همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
صد باریکللاااا...
بچه ها یه کلاس روش تحقیق هست 4 جلسه اس، دوستم میگه خیلی به درد میخوره کلاسش تو ارشد به منم میگه بیا بریم، به نظرتون برم؟ خوبه؟ :cool:

نه بابااااااااااا.... دیوانم مگه... :surprised: دروغ نداره که!!! جمعه آزمون تئوریه 3 دی مکسمه و باید 2 تا پروژه شو تحویل بدم، 26 اسفندم امتحان عملیشه، ایشالا از همین شنبه شروع میکنم..

فعلا وقتت بزار رو کنکوری که در پیش داریم...واسه روش تحقیق میتونی تو یه زمان دیگه هم بری

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوس دارم شماها هم شروع کنین به خوندن... اخر شب ها مثل الان بیاین بگین چی خوندین چقدر خوندین و در موردش حرف بزنیم.
تاپیک همخوانی داریماااا
من که میام میگم که چی خوندم و چقدر واسه اینه که شما دوستای گلم هم یه تحرکاتی نشون بدین;)

مرسی دوست خوب ممنون که این تاپیک رو ایجاد کردین منم سعی میکنم تلاش کنم

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوس دارم شماها هم شروع کنین به خوندن... اخر شب ها مثل الان بیاین بگین چی خوندین چقدر خوندین و در موردش حرف بزنیم.
تاپیک همخوانی داریماااا
من که میام میگم که چی خوندم و چقدر واسه اینه که شما دوستای گلم هم یه تحرکاتی نشون بدین;)

من که کبود میشم وقتی هی میگی چی خوندی :redface: شروع میکنم حتما.. مرسی که هی میگی چی خوندی این باعث میشه ما هم یه تکونی به خودمون بدیم، مطمئنننا وقت کم میاریم اگه دیر شروع کنیم........

مهديه مقدم

عضو جدید
این شنبه ها کی میاد من نمیدونم:D شنبه هم حکایتی شده واسه خودش
من امروز بیزانس رو خوندم...
من که امروزو شروع کردم سعی می کنم آخر روز مثل شما بیام بنویسم چی خوندم اینجوری هم برا خودم خوبه که یه جورایی برا آدم انگیزه میشه هم برا بقیه دوستان که اونام شروع کنن(یا اگه شروع کردن بیان بگن ما که حسود نیستییییم:d)...

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که امروزو شروع کردم سعی می کنم آخر روز مثل شما بیام بنویسم چی خوندم اینجوری هم برا خودم خوبه که یه جورایی برا آدم انگیزه میشه هم برا بقیه دوستان که اونام شروع کنن(یا اگه شروع کردن بیان بگن ما که حسود نیستییییم:d)...

سلام دوست جونی خوبه که شروع کردی آفرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررین

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

پس شنبه که گفتی واقعی بود.خوبه که شروع کردی.تا الان چی رو خوندی؟به کجا رسیدی؟
من امروز گوتیک خوندم

TARANE-ARCH

عضو جدید
من امروز گوتیک خوندم
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام من چون برا سراسری خونده بودم ا و البته خراب کردم امروز کل خلاصه های جهان زارعی رو خوندم حالم از تاریخ دیگه بهم میخوره براهمه درسا خلاصه دارم که ترکیبی از منابع و کتابای پارسه هستش اونا رو میخونم بچه ها بچه ها میخوام برا ازاد کتابای کنکاشو بگیرم بخونم چون وقت کمه برا منابع نظرتون چیه همونارو بخونم با خلاصه هام
والا دیگه کتاب تکراری حالمو بهم میزنه:hate:ههههههههههههه راسسی راسی برا اسکیس من میخوام شرو کنم کیا هستن؟ من تقریبا نمیدونم چیکارکنم اینو بخونم یا بشینم اسکیس بزنم بعدش اینکه نظرتونو را جع به روشی که برا خوندنم گفتم یعنی همون کنکاش با خلاصه هام رو لطفا بگین و اینکه سوالات فنی ازاد چطوریه چون من اولین برامرمه میخونم برا ازاد مرسیییییییییی:w23:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام من چون برا سراسری خونده بودم ا و البته خراب کردم امروز کل خلاصه های جهان زارعی رو خوندم حالم از تاریخ دیگه بهم میخوره براهمه درسا خلاصه دارم که ترکیبی از منابع و کتابای پارسه هستش اونا رو میخونم بچه ها بچه ها میخوام برا ازاد کتابای کنکاشو بگیرم بخونم چون وقت کمه برا منابع نظرتون چیه همونارو بخونم با خلاصه هام
والا دیگه کتاب تکراری حالمو بهم میزنه:hate:ههههههههههههه راسسی راسی برا اسکیس من میخوام شرو کنم کیا هستن؟ من تقریبا نمیدونم چیکارکنم اینو بخونم یا بشینم اسکیس بزنم بعدش اینکه نظرتونو را جع به روشی که برا خوندنم گفتم یعنی همون کنکاش با خلاصه هام رو لطفا بگین و اینکه سوالات فنی ازاد چطوریه چون من اولین برامرمه میخونم برا ازاد مرسیییییییییی:w23:

خلاصه هایی که داری واسه اردیبهشت ماه کمک زیادی بهت میکنه...کتابای کنکاش هم خوبه..
واسه اسکیس ما از اول اردیبهشت شروع میکنیم..فعلا این منابع رو یه دور بخونیم.واسه ماه اخر هم برنامه داریم;)

TARANE-ARCH

عضو جدید
خلاصه هایی که داری واسه اردیبهشت ماه کمک زیادی بهت میکنه...کتابای کنکاش هم خوبه..
واسه اسکیس ما از اول اردیبهشت شروع میکنیم..فعلا این منابع رو یه دور بخونیم.واسه ماه اخر هم برنامه داریم;)
پس الان من چی بخونم یعنی خلاصه هارو اردیبهشت بخونم الن چیییییی

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم شروع کردم سبک شناسی رو دارم میخونم حالا به نظرتون چه جوری بخونم کلی یا با جزییات.

مهديه مقدم

عضو جدید
من امروز گوتیک خوندم
آره واقعی بود دیروز من تستای 83و84 آزاد رو خوندم با 10 صفحه از کتاب کنکاش درک عمومی فصل دومش،شب هم دنبال یه راه حل برا اسکیس افتضاحم بودم و 2 تا کاغذ پاره خط خطی کردم اگه فرصت شد جهت شادیه اوقات بچه های تاپیک میزارم یه کم بخندین...:w15:چون من کار می کنم بیشتر از این نتونستم بخونم...امروز صب هم لغتای زبان رو داشتم حفظ میکردم...ادامه ی گزارشم فردا میام میگم..فعلا همین

من اومدم!! امروز هیچی نخوندم :razz: چون از صبح بیرون بودم! کار داشتم نشد بخونم الان میخوام یکم بخونم، سبک شناسیه پیرنیاا....
آورییین holooooo خوبه که تو هم شروع کردی تازه داره میشه هم خوانی...اما ای کاش از یه منبع مطالعه میکردیم و یه رقابت دوستانه ی کوچولو و خوب میشد...

Thearchi

عضو جدید
سلام دوستان
من یه ماه پیش اومدم تو تایپیک خبری نبود ... خودم نشستم خوندم
فعلا معماری جهان زارعی و معماری معاصر غرب قبادیانو خوندم نمیدونم الان چی بخونم...
اسکیسم هرازگاهی کار میکنم:smile:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من یه ماه پیش اومدم تو تایپیک خبری نبود ... خودم نشستم خوندم
فعلا معماری جهان زارعی و معماری معاصر غرب قبادیانو خوندم نمیدونم الان چی بخونم...
اسکیسم هرازگاهی کار میکنم:smile:
افرییین...خیلی جلوتر از ما هستی

memar_lahijani

عضو جدید
سلام دوست جون ها :smile: . خدا قسمت کرد امروز یه چند صفحه ای ایستایی خوندم . امیدوارم ادامه پیدا کنه . :redface:

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلااممم.میبینم که برو بچ فعال شدند...منم چندروزی نمیرسیدم سر بزنم...اما کمی تا قسمتی خوندم...زارعی رو تموم کردم الان تنظیم میخونم..بعدهم تاسیسات وسازه..خدمت دوستانی که میخوان از الان اسکیس کار کنند یه نکته متذکر شم اینکه اگه میخواین اسکیستون فنی باشه طرحش...سعی کنید تنظیم و سازه را اول بخوانید چونکه مثلا یه سوال اومد تو اقلیم گرم و خشک مثلا مدرسه طراحی کنید بدونید چیکار باید بکنید...کتاب سبک شناسی پیر نیا مهم است...ازش سوال اومده..هرچی تونستید تا آخر فروردین بخونید اردیبهشت به بعد خلاصه و تست زنی...;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا