واااای معماری معاصر یکی از بهترین درسای دوران دانشگاه بود خیلی دوسش داشتم
فقط این از این منتقدایی که اون وسط زیاد حرف میزدند متنفربودم از ته دل
اره منم بهش علاقه مندم...خوبه تو ارشد با عنوان"سیر اندیشه های معماری" داریمش...
واااای معماری معاصر یکی از بهترین درسای دوران دانشگاه بود خیلی دوسش داشتم
فقط این از این منتقدایی که اون وسط زیاد حرف میزدند متنفربودم از ته دل
اره منم بهش علاقه مندم...خوبه تو ارشد با عنوان"سیر اندیشه های معماری" داریمش...
سلام
گویا ازمون عملیش با آزمون تئوریش تو یک روز هستش
در کارتش نوشتن:
وسايلي که لازم است داوطلب در جلسه آزمون به همراه داشته باشد: خط کش-گونيا-لوازم ترسيم شامل مداد-ماژيک-راپيد-تخته رسم آ3---توجه مهم:همراه داشتن هرگونه کتاب،نقشه ،کاغذ وجزوه در جلسه آزمون ممنوع مي باشد.
چرا قبلش نمیگن؟
سلام بعضی سوالای 92 جواباش دوتاست یعنی عصرکنکاش یه چیزه مرکزمعماری هم یکیه میشه کمک کنین؟ سوال 26 سال 92:ضخامت عایق روی بام با دیوار یکیه یا دوبرابرشه؟ سوال 65 سال 92:زاویه ترسیم بامدادچنده 90 یا 60و سوال 73 سال 92 اونی که نسبت سطوح خالص به ناخالص 75 درصده مسکونیه یا فرهنگی ؟ممنونبله تو یک روزه...
ما از قبل میدونستیم ولی ظاهرا خیلیا بی خبر بودن... پارسال جداش کردن نتبجه نداد امسال دوباره برگشته به حالت اول...
سلام بعضی سوالای 92 جواباش دوتاست یعنی عصرکنکاش یه چیزه مرکزمعماری هم یکیه میشه کمک کنین؟ سوال 26 سال 92:ضخامت عایق روی بام با دیوار یکیه یا دوبرابرشه؟ سوال 65 سال 92:زاویه ترسیم بامدادچنده 90 یا 60و سوال 73 سال 92 اونی که نسبت سطوح خالص به ناخالص 75 درصده مسکونیه یا فرهنگی ؟ممنون
سلام بعضی سوالای 92 جواباش دوتاست یعنی عصرکنکاش یه چیزه مرکزمعماری هم یکیه میشه کمک کنین؟ سوال 26 سال 92:ضخامت عایق روی بام با دیوار یکیه یا دوبرابرشه؟ سوال 65 سال 92:زاویه ترسیم بامدادچنده 90 یا 60و سوال 73 سال 92 اونی که نسبت سطوح خالص به ناخالص 75 درصده مسکونیه یا فرهنگی ؟ممنون
سلامست طبق عکسی که توی پاسخنامه آکادمی هست...
سوال 73 هم نمیدونم عصر کنکاش از کجا گفته 1 ولی با توجه به اینکه آکادمی توضیح نداده فکر کنم همون 1 درست باشه..
ای خداااااااااااااا اینا چیه؟؟؟اسمشون حتی نا آشناست...!دوستان واسه امتحان اسکیس پس فردا حتما رو این موضوعات مطالعه کنید
خانه سالمندان
موزه آب
هنرستان فنی حرفه ای
ورزشگاه
حوضخانه
آشپرخانه صنعتی
تماشاخانه ایران
خانه مینیاتور ایران
گالری آثار هنرمندان
آموزشی
کوشک
تالار گفتگو و موزه
سلام بعضی سوالای 92 جواباش دوتاست یعنی عصرکنکاش یه چیزه مرکزمعماری هم یکیه میشه کمک کنین؟ سوال 26 سال 92:ضخامت عایق روی بام با دیوار یکیه یا دوبرابرشه؟ سوال 65 سال 92:زاویه ترسیم بامدادچنده 90 یا 60و سوال 73 سال 92 اونی که نسبت سطوح خالص به ناخالص 75 درصده مسکونیه یا فرهنگی ؟ممنون
جواب تست ها ی 52 و 58 سال 92 رو هم اگه میشه به من بگید
یه دنیا ممنون
اونایی که تجربه کنکور های گذشته دارن:
سوالات همه یه مدله؟؟ یعنی ترتیب جواب ها هم همه یه جوره یا متفاوته؟؟؟
دوستان واسه امتحان اسکیس پس فردا حتما رو این موضوعات مطالعه کنید
خانه سالمندان
موزه آب
هنرستان فنی حرفه ای
ورزشگاه
حوضخانه
آشپرخانه صنعتی
تماشاخانه ایران
خانه مینیاتور ایران
گالری آثار هنرمندان
آموزشی
کوشک
تالار گفتگو و موزه
سلام دوستان
میشه بگین واسه سر جلسه چه چیزایی لازمه به نظرتون ببریم که من برم چیزایی که ندارم رو بگیرم ؟
یه چند تا ماژیک با رنگ ملایم هم معرفی میکنین.
سپاس
من که از این شانسا ندارم بغل دستیام سر هر امتحانی یا غایب میشه یا خنگ!!!52 ............... 3
58 ...............4
همه یه مدله راخت میتونی تقلب کنی
ممنون مهندس
عاغــــــــــــــــا کوشکو کجای دلم بزارم
من که از این شانسا ندارم بغل دستیام سر هر امتحانی یا غایب میشه یا خنگ!!!
الان با بقیه موضوعات مشکل نداری هستی؟؟؟!!!فقط کوشک دیگه مشکل سازه خوش به حالت من هر کدوم بیاد هنگ مطلقم!!!
دوستان واسه امتحان اسکیس پس فردا حتما رو این موضوعات مطالعه کنید
خانه سالمندان
موزه آب
هنرستان فنی حرفه ای
ورزشگاه
حوضخانه
آشپرخانه صنعتی
تماشاخانه ایران
خانه مینیاتور ایران
گالری آثار هنرمندان
آموزشی
کوشک
تالار گفتگو و موزه
شما هم استرس دارین از الان یا من فقط جو گیر شدم؟؟؟فردا میخوام 92 رو بخونم تموم کنم دیگه تست زدن رو تا جایی که سر در آوردم گویا سخته نه؟!!
اونایی که مثل من زبان نخوندین سولاتو جواب میدین یا کلا سفید تحویل میدید؟
میگم وسایل رو با این کیف طراحیا (که زمانای دانشجویی داشتیم اندازه a3 مشکیا )...میذارن ببریم به نظرتون؟
منم همیشه تا شعاع2 تا صندلی از هر طرف هیچ کی نیست
اخه اونا همشون میشه یه چیزی کشید ولی کوشک یه چیز خاصه به نظرم تازه داشتم با شهدای هسته ای کنار می اومدم
ولی اشپزخانه صنعتی هم دقیقا نمیدونم ریز فضاهاش چیه !!!
هنگ مطلق چیه ؟؟ 4 سال معماری خوندی پس حتما میتونی بکشی عزیزم
به این فک کن که خیلی ها رشتشون غیر مرتبطه باید اسکیس بکشند
مشاهده پیوست 210578
یکی به من ثابت کنه این زاویه 90 درجه است !!!
اینارو از روی حدس و گمان گفتی یا اینکه عدله خاصی داری ؟؟
اینا حداقل بهتر از المانه...
البته بجز حوضخانه و کوشک
من الان متعادلم..فردا احتمالا استرس میگیرم ..طبق تجربه گذشته...!!
منم با اجازه زبان نخوندم وسفید میدم...
اگه از اون کیفا نداشتی یه کش دور همه ماژیک هات بزن با خودت ببر
ریز فضاهایی رو که میخواد رو خودشون میدن...ولی خوبه یه کلیتی از طرح بدونیم...
اره دیگه...من که با هنرستان میشه 6 سال تحصیلات اکادمیک معماری..باید حداقل یه چیزی از این مغز تراوش بشه یا نه..!!!والا
مشخصه 60 درجه هست..!!!
آره منم آشپزخونه رو اصلا ذهنیتی ندارم...منم همیشه تا شعاع2 تا صندلی از هر طرف هیچ کی نیست
اخه اونا همشون میشه یه چیزی کشید ولی کوشک یه چیز خاصه به نظرم تازه داشتم با شهدای هسته ای کنار می اومدم
ولی اشپزخانه صنعتی هم دقیقا نمیدونم ریز فضاهاش چیه !!!
هنگ مطلق چیه ؟؟ 4 سال معماری خوندی پس حتما میتونی بکشی عزیزم
به این فک کن که خیلی ها رشتشون غیر مرتبطه باید اسکیس بکشند
آره منم آشپزخونه رو اصلا ذهنیتی ندارم...
کلا روحیه ام صفره اعتماد به نفس چی هست کلا؟؟؟این روزا !!!
اما مرسی انرژی میگیرم با حرفات
همین الان تمومش کردم با این اسکیس افتضاه امیدی هست؟ ریتمی که تو کاغذ باید بیاریم به همین شکله؟ این تقرتبا موزست تو یزد ...دوستای دیگم کارایی که دارن تمرین میکنن بزارین استفاده کنیممشاهده پیوست 210588
با توجه به نویفرت و دیگر منابع آشپزخانه دارای ریز فضاهایی به عبارت زیر می باشد:
1-انبارسرد 2- انبار خشک 3- بار انداز 4- محل تهیه گوشت 5-محل تهیه سبزیجات 6- آماده سازی وتجهیزات غذا 7-جمع آوری مواد زائد 8-ظرفشویی 9-آشپزخانه غذای گرم 10 – آشپزخانه غذای سرد11-پیشخوان 12-امکانات دستشویی برای کارکنان 13- رختکن
از جمله نکاتی مهم در طراحی اشپزخانه
1-در آشپزخانه صنعتی نباید آشپزخانه گرم در وسط قرار داشته باشد.
2-هر آشپزخانه 4 هسته عمده دارد:
الف-ورود مواد
ب- ورودی غذا ونگهداری
ج-فرآوری
د- ارائه (اشتراک با سالن غذا خوری)
باتوجه به سرانه قسمت های مختلف آشپزخانه متراژ هر فضا را به دست می آوریم که از جمع آنها متراژ کلی آشپزخانه به دست می آید(در اینجا باظرفیت پذیرش 50نفر در حدود 100 متر مربع به دست می آید.
1-نسبت افراد استفاده کننده به فضا
افراد استفاده کننده /فضا بدون سالن=50/100=2متر مربع
2- مقدار فضای سالن با آشپز خانه
مقدار فضای سالن به آشپزخانه50/50 یا 40/60
3- دیاگرام عملکردی
4- پیک استفاده کننده در همه استاندارد ها (مساحت*1.2)
5- در آشپزخانه ها هرچه تعداد مصرف کننده بیشتر باشد سرانه کم تر می شود.
من معمولا 100 درصداروو میزنم، ولی اگه شککه 80 درصدی هم داشته باشم میزنم...راستی بچه ها شماها فقط سوالاتی رو که 100 درصد مطمن هستید رو میزنید فقط؟؟؟یا اینکه اونایی که دودل هستید هم میزنین؟؟؟
اخه نمره منفی داره...