنی تلقی نشه ولی برای یه نفر دیگه جزو خط قرمزاش باشه.