همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eng.anita

عضو جدید
منم می خوام برم کلاس اسکیس عسگری ‍‍‍بور چون تنهایی نمی تونم تمرین کنم به نظرتون چه جور استادیه؟
راستی کسی می دونه سوالای نظامو از کجا می شه بیداکرد؟که جوابم داشته باشن؟

sina_mc85

عضو جدید
منم می خوام برم کلاس اسکیس عسگری ‍‍‍بور چون تنهایی نمی تونم تمرین کنم به نظرتون چه جور استادیه؟
راستی کسی می دونه سوالای نظامو از کجا می شه بیداکرد؟که جوابم داشته باشن؟

سلام به نظر من استاد خوبی هستند ایشون اما توی طرح های منحنی ضعف دارن چون فقط با خط کش کار می کنه
اما این نظر من هست.
اگه یه زمای ایده ی منحنی به ذهنتون بیاد نمی تونیدبیان کنید

sina_mc85

عضو جدید
سلام من هم دارم برای آزاد می خونم اما جدی نشدم هنوز به نظرتون ارزش داره 1 سال صبر کنم دانشگاه تهران یا شهید بهشتی قبول بشم؟؟
اگه بچه ها لطف کنند منابع بخش فن ساختمان رومعرفی کنند خیلی ممنون میشم البته اگر اصلاً منابعی داشته باشه
راستی یک سوال دیگه اینکه به نظرتون کنکور آزاد 92 خیلی خیلی سخت نبود یا آسون بوده ،من خیلی بی سوادم چون سوالاش برام خیلی عجیب بود

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام من هم دارم برای آزاد می خونم اما جدی نشدم هنوز به نظرتون ارزش داره 1 سال صبر کنم دانشگاه تهران یا شهید بهشتی قبول بشم؟؟
اگه بچه ها لطف کنند منابع بخش فن ساختمان رومعرفی کنند خیلی ممنون میشم البته اگر اصلاً منابعی داشته باشه
راستی یک سوال دیگه اینکه به نظرتون کنکور آزاد 92 خیلی خیلی سخت نبود یا آسون بوده ،من خیلی بی سوادم چون سوالاش برام خیلی عجیب بود
منم نخونده بودم خیلی اما سوالاش فضایی بودو مسخره، راپیدت چند دهم باشه!کاغذ آ1 چند برابره آ4! :)
عجب همخوانی شده اینجا...!!!
من امروز یونان رو خوندم
باریکللللاااااااا من که فعلا هیچی :surprised:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوش به حالت که پسری و گرد گیری وخونه تکونی نداری من که فعلا نمیرسم بخونم

سلام.خوش به حالت که دختری و فقط کار خونه داری!:D
گرد گیری هم دو روز دیگه تمام میشه میشینی میخونی...;)
راستی بچه ها عید میرین مسافرت یا میمونین خونه و درس میخونین؟

eng.anita

عضو جدید
من کار می کنم ۳ میرسم خونه یکم استراحت می شه ۴ این اواخر هم کلاس رانندگی دارم ۷ میرسم خونه خیلی گیچ شدم واسه خوندن وقت نمی کنم البته یکم واسه سراسری خونده بودم نمی دونم چه خاکی به سرم کنم :(
می گم لا اقل درس نمی خونم برم اسکیس نظرتون چیه ؟:( :)

آخرین ویرایش:

eng.anita

عضو جدید

من درس می خونم اگه قسمت شه :) چون تنها فرصتیه که دارم :(

holooooooo

کاربر ممتاز

نه من که فک نکنم برم!! شاید یه سفر یک روزه ... اما درسم فک نکنم بشه بخونم :smile:

sina_mc85

عضو جدید
بچه ها بهتره استرس به خودمون وارد نکنیم
از مطلعه لذت ببریم من که از خوندن کتاب قبادیان لذت بردم
ولی الان مقرارات ملی یکم خوندم زیاد خوش نگذشت ولی خب چه میشه کرد؟ توکل به خدا

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها بهتره استرس به خودمون وارد نکنیم
از مطلعه لذت ببریم من که از خوندن کتاب قبادیان لذت بردم
ولی الان مقرارات ملی یکم خوندم زیاد خوش نگذشت ولی خب چه میشه کرد؟ توکل به خدا

با این وضع آزمون نظارت که ما دیدیم، برا این آزمون خرداد نظام باید بشینیم مقررات ملی رم حفظ کنیم....

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم مسافرت نمیرم اما احتمالا مهمان داریم به تعداد زیاد:biggrin:
دعا کنید بتونم بخونم:confused:

مهديه مقدم

عضو جدید

من با کمال اعتماد به نفس میرم مسافرت چون خونه باشم هم هیچ چی نمیخونم مثل الان که روزی 2 ساعتو به زور می خونم

عجب همخوانی شده اینجا...!!!
من امروز یونان رو خوندم
بله دقیقا شده هم نخوانی کنکور آزاد:w15:ینی انقد که تاپیک بچه های سراسری پر شور و فعالیته تاپیک ما ها این شکلیه:w21::w01::w46:

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
من با کمال اعتماد به نفس میرم مسافرت چون خونه باشم هم هیچ چی نمیخونم مثل الان که روزی 2 ساعتو به زور می خونم

بله دقیقا شده هم نخوانی کنکور آزاد:w15:ینی انقد که تاپیک بچه های سراسری پر شور و فعالیته تاپیک ما ها این شکلیه:w21::w01::w46:

خب دیگه اون سراسریه...اگه آزاد بود اونهام ازاد این ور اون ور تاپیک برا خودششون میگشتن:Dآدم فکر میکنه عید میشه کلی وقت داره درصورتیکه برعکسه کل عید همش میشه گردش و تفربح و قبل عیدم که خریدو خونه تکونی...داستان داریم ما:biggrin:

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دیگه اون سراسریه...اگه آزاد بود اونهام ازاد این ور اون ور تاپیک برا خودششون میگشتن:Dآدم فکر میکنه عید میشه کلی وقت داره درصورتیکه برعکسه کل عید همش میشه گردش و تفربح و قبل عیدم که خریدو خونه تکونی...داستان داریم ما:biggrin:
دوست جووونی واقعا موافقم باهات عجب داستانی داریم ما
تازه به هر کی میگیم درس داریم میگه بابا آزاده قبولی:biggrin:

holooooooo

کاربر ممتاز
دوست جووونی واقعا موافقم باهات عجب داستانی داریم ما
تازه به هر کی میگیم درس داریم میگه بابا آزاده قبولی:biggrin:

وای آزاد اینش از همه بدتره که همه میگن پولیه قبولی باباااااا!! کو پس چرا من امسال قبول نشدم!!1

holooooooo

کاربر ممتاز
دوستای دانشگااااااااااااااااه آزادیه مااااااااااااااااااا، دوستاااااااااااااااااا با شمامااااااااااااااا، بابا حداقل بیاید اینجا یه عرض اندامی بکنید... بفهمیم هستید، یادمه تایپیکه سراسری هر یه دقیقه بچه ها یه پست میذاشتن، واسه ما 3 روز میگذره هیچ خبری نیستتتت

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز معماری روم یه دوره کردم...
اگه بتونم شب هم یکم تنظیم میخونم

holooooooo

کاربر ممتاز
holoo جان نترس منم از صب 23 تا تست زدم با 5 صفحه از طراحی اقلیمی خسته شدم!!!الان در حال استراحت مطلق تشریف دارم:lol::w12::w42:

ما کلا در حال استراحتیییییییییییییممممممممممممممممم، کوه میکنیم بهمون فشار میاد....

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااام...من از ساعت7 خوندن تنظیم شرایط هم شروع کردم.یه 3 ساعتی خوندم.(مبحث تابش افتاب جهت های نورگیری و...)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا ایول ترکوندیاااااااااااااااا

من که فقط یه دور خوندم روش.همین
باید کم کم شروع کنیم..یهو دیدی تو عید نشد بخونیم..منابع خیلی زیاده
شما هم شروع کنین دیگه..نکنه زیر ابی میخونین چیزی نمیگین؟؟!!هااا هلووو

holooooooo

کاربر ممتاز
سلاااااااااام...من از ساعت7 خوندن تنظیم شرایط هم شروع کردم.یه 3 ساعتی خوندم.(مبحث تابش افتاب جهت های نورگیری و...)
صد باریکللاااا...
بچه ها یه کلاس روش تحقیق هست 4 جلسه اس، دوستم میگه خیلی به درد میخوره کلاسش تو ارشد به منم میگه بیا بریم، به نظرتون برم؟ خوبه؟ :cool:
من که فقط یه دور خوندم روش.همین
باید کم کم شروع کنیم..یهو دیدی تو عید نشد بخونیم..منابع خیلی زیاده
شما هم شروع کنین دیگه..نکنه زیر ابی میخونین چیزی نمیگین؟؟!!هااا هلووو

نه بابااااااااااا.... دیوانم مگه... :surprised: دروغ نداره که!!! جمعه آزمون تئوریه 3 دی مکسمه و باید 2 تا پروژه شو تحویل بدم، 26 اسفندم امتحان عملیشه، ایشالا از همین شنبه شروع میکنم..
همین الان در حال رندرم :smile:

آخرین ویرایش:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ایوووووول شما ترکوندی ها
دست ماروهم بگیر مهندس:D

دوس دارم شماها هم شروع کنین به خوندن... اخر شب ها مثل الان بیاین بگین چی خوندین چقدر خوندین و در موردش حرف بزنیم.
تاپیک همخوانی داریماااا
من که میام میگم که چی خوندم و چقدر واسه اینه که شما دوستای گلم هم یه تحرکاتی نشون بدین;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا