همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه زواره مربوط به سلجوقی نیست؟
نمی دونم قاطی کردم
ولی اسنو مطمئنم مه اولین مذهبی مدرسه غیاثیه است

تو تاپیک بچه های سراسری هم شایعه شده که امسال المان یا مقبره میدن و احتمالا موضوع شهدای هسته ای هست!!!!!!:biggrin:

چه شایعه ای درست کردیم الان کل ایران دارن اسکیس شهدای هسته ای کار می کنند :biggrin::biggrin:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم قاطی کردم
ولی اسنو مطمئنم مه اولین مذهبی مدرسه غیاثیه است

چه شایعه ای درست کردیم الان کل ایران دارن اسکیس شهدای هسته ای کار می کنند :biggrin::biggrin:

اره..همه دارن کار میکنن فقط ما ازش غافل شدیم..میترسم شهدای هسته ای بیاد...من که رسما همونجا دق میکنم!!!فک کن موضوع رو میدونستیم و تمرین نمیکردیم...

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره..همه دارن کار میکنن فقط ما ازش غافل شدیم..میترسم شهدای هسته ای بیاد...من که رسما همونجا دق میکنم!!!فک کن موضوع رو میدونستیم و تمرین نمیکردیم...

من به جای دق کردن سر جلسه میخندم به خودم فحش می دم همیـــــــــــــــــــــــــن

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به جای دق کردن سر جلسه میخندم به خودم فحش می دم همیـــــــــــــــــــــــــن

زواره مربوط به سلجوقیان هست..الان یه سرچ زدم مطمن شدم...
اگه المان یا مقبره دادن همون که واست فرستادم رو میزنم...خوبه به نظرت؟؟

zahra.2014

عضو جدید
سلام به هم..ماشالا بچه ها فعال شدن;)
من خیلی استرس دارم..به نظرتون قبول میشم؟چیزی هم نخوندم

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به هم..ماشالا بچه ها فعال شدن;)
من خیلی استرس دارم..به نظرتون قبول میشم؟چیزی هم نخوندم
سلام
کنکور ازاد دو تا تکمیل ظرفیت داره..اینجور که مشخصه واسه معماری مهر ماه تکمیل ظرفیت میزارن و تو تمام شهر هایی که زدی گزینش میشی..
خیالت راحت

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان فعال جه خبرا اسکیس شهدای هسته ای دیگه:biggrin:
همگی خسته نباشین.:gol:

zahra.2014

عضو جدید
سلام
کنکور ازاد دو تا تکمیل ظرفیت داره..اینجور که مشخصه واسه معماری مهر ماه تکمیل ظرفیت میزارن و تو تمام شهر هایی که زدی گزینش میشی..
خیالت راحت
شانس ما یهو نشه ظرفیت کمتر بگیرن.چون رئیس دانشگاه ازاد عوض شده شاید سیاست هاشونم عوض شده باشه

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان فعال جه خبرا اسکیس شهدای هسته ای دیگه:biggrin:
همگی خسته نباشین.:gol:

اره عزیزم اگه ندن من دق میکنم

شانس ما یهو نشه ظرفیت کمتر بگیرن.چون رئیس دانشگاه ازاد عوض شده شاید سیاست هاشونم عوض شده باشه

مطمن باش دانشگاه از ترمی 2 تومن نمیگذره حالا این بستگی داره که خودت کجاهارو زدی

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فردا کارت ورود به جلسه میاد...من که باید رفع نقص هم برم..
حیف شد که معدل تاثیری تو کنکورمون نداره...واسه سراسری تاثیر داره...همین معدل تراز رو خیلی بالا میبره..
باید از مرکز ازمون بپرسم شیوه گزینش دقیقشون واسه کنکور معماری چیه

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فردا کارت ورود به جلسه میاد...من که باید رفع نقص هم برم..
حیف شد که معدل تاثیری تو کنکورمون نداره...واسه سراسری تاثیر داره...همین معدل تراز رو خیلی بالا میبره..
باید از مرکز ازمون بپرسم شیوه گزینش دقیقشون واسه کنکور معماری چیه
ای کاش تاثیر داشت :(
رفع نقص برا چی ؟
رضا داری از مرکز ازمئن میپرسی بگو شهدا هسته ای فراموش نشه :) :king:
مرسی عزیزم امیدوار شدم:gol:

موفق باشی عزیزم :gol:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای کاش تاثیر داشت :(
رفع نقص برا چی ؟
رضا داری از مرکز ازمئن میپرسی بگو شهدا هسته ای فراموش نشه :) :king:

اگه دیگه اسم اسکیس بیارم کلا از کنکور حذفم میکنن...یه بار اینقدر سوال پرسیدم و اونا جواب دادن که اخرش بهم گفت داوطلب عزیز دقت کن...یعنی من پوکیدم:biggrin:
فامیل با معدلم رو اشتباه وارد کردم..میرم که درستش کنم...یکم هم باهاشون کلنجار برم شاید اولویت هامو تغییر دادن...!!

p.yari

عضو جدید
بچه ها سوال 50 تاریخ 92...
این معمار اگر چه اوج اقتدار هنر نو در اروپا محسوب میشد,ولی یکی از مخالفان اصلی زیبایی ارائه شده توسط این سبک بود؟
1:اگوست پره 2:ادولف لوس :3پیتر بهرنز 4:انتونی گائودی

بچه ها پاسخش رو کتاب عصر کنکاش میگه 4 میشه..
پاسخنمامه مرکز معماری میگه 2 میشه..

نظر خودم در ابتدا 2بود ولی وقتی دیدم عصر کنکاش گفته گفتم شاید اشتباه میکنم...نظر شما کدومه؟؟؟

پاسخ صحیح 2 هست چون گائودی خودش طرفدار هنر نو بوده پس مخالف نبوده

sasname

عضو جدید
سلام ببخشید اونایی که سوالات چند سال متوالی ازاد رو بررسی کردن واقعا سوال تکراری هم دیدن چند درصد تکراری بود؟ارزش وقت گذاشتن تو این زمانو داره؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اگه دیگه اسم اسکیس بیارم کلا از کنکور حذفم میکنن...یه بار اینقدر سوال پرسیدم و اونا جواب دادن که اخرش بهم گفت داوطلب عزیز دقت کن...یعنی من پوکیدم:biggrin:
فامیل با معدلم رو اشتباه وارد کردم..میرم که درستش کنم...یکم هم باهاشون کلنجار برم شاید اولویت هامو تغییر دادن...!!

خوبه فحشت ندادن :)
ولی ایول کار خوبی میکنییییییی، خوشم میاد هی سوال بپرس بذا حالشون گرفته شه، منم قبلا سوال پرسیدم ازشون، یکم انگار خنگ میزنن :D

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخبار شبانگاهی در مورد کنکورسراسری ازاد گفت:
550 هزار نفر ثبت نام کردن:surprised::eek: از این تعدادهم فک کنم 149 هزار نفر گفت میگیرن...
تازه گفت ظرفیت پذیرش 3هزار نفر بیشتر شده...

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه فحشت ندادن :)
ولی ایول کار خوبی میکنییییییی، خوشم میاد هی سوال بپرس بذا حالشون گرفته شه، منم قبلا سوال پرسیدم ازشون، یکم انگار خنگ میزنن :D

اره یکم خنگ میزنن..امروز 6 تا سوال پرسیدم..هنوز جواب ندادن:Dالبته اخر وقت بود صبح که بیان جواب میدن
هلو این روزا چی میخونی؟؟

فاطیما8

عضو جدید
بچه ها یکی به من بگه اولویت دانشگاه های تهران کدومه فردا میخوام ثبت نام کنم تاالان میگفتم علوم تحقیقات اولی ولی حالا نمیدونم....
راستی میگن ازاد بخونی از کشورهای دیگه نمیتونی بورس شی؟؟؟؟؟؟؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی به من بگه اولویت دانشگاه های تهران کدومه فردا میخوام ثبت نام کنم تاالان میگفتم علوم تحقیقات اولی ولی حالا نمیدونم....
راستی میگن ازاد بخونی از کشورهای دیگه نمیتونی بورس شی؟؟؟؟؟؟؟

اکثرا دیدم میگن علوم تحقیقات...چون علوم تحقیقات تهران مادر علوم تحقیقات های کشور محسوب میشه و از امکانات خیلی خوبی برخورداره...
البته بعضی هم عقیده دارن که اول تهران مرکز
حالا انتخاب با خودته

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخبار شبانگاهی در مورد کنکورسراسری ازاد گفت:
550 هزار نفر ثبت نام کردن:surprised::eek: از این تعدادهم فک کنم 149 هزار نفر گفت میگیرن...
تازه گفت ظرفیت پذیرش 3هزار نفر بیشتر شده...

ای بابا پس بهتره نرم سر جلسه:cry:

modelist

عضو جدید
سلام دوستان من فقط دارم تستهارو میخونم ، پاسخنامه تستهای سال 90 رو کسی داره بذاره ممنون

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا