همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخبار شبانگاهی در مورد کنکورسراسری ازاد گفت:
550 هزار نفر ثبت نام کردن:surprised::eek: از این تعدادهم فک کنم 149 هزار نفر گفت میگیرن...
تازه گفت ظرفیت پذیرش 3هزار نفر بیشتر شده...
همش ک معماری نیستن ...
همه رشته ها هم هست
من ک امروز میرم ثبت نام

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ببخشید اونایی که سوالات چند سال متوالی ازاد رو بررسی کردن واقعا سوال تکراری هم دیدن چند درصد تکراری بود؟ارزش وقت گذاشتن تو این زمانو داره؟

میشه کسی جواب بده ب این سوال ؟؟؟سوال منم هست ؟؟یکم استرس گرفتم اخه ن میدونم سالهای پیش بخونم یا تاریخیا عناصر جزییات یا اسکیس ححح یعنی من کلن شوت شوتم .اما مطمنم آزاد منفی نزنی قبولی

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه کسی جواب بده ب این سوال ؟؟؟سوال منم هست ؟؟یکم استرس گرفتم اخه ن میدونم سالهای پیش بخونم یا تاریخیا عناصر جزییات یا اسکیس ححح یعنی من کلن شوت شوتم .اما مطمنم آزاد منفی نزنی قبولی

سوال های سال قبل خیلی مهمه هر سال چند تا میاد
اصلا اینجوری نیست که منفی نزنی قبول بشی !!!

Inspiring

عضو جدید
دوستان یک سوال
توی کارت ورود به جلسه نوشته که وسایلی مثل تخته رسم و ماژیک و اینا رو با خودمون ببریم سر جلسه
مگه این وسایل استفاده ای داره؟مگه آزمون اسکیس اوایل شهریور ماه در تهران برگزار نمیشه؟؟؟؟

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یک سوال
توی کارت ورود به جلسه نوشته که وسایلی مثل تخته رسم و ماژیک و اینا رو با خودمون ببریم سر جلسه
مگه این وسایل استفاده ای داره؟مگه آزمون اسکیس اوایل شهریور ماه در تهران برگزار نمیشه؟؟؟؟

نه همزمان برگزار میشه

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب کارت ورود به جلسه هم اومد...من استرسم دو چندان شد...طبق وعده ها کنکورامسال قطعی اسکیس و تست همزمانه
اینم مدارک اسکیس:
وسايلي که لازم است داوطلب در جلسه آزمون به همراه داشته باشد: خط کش-گونيا-لوازم ترسيم شامل مداد-ماژيک-راپيد-تخته رسم آ3---توجه مهم:همراه داشتن هرگونه کتاب،نقشه ،کاغذ وجزوه در جلسه آزمون ممنوع مي باشد
میگم یعنی کاغذ پوستی هم نمیزارن ببریم اول طرح رو رو اون بکشیم ؟

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب کارت ورود به جلسه هم اومد...من استرسم دو چندان شد...طبق وعده ها کنکورامسال قطعی اسکیس و تست همزمانه
اینم مدارک اسکیس:
وسايلي که لازم است داوطلب در جلسه آزمون به همراه داشته باشد: خط کش-گونيا-لوازم ترسيم شامل مداد-ماژيک-راپيد-تخته رسم آ3---توجه مهم:همراه داشتن هرگونه کتاب،نقشه ،کاغذ وجزوه در جلسه آزمون ممنوع مي باشد
میگم یعنی کاغذ پوستی هم نمیزارن ببریم اول طرح رو رو اون بکشیم ؟

بستگی به حوزه دداره بعضی جاها میزارن ببری

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیس آزاد همراه با تئوریشه!!!!!!!!!!!!!!!!
ایولللللللل

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم خیلی ها نمیدونن ... الان هر کی میبینه یا میره این چند روز تمرین یا اینکه کلا اسکیس نمیده

همه به امید سال قبل فک میکردند که شهریور برگزار میشه
حالا مثلا ما میدونستیم تمرین کردیم :(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم دیگههه...شما ها که واسه سراسری حسابی خوندین و اسکیس هم واسه مرحله دوم فول کار کردین میاین چنان ترازی کسب میکنین که نگو...

آخه من اسکیس هم کار کردم و آمادم ولی تئوری نخوندم واسه همین می دونم تاثیر اسکیس تو انتخاب رشته هامون بیشتره.
سراسری هم جای خودش.

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیس آزاد همراه با تئوریشه!!!!!!!!!!!!!!!!
ایولللللللل

اره خیلی خوبه که با هم برگزار میشه پارسال خیلی شیوه مسخره ای بود

در ضمن امضاتونم خیلی خوبه (هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا رئال قهرمان شد);)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه به امید سال قبل فک میکردند که شهریور برگزار میشه
حالا مثلا ما میدونستیم تمرین کردیم :(
مگه نمی دونستین؟من و دوستام و حتی استادمون 3 ماهه می گه باهم برگزار می شه.ساله قبل که مزخرف بود ، اول از دانشگاه مجاز می کرد بعد انتخاب رشته ولی الان هم تئوریت و هم اسکیست ملاکن و تاثیر اسکیس زیادتره تو انتخابات.

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه نمی دونستین؟من و دوستام و حتی استادمون 3 ماهه می گه باهم برگزار می شه.اله قبل که مزخرف بود ، اول از دانشگاه مجاز می کرد بعد انتخاب رشته ولی الان هم تئوریت و هم اسکیست ملاکن و تاثیر اسکیس زیادتره تو انتخابات.

چرا میدونستم ولی چه فایده که تمرین نکردم اخه شایع درست شده که موضوع المان شهدای هسته ای هست ....

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه نمی دونستین؟من و دوستام و حتی استادمون 3 ماهه می گه باهم برگزار می شه.ساله قبل که مزخرف بود ، اول از دانشگاه مجاز می کرد بعد انتخاب رشته ولی الان هم تئوریت و هم اسکیست ملاکن و تاثیر اسکیس زیادتره تو انتخابات.

ما هم از بهمن میدونستیم که همزمان برگزار میشه ولی تمرین نکردیم...

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا میدونستم ولی چه فایده که تمرین نکردم اخه شایع درست شده که موضوع المان شهدای هسته ای هست ....

اره ...واقعا نمیدونم کی شایعه کرد و کی به شایعه دامن زد که به تاپیک های بغلی هم سرایت کرد:D

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی اول کفت ؟؟

هلو فکر کنم...
میگم یه چیز جالب.مرکز ازمون گفت اونایی که میخوان کنکورارشد ازاد ثبت نام کنن روز سه شنبه و چارشنبه با مدارک برن حوزه امتحانی همونجا ثبت نام کنن...!!!!
چقد باحااال..فرداش هم میرن کنکور میدن

mon-@-rchitect

عضو جدید
سلام بچه ها کسی آزمونای سالای قبل آزاد یک جا داره با جواباش؟؟؟؟؟
اگه هست میشه لینک بدین
ممنون

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
هلو فکر کنم...
میگم یه چیز جالب.مرکز ازمون گفت اونایی که میخوان کنکورارشد ازاد ثبت نام کنن روز سه شنبه و چارشنبه با مدارک برن حوزه امتحانی همونجا ثبت نام کنن...!!!!
چقد باحااال..فرداش هم میرن کنکور میدن

کلا دانشگاه ازاد از قید هیچ پولی نمیزنه
اینم برای اوناایی که ازاد شرکت نکرده بودند و سراسری خراب کردن خوبه دیگه یکسال و از دست نمیدند

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها کسی آزمونای سالای قبل آزاد یک جا داره با جواباش؟؟؟؟؟
اگه هست میشه لینک بدین
ممنون

ازمون های ازاد رو اگه کلا یه جا از 81 تا 92 بخوای باید کتاب بگیری...عصر کنکاش..راهیان ارشد..
ولی اگه یه سرچ کنی از سال 89 تا 92 گیرت میاد همینجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا