همش ک معماری نیستن ...اخبار شبانگاهی در مورد کنکورسراسری ازاد گفت:
550 هزار نفر ثبت نام کردناز این تعدادهم فک کنم 149 هزار نفر گفت میگیرن...
تازه گفت ظرفیت پذیرش 3هزار نفر بیشتر شده...
همه رشته ها هم هست
من ک امروز میرم ثبت نام
همش ک معماری نیستن ...اخبار شبانگاهی در مورد کنکورسراسری ازاد گفت:
550 هزار نفر ثبت نام کردناز این تعدادهم فک کنم 149 هزار نفر گفت میگیرن...
تازه گفت ظرفیت پذیرش 3هزار نفر بیشتر شده...
سلام ببخشید اونایی که سوالات چند سال متوالی ازاد رو بررسی کردن واقعا سوال تکراری هم دیدن چند درصد تکراری بود؟ارزش وقت گذاشتن تو این زمانو داره؟
اسلیمی ختایی مشخصه تزیینات کدام دوره است؟ تیموری یا صفوی؟؟؟؟؟؟؟
میشه کسی جواب بده ب این سوال ؟؟؟سوال منم هست ؟؟یکم استرس گرفتم اخه ن میدونم سالهای پیش بخونم یا تاریخیا عناصر جزییات یا اسکیس ححح یعنی من کلن شوت شوتم .اما مطمنم آزاد منفی نزنی قبولی
دوستان یک سوال
توی کارت ورود به جلسه نوشته که وسایلی مثل تخته رسم و ماژیک و اینا رو با خودمون ببریم سر جلسه
مگه این وسایل استفاده ای داره؟مگه آزمون اسکیس اوایل شهریور ماه در تهران برگزار نمیشه؟؟؟؟
خب کارت ورود به جلسه هم اومد...من استرسم دو چندان شد...طبق وعده ها کنکورامسال قطعی اسکیس و تست همزمانه
اینم مدارک اسکیس:
وسايلي که لازم است داوطلب در جلسه آزمون به همراه داشته باشد: خط کش-گونيا-لوازم ترسيم شامل مداد-ماژيک-راپيد-تخته رسم آ3---توجه مهم:همراه داشتن هرگونه کتاب،نقشه ،کاغذ وجزوه در جلسه آزمون ممنوع مي باشد
میگم یعنی کاغذ پوستی هم نمیزارن ببریم اول طرح رو رو اون بکشیم ؟
نه همزمان برگزار میشه
اسکیس آزاد همراه با تئوریشه!!!!!!!!!!!!!!!!
ایولللللللل
گفتم خیلی ها نمیدونن ... الان هر کی میبینه یا میره این چند روز تمرین یا اینکه کلا اسکیس نمیده
میگم دیگههه...شما ها که واسه سراسری حسابی خوندین و اسکیس هم واسه مرحله دوم فول کار کردین میاین چنان ترازی کسب میکنین که نگو...
اسکیس آزاد همراه با تئوریشه!!!!!!!!!!!!!!!!
ایولللللللل
مگه نمی دونستین؟من و دوستام و حتی استادمون 3 ماهه می گه باهم برگزار می شه.ساله قبل که مزخرف بود ، اول از دانشگاه مجاز می کرد بعد انتخاب رشته ولی الان هم تئوریت و هم اسکیست ملاکن و تاثیر اسکیس زیادتره تو انتخابات.همه به امید سال قبل فک میکردند که شهریور برگزار میشه
حالا مثلا ما میدونستیم تمرین کردیم![]()
مگه نمی دونستین؟من و دوستام و حتی استادمون 3 ماهه می گه باهم برگزار می شه.اله قبل که مزخرف بود ، اول از دانشگاه مجاز می کرد بعد انتخاب رشته ولی الان هم تئوریت و هم اسکیست ملاکن و تاثیر اسکیس زیادتره تو انتخابات.
مگه نمی دونستین؟من و دوستام و حتی استادمون 3 ماهه می گه باهم برگزار می شه.ساله قبل که مزخرف بود ، اول از دانشگاه مجاز می کرد بعد انتخاب رشته ولی الان هم تئوریت و هم اسکیست ملاکن و تاثیر اسکیس زیادتره تو انتخابات.
چرا میدونستم ولی چه فایده که تمرین نکردم اخه شایع درست شده که موضوع المان شهدای هسته ای هست ....
اره ...واقعا نمیدونم کی شایعه کرد و کی به شایعه دامن زد که به تاپیک های بغلی هم سرایت کرد![]()
کی اول کفت ؟؟
شما اول گفتی پس جایزه ش واسه خودت محفوظه
هلو فکر کنم...
میگم یه چیز جالب.مرکز ازمون گفت اونایی که میخوان کنکورارشد ازاد ثبت نام کنن روز سه شنبه و چارشنبه با مدارک برن حوزه امتحانی همونجا ثبت نام کنن...!!!!
چقد باحااال..فرداش هم میرن کنکور میدن
صفوی..فکنم شانزدهمین سوال سال 90 دفترچه الف باشه..منبع عصر کنکاش
سلام بچه ها کسی آزمونای سالای قبل آزاد یک جا داره با جواباش؟؟؟؟؟
اگه هست میشه لینک بدین
ممنون
ازمون های ازاد رو اگه کلا یه جا از 81 تا 92 بخوای باید کتاب بگیری...عصر کنکاش..راهیان ارشد..
ولی اگه یه سرچ کنی از سال 89 تا 92 گیرت میاد همینجا
آفارضا راستی تکمیل ظرفیت هم میگیره یا نه؟