همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

p.yari

عضو جدید
واسه من این اومد-
تضمین قبولی در رشته ودانشگاه خاص با قرارداد5000000 تومان
ارسال 1
02177089663

حالا اگه اینو هزینه کردی بعد قبول نشدی مثلا میخوای چیکار کنی ؟!:w35::w18:
شماره اش اینه98300022230

معمارباشی

عضو جدید
ببخشید شما اصالتا ژاپنی هستین؟ یا چینی؟ یا کره ای ؟:w20::w20::w20::w20:
با این زبونی که حرف می زنید ما زیاد نمیتونیم با شما ارتباط برقرار کنیم.

google translate رو واسه همین گذاشتن دیگه !!!
www.translate.google.com

---
عارف جان یه پیشنهاد دارم برات ... برو سر اسکیس و کارهاتو بزار این جا که اسکیس زبان مشترک همه ی معمار هاست ...
اینجوری بهتر و ساده تر زبان همو می فهمیم !

مهديه مقدم

عضو جدید
نگران سراسریا نباش..قبول میشن اما نمیرند..یا مهر سال بعد قبولی نهایت تکمیل ظرفیت

اتفاقا میدونی چی به نظرم اومد؟کسی که هم برا کنکور میخونه هم نظام مخصوصا تو تست زنیا فنیش قوی تر از کسیه که نمیخونه چون 40 تا 50% فن و ساختمان کنکور با نظام یکیه ;) برا نظام نظارت فقط تست زنیه سالهای گذشته +خوندن سرفصل مباحث که بتونید سر جلسه سری جای جوابها رو پیدا کنید..من که اینجوری و با یه هفته وقت گذاشتن قبول شدم و خیلی از سوالاتی که درست زدم اصلا یک بارم نخونده بودم..برای طراحی نظام باید یکم کار کنید..چون سخت میگیرند قبول نشید..امتیاز معمارها تو طراحیه نه نظارت...حالا میگید چیکار کنم؟هیچی چند تا پلان که مورد تایید باشه پیدا میکنید و نحوه دسترسیاش و پارکینگ و هرچی که فکر میکنید و بررسی میکنید و ضوابط معلولین هم حتما یاد میگیرید...بقیش توکل به خدا..سعی کنید برنامتون رو خیلی شلوغ نکنید..کم بخونید ولی خوب بخونید تا اینکه کلی منبع بخونید اما یک هفته بعد ازتون سوال پرسیدن بدونید که خوندید ولی ندونید کجا خوندید و یا ج چی میشه...موفق تر باشین
:smile:
آره طراحی واقعا تمرین می خواد به نظرم،نظارتو که خلاص شدم از دستش،آزادم چند تا از کتابای کنکاش رو به زور تموم کنم تا اون موقع،مشکل اصلیم اسکیسه فک کنم اونو واقعا راه حلی براش ندارم...حتی نمونه کار ندارم که بخوام نیگا کنم یه چیزی سر در بیارم:(...دستمم ضعیفه نمیرسم از خط شروع کنم و هی کار کنم دنبال یه میانبرم بیخودی...وای که چقد مشکلاتم زیاده خودم خبر نداشتم:razz:...ممنون از راهنماییتون..شمام موفق باشی

مهديه مقدم

عضو جدید
سلام دوست جونی منم دقیقا وضعم مثل توام اما سرعتم در حد مورچه س
روزی 100دفعه هم اینجا سرمیزنم اما خبری نیست.
استرس گرفتم شدید:confused::cry:
chantic کتاب 10 سال کنکور کنکاش(یا هر موسسه ی دیگه که پاسخ تشریحی داشت زیاد مهم نیس اسمش من چون این کتاب رو دارم میگم) بد نیست بین این همه کتاب منبع گم میشه آدم،حداقل من یکی نمیرسم بخونم،همه فک میکنن زوده برا تست یا مثلا چی خوندیم که تست بزنیم؟و از این حرفا اما به نظرم من زیادم زود نیست یه نگا به حجم کتابای تست با پاسخ تشریحی بندازین متوجه میشید که با برنامه ریزی معقول و مطالعه ی جدی(طوری که یه تست رو که می خونید هم نقطه ضعفتون مشخص میشه و میرید دنبال اون مطلبی که ضعیف هستید،مثلا من حین تست زنی متوجه شدم چن بار این بحث خورشیدی و غیر خورشیدی همش تکرار میشه و من همش اشتبا جواب میدم پس رفتم و اون بحث رو به طور موردی از منبعش خوندم) این طوری هم به طور گلچین مطالب مهم رفته رفته شناسایی میشه و دیگه لازم نی این همه کتاب بخونیم هم خود به خود با شیوه طراحی سوال آزاد آشنا میشیم و اگه لازم بدونیم چن تا کتاب منبع هم با توجه به ضعف خودمون میتونیم بخونیم...متاسفانه بعضی از این موسسات خیلی راحت اسم 20 تا کتاب رو به عنوان منبع اعلام میکنن و هممون میدونیم اگه قرار باشه برا هر درسی 3 تا کتابو بخونیم خوب معلومه که قبولیم!!!مشکل همه اینه که نمیشه این همه کتابو خوند...باز این کاری که من انجام میدم شایدم اشتبا باشه چون یه جورایی برعکس روند مطالعه ایه تا حالا هممون تجربشو داریم...درسته که منم مثل تو استرسم زیاده اما با زدن هر تست کمتر میشه پس باید بیشتر بخونیم تا از این سر در گمی بیرون بیایم این لیست کتاباییه که من میخوام بخونم شاید کمکت کنه تو هم یه لیستی برا خودت بنویسی1.درک عمومی معماری کنکاش-علی عسگری 2.تست 10 سال کنکور آزاد و سراسری کنکاش-روحی زاده و فرخ زاد 3.طراحی اقلیمی-وحید قبادیان 4.فرهنگ و هنر ایران و جهان به زبان تصویر انتشارات آزاده(همش عکس و پلانه)5.عناصر و جزئیات ساختمانی هنرستان6.معماری معاصر غرب قبادیان 6. 504 tick eight انتشارات گاج 7.لغتای سال های گذشته آزاد با لایتنرز می خونم...وای که چقد حرف زدم:w15:

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
همه مشغول درس خوندنن...
من نمیدونم هلو چرا یهو غیبش زد...
بچه ها کجا رفتین؟؟؟!!!!حداقل شبا بیاین

من رفته بودم خرید :D
از یه طرفم کلاس تری دی مکس میرم!!!! درگیره اون شدم 5 شنبه آخرین جلسشه، من ایشالا از شنبه شروع میکنم!

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
از یه طرفم کلاس تری دی مکس میرم!!!! درگیره اون شدم 5 شنبه آخرین جلسشه، من ایشالا از شنبه شروع میکنم!

از شنبه هم شروع کنی خوبه...استارت رو بزن.همه باید قبول بشیماااااا
مخصوصا تو.

holooooooo

کاربر ممتاز
از شنبه هم شروع کنی خوبه...استارت رو بزن.همه باید قبول بشیماااااا
مخصوصا تو.

آره باید زودتر شروع کنم، ایشالا هممون قبول بشیم...
آزمون نظام هم که دارم منابعه شم هم که همه شده 92 به سلامتی!! بدبختی که یکی 2 تا نیست :surprised:

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
chantic کتاب 10 سال کنکور کنکاش(یا هر موسسه ی دیگه که پاسخ تشریحی داشت زیاد مهم نیس اسمش من چون این کتاب رو دارم میگم) بد نیست بین این همه کتاب منبع گم میشه آدم،حداقل من یکی نمیرسم بخونم،همه فک میکنن زوده برا تست یا مثلا چی خوندیم که تست بزنیم؟و از این حرفا اما به نظرم من زیادم زود نیست یه نگا به حجم کتابای تست با پاسخ تشریحی بندازین متوجه میشید که با برنامه ریزی معقول و مطالعه ی جدی(طوری که یه تست رو که می خونید هم نقطه ضعفتون مشخص میشه و میرید دنبال اون مطلبی که ضعیف هستید،مثلا من حین تست زنی متوجه شدم چن بار این بحث خورشیدی و غیر خورشیدی همش تکرار میشه و من همش اشتبا جواب میدم پس رفتم و اون بحث رو به طور موردی از منبعش خوندم) این طوری هم به طور گلچین مطالب مهم رفته رفته شناسایی میشه و دیگه لازم نی این همه کتاب بخونیم هم خود به خود با شیوه طراحی سوال آزاد آشنا میشیم و اگه لازم بدونیم چن تا کتاب منبع هم با توجه به ضعف خودمون میتونیم بخونیم...متاسفانه بعضی از این موسسات خیلی راحت اسم 20 تا کتاب رو به عنوان منبع اعلام میکنن و هممون میدونیم اگه قرار باشه برا هر درسی 3 تا کتابو بخونیم خوب معلومه که قبولیم!!!مشکل همه اینه که نمیشه این همه کتابو خوند...باز این کاری که من انجام میدم شایدم اشتبا باشه چون یه جورایی برعکس روند مطالعه ایه تا حالا هممون تجربشو داریم...درسته که منم مثل تو استرسم زیاده اما با زدن هر تست کمتر میشه پس باید بیشتر بخونیم تا از این سر در گمی بیرون بیایم این لیست کتاباییه که من میخوام بخونم شاید کمکت کنه تو هم یه لیستی برا خودت بنویسی1.درک عمومی معماری کنکاش-علی عسگری 2.تست 10 سال کنکور آزاد و سراسری کنکاش-روحی زاده و فرخ زاد 3.طراحی اقلیمی-وحید قبادیان 4.فرهنگ و هنر ایران و جهان به زبان تصویر انتشارات آزاده(همش عکس و پلانه)5.عناصر و جزئیات ساختمانی هنرستان6.معماری معاصر غرب قبادیان 6. 504 tick eight انتشارات گاج 7.لغتای سال های گذشته آزاد با لایتنرز می خونم...وای که چقد حرف زدم:w15:

به منابعت اگه میتونی معماری جهان زارعی هم اضافه کن...اسکیسم راه داره:cool:پس شمام مثل من فقط طراحی هستین...نظارت فعال کردین؟یا کاری گرفتین؟

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوست جونم مرسی بابت همه راهنمایی هات لیست کتابهایی رو که گذاشتی منم همینا رو میخونم البته اگه واقعا وقتش رو داشته باشیم.
البته خوندن همه اینام یه هنره درسته عزیزم البته اسم من پانته آ س مهدیه جون مهربون:gol::gol:;)

saloo

عضو جدید
سلام دوستان .
عذر خواهی میکنم دوستان .میشه لطف کنین و منابعی که واقعا برا ارشد آزاد مهم هست رو لیست کنین.
من کارمندم فرصت چندانی ندارم ممنون میشم راهنمایی جامعی کنین.

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره باید زودتر شروع کنم، ایشالا هممون قبول بشیم...
آزمون نظام هم که دارم منابعه شم هم که همه شده 92 به سلامتی!! بدبختی که یکی 2 تا نیست :surprised:

سلام دوستم به همه اینا که گفتی گرد گیری وخونه تکونی رو هم اضافه کن اینم یه بدبختی دیگه:biggrin:

faeze dey

عضو جدید
سلام دوست جونم مرسی بابت همه راهنمایی هات لیست کتابهایی رو که گذاشتی منم همینا رو میخونم البته اگه واقعا وقتش رو داشته باشیم.
البته خوندن همه اینام یه هنره درسته عزیزم البته اسم من پانته آ س مهدیه جون مهربون:gol::gol:;)

مرسی بابت راهنماییت.واس مصالح کتابی نمی خونی؟

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی بابت راهنماییت.واس مصالح کتابی نمی خونی؟

دوست خوبم به نظر من مصالح هنرستان کافیه البته تو کتاب تست کنکاش هم مطالب خوبی واسه مصالح هست.
اکه شما کتاب بهتری مد نظرت هست به ما هم اطلاع بده. مرسی

faeze dey

عضو جدید
دوست خوبم به نظر من مصالح هنرستان کافیه البته تو کتاب تست کنکاش هم مطالب خوبی واسه مصالح هست.
اکه شما کتاب بهتری مد نظرت هست به ما هم اطلاع بده. مرسی

من راهیان دارم.واسه مصالح میخام کتال سام فروتنی بخونم حالا نمیدونم خوبه یانه.

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
من راهیان دارم.واسه مصالح میخام کتال سام فروتنی بخونم حالا نمیدونم خوبه یانه.

سام خوبه...من هنرستان..نشریه 55 ...احمد حامی..سیاوش کباری و یک کتاب برا پیام نور رو خوندم...منبع اکثر تستها کتاب احمد حامیه اما اکثرا عین همند...تفاوت آنچنانی ندارند

holooooooo

کاربر ممتاز
سام خوبه...من هنرستان..نشریه 55 ...احمد حامی..سیاوش کباری و یک کتاب برا پیام نور رو خوندم...منبع اکثر تستها کتاب احمد حامیه اما اکثرا عین همند...تفاوت آنچنانی ندارند

حالا مگه مصالح چند تا سوال میاد؟!

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

پیام نور سیر اندیشه ها میخونی؟
مبحث نشریه 55 چیه؟

مهديه مقدم

عضو جدید
ینی آخر سرم منو تو بعد عید تازه تصمیم میگیریم که بخونیم ببین کی گفتم!!!بس که میایم اینجا...:lol:

مهديه مقدم

عضو جدید
به منابعت اگه میتونی معماری جهان زارعی هم اضافه کن...اسکیسم راه داره:cool:پس شمام مثل من فقط طراحی هستین...نظارت فعال کردین؟یا کاری گرفتین؟

باشه حتما،اتفاقا نمیدونستم جهان رو چی بخونم مرسی،نظارتو همین دوره قبول شدم جدیدا اما تا حالا تجربه کارشو ندارم...طراحی قراره با یکی از دوستام که پروانه گرفته تمرین کنیم که فعلا خبری ازش نی:(...اسکیسم پس بگوووو چرا انقد خیالتون راحته...فرمولشو به مام بگو خوووو:smile:

holooooooo

کاربر ممتاز
ینی آخر سرم منو تو بعد عید تازه تصمیم میگیریم که بخونیم ببین کی گفتم!!!بس که میایم اینجا...:lol:

اوهوووووووووووم، من که نظامم امتحان دارم!!
سیر اندیشه چیه؟؟:surprised:شبیه اسم کتاب دینی ایناست!!!

آره واقعا؟ چیه؟ کتاب فقه؟!!!!
مهدیه جون پاسخاتو نقل قول چند گانه بزن عزرزیم

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیر اندیشه چیه؟؟:surprised:شبیه اسم کتاب دینی ایناست!!!

سیر اندیشه های معماری...
تو ارشد یکی از دروسیه که باید پاسش کنی
همون تاریخ معماری خودمونه.
بین النهرین و معماری مصر و یونان و روم و رنسانس و گوتیک و...
نویسنده دکتر مهدوی نژاد

holooooooo

کاربر ممتاز
سیر اندیشه های معماری...
تو ارشد یکی از دروسیه که باید پاسش کنی
همون تاریخ معماری خودمونه.
بین النهرین و معماری مصر و یونان و روم و رنسانس و گوتیک و...
نویسنده دکتر مهدوی نژاد
آهان :) مهدوی نژادو گفتی یادم اومد..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا