همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Thearchi

عضو جدید
دوستان دیگه منبع خونی رو بذارید کنار ، وقت کمه، برید سراغ جزوه خونی...
من تاریخ معماری و معماری معاصر رو تموم کردم... دیگه باید فن شروع کنم ولی نمیدونم چی بخونم ، کسی جزوه سراغ داره برا فن؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان دیگه منبع خونی رو بذارید کنار ، وقت کمه، برید سراغ جزوه خونی...
من تاریخ معماری و معماری معاصر رو تموم کردم... دیگه باید فن شروع کنم ولی نمیدونم چی بخونم ، کسی جزوه سراغ داره برا فن؟

من سوالای پارسالو نگاه کردم دیدم بیشتر تنظیمو تاسیساتو ترسیم فنی رو سوال دادن!! من همون کتاباشو میخونم!! منبع خونی رو بذاریم کنار؟!!!!!!! والا من که هنوز چیزی نخوندم!!!

مهديه مقدم

عضو جدید
سلوم به همه ی هم خوانای خوب و اهالی تاپیک:w33:،من اومدم با خستگی مسافرت و سرماخوردگی شدید:crying2:و برنامه ی اجرا نشده ی درسی:razz: و از فردا باز باید شروع کنم به خوندن خوش به حال اونایی که از نعطیلاتشون خوب استفاده کردنو الان یه جمع بندی دارن حداقل،کسایی که مثل من این امکانو نداشتن نا امید نباشن(ببینید من چقد روووو دارم از رو نمیرم دلتون شاد شه) اگه تو فرصت باقی مونده به جای غر زدن و استرس بیخود و ای وای دیدی من هیچ چی نخوندم؟ و اینا...بشینیم 2 ص مطالعه کنیم باز شانس قبولی داریم تایم از دست رفته رو نمیشه کاریش کرد اما تایم باقی مونده رو چرا:w16:...اصلا فک کنیم از اولشم 2 ماه فرصت داشتیم برا کنکور این جوری استرسم نمیگیریم، به جای استرس کم کم باید به فکر اسکیس باشیم که خیلی مهمه و متاسفانه به شخصه با این دست ضعیف و ایده ی نداشتم!!راه حلی براش ندارم منتظر یاری سبزتان هستیم دوستان...به خاطر مشکلات شغلی و دردسرای متاهلی فرصت کمی برا درس خوندن دارم اما چون یه جورایی برا من آخرین فرصت ادامه تحصیل سعی می کنم با شرایطم کنار بیام...هممون مشکلات خاص خودمونو داریم مهم اینه که تا آخرش بجنگیم و از رو نریم،حداقل 2 ،3روز یه بار سعی می کنم اخر روز بنویسم چیا خوندم شاید انگیزه شه برا بقیه...به امید قبولی همه ی بچه های تاپیک :w36::w40:(مخصوصا holoooo،reza memar،chantic،memar lahijani,بابا لنگ دراز،و بقیه پیشکسوتای گرامی)

s.sahba

عضو جدید
سلام بچه ها، خوبین؟ سال نو رو به همتون تبریک میگم، دوستان کسی کلید یا جواب تشریحی سوالات 91 و 92 رو داره؟؟؟؟ اگه دارید خواهشا به اشتراک بذارید و اگر هم نه میدونید چطور میتونم گیرشون بیارم؟؟؟ عجیبه که کتابا هم تا 90 بیشتر ندارن!!!

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هی میخوام همت کنم غیر از تاریخ یه چیز دیگه هم بخونم میبینم نمیشه.منابع که کم نیست ماشالا!!:crying2:
به نظرم روزی 3 تا درس بخونیم به هر کدوم هم 2 ساعت وقت بدیم بین هر دو ساعت هم نیم ساعت استراحت..میشه روزی 6 ساعت درس خوندن مفید.:w10:
بیاین تا 15 اردیبهشت که 1 ماه دیگه هست همین کارو کنیم..چون بعدش واقعا دیگه وقت خوندن منابع اصلی نیست..باید بریم سراغ کتاب تست هامون و همینطور اسکیس کار کنیم و احیانا اگه نکته برداشتیم اونا رو بخونیم...
بچه ها بیاین هماهنگ بشیم تو درسا...فقط هم اخر شب ها بیاین اینجا..:w32:
به اونجایی که دوس دارین قبول بشین و قبولی تو کنکور فکر کنین و کلی انگیزه بگیرین.سختی همین مدت کوتاهیه که مونده..
ایشالا همه موفق بشن..:gol::gol::victory:

holooooooo

کاربر ممتاز
سوالات و پاسخنامه تشریحیه ارشد 91

سوالات و پاسخنامه تشریحیه ارشد 91

سلام بچه ها، خوبین؟ سال نو رو به همتون تبریک میگم، دوستان کسی کلید یا جواب تشریحی سوالات 91 و 92 رو داره؟؟؟؟ اگه دارید خواهشا به اشتراک بذارید و اگر هم نه میدونید چطور میتونم گیرشون بیارم؟؟؟ عجیبه که کتابا هم تا 90 بیشتر ندارن!!!

براتون گیرش آوردم 91 رو
پاسخنامه تشریحیه کنکور 91
مشاهده پیوست konkor arshad 91.pdf
اینم سوالات 91
مشاهده پیوست 91-azad.pdf

آخرین ویرایش:

Thearchi

عضو جدید
دوستان یه نگاه به این تایپیک بندازید...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/463128-بررسی-کارنامه-آزمون-ارشد-معماری-داشگاه-آزاد-92
بعضی از دوستان پارسال ترازای خوبی آوردن و مرحله اول رو مجاز شدن ، ولی ظاهرا اسکیس رو کم آوردن و مردود شدن...
کسی نمیدونه درصد اسکیسا پارسال چطور بوده؟ یعنی چند درصد زدن که مردود شدن؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه نگاه به این تایپیک بندازید...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/463128-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-92
بعضی از دوستان پارسال ترازای خوبی آوردن و مرحله اول رو مجاز شدن ، ولی ظاهرا اسکیس رو کم آوردن و مردود شدن...
کسی نمیدونه درصد اسکیسا پارسال چطور بوده؟ یعنی چند درصد زدن که مردود شدن؟

بچه های پارسال که تراز خوبی اوردن ولی مرحله اسکیس مردود شدن و جایی قبول نشدن در واقع بهشون ظلم شد...یعنی اونا رو فقط تو انتخابی که مرحله اول قبول شدن رو فقط گزینش کردن...وانتخاب های بعدی گزینش نشد...و یه ظلم بزرگی به بچه های شد که در مجموع اسکیس و ازمون ترازشون بالا بود ولی جایی قبول نشدن ولی کسانی هم بودن که ترازشون پایین بود ولی قبول شدن...پارسال خیلی ظلم شد به بچه ها.
ولی امسال شیوه اون مثل پارسال نیست و تغییر کرده...اسکیس و ازمون همزمانه و هر ترازی که اوردیم تو همه انتخاب هایی که داشتیم گزینش میشیم...تازه دیگه واسه تکمیل ظرفیت هم مشکلی نداریم..درصورتی که پارسال داوطلب هایی که مرحله دوم هم شرکت کرده بودن میتونستن تکمیل ظرفیت شرکت کنن.
در هر صورت این دوره هم ما موش ازمایشگاهی هستیم..ببینیم این دوره چی میشه...فقط امیدوارم خوب باشه

Thearchi

عضو جدید
بچه های پارسال که تراز خوبی اوردن ولی مرحله اسکیس مردود شدن و جایی قبول نشدن در واقع بهشون ظلم شد...یعنی اونا رو فقط تو انتخابی که مرحله اول قبول شدن رو فقط گزینش کردن...وانتخاب های بعدی گزینش نشد...و یه ظلم بزرگی به بچه های شد که در مجموع اسکیس و ازمون ترازشون بالا بود ولی جایی قبول نشدن ولی کسانی هم بودن که ترازشون پایین بود ولی قبول شدن...پارسال خیلی ظلم شد به بچه ها.
ولی امسال شیوه اون مثل پارسال نیست و تغییر کرده...اسکیس و ازمون همزمانه و هر ترازی که اوردیم تو همه انتخاب هایی که داشتیم گزینش میشیم...تازه دیگه واسه تکمیل ظرفیت هم مشکلی نداریم..درصورتی که پارسال داوطلب هایی که مرحله دوم هم شرکت کرده بودن میتونستن تکمیل ظرفیت شرکت کنن.
در هر صورت این دوره هم ما موش ازمایشگاهی هستیم..ببینیم این دوره چی میشه...فقط امیدوارم خوب باشه

ممنون مهندس جان ، همین قضیه گیجم کرده بود ، نمیدونستم پارسال همچین وضعیتی پیش اومده!!
بازم ممنون از توضیحت.

arshadememari

عضو جدید
سلام دوستان کسی سوالات 88-89- 90 ازاد گذشته داره لطفا اگه دارید بذارید اگه با پاسخ باشه که بهتر ممنون;)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

mon-@-rchitect

عضو جدید
سلام دوستان خدا قوت
من یخوام برای ارشد آزاد بخونم ولی نمیدوم از چی شروع کنم منابع چی ها هست میشه راهنمایی کنید
ممنون

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام دوستان خدا قوت
من یخوام برای ارشد آزاد بخونم ولی نمیدوم از چی شروع کنم منابع چی ها هست میشه راهنمایی کنید
ممنون
منابع که بخوای بخونی زیاده، ولی تایم نیست به طور خلاصه واسه تاریخ: سبک شناسی پیرنیا، معاصر غرب قبادیان و ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود، معماری جهان زارعی
واسه فن هم: طراحی اقلیمی قبادیانو تنظیم قیابکلو یکی بهم گفت سازه در معماری و درک رفتار سازه های گلابچی رم بخون مصالح هم که کتاب سام فروتنی هست ولی من نمیخونم چون وقت ندارم
عناصرم یه کتاب پیدا کن دیگه نمیدونم

mon-@-rchitect

عضو جدید
مرسی عزیزم اگه جزوه های باشگاهو بخونم چی کمه به نظرت یا باید کتاب بخونم؟؟؟

holooooooo

کاربر ممتاز
مرسی عزیزم اگه جزوه های باشگاهو بخونم چی کمه به نظرت یا باید کتاب بخونم؟؟؟

خب بستگی داره کدوماشو بخوای بخونی تعدادش زیاده آخه باید بهتریناشو انتخاب کنی، باز یکی بهم گفت جزوه ی اسلامیه نسیم عسگری خیلی خوبه حتما بخونش

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از مرکز ازمون سه تا سوال پرسیدم گفتم شاید سوالای شما هم باشه.اینجا میزارم.
سوال من:
سلام.من سه سوال داشتم. 1-در ازمون کارشناسی ارشد 93 چقدر تاثیر معدل دوره لیسانس دخیل هست؟؟ 2-اگر معدل و فامیل را به اشتباه درج کرده باشیم امکان تغییر ان وجود دارد؟؟ 3-ایا جهت ورودی مهر 93 استعدادهای درخشان ثبت نام امسال به عمل میاد؟؟ تشکر
پاسخ مرکز ازمون:
1-درازمون معدل تاثیری ندارد 2-بله 3روز قبل ازازمون به باجه های رفع نقص که ادرس انرا همان زمان اعلام میکنیم بروید واصلاح کنید 3-ثبت نام بدون ازمون به اتمام رسیده ونتایج ان نیز اعلام شده
دوباره سوال من:
ثبت نام بدون ازمون واسه پذیرش مهر منظورم بود..؟ اخه اون ثبت نام واسه پذیرش بهمن بود
جواب مرکز ازمون:
گزینش ممتازین درسال دوبارصورت میپذیرد برای ترم بهمن وترم مهر یعنی باهمان ثبت نامی که انجام دادید دردومرحله گزینش میشوید اگر به هرعلتی درمرحله اول حذف شده باشید درمرحله دوم یعنی شهریور گزینش میشوید /اگر دفترچه 92راثبت نام نکردید دیگر درشهریور گزینش نمیشوید وباید دفترچه 93راثبت نام کنید که ورودی بهمن 93میشوید

من فکر میکردم بدون ازمون فقط واسه پذیرش بهمن 92 هست و واسه مهر 93دوباره ثبت نام میکنن.واسه همین ثبت نام نکردم.الان که دیدم اینجوریه حالم خرابه...وگرنه راحت میتونستم بدون ازمون قبول بشم.ای خداااااااا

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از مرکز ازمون سه تا سوال پرسیدم گفتم شاید سوالای شما هم باشه.اینجا میزارم.
سوال من:
سلام.من سه سوال داشتم. 1-در ازمون کارشناسی ارشد 93 چقدر تاثیر معدل دوره لیسانس دخیل هست؟؟ 2-اگر معدل و فامیل را به اشتباه درج کرده باشیم امکان تغییر ان وجود دارد؟؟ 3-ایا جهت ورودی مهر 93 استعدادهای درخشان ثبت نام امسال به عمل میاد؟؟ تشکر
پاسخ مرکز ازمون:
1-درازمون معدل تاثیری ندارد 2-بله 3روز قبل ازازمون به باجه های رفع نقص که ادرس انرا همان زمان اعلام میکنیم بروید واصلاح کنید 3-ثبت نام بدون ازمون به اتمام رسیده ونتایج ان نیز اعلام شده
دوباره سوال من:
ثبت نام بدون ازمون واسه پذیرش مهر منظورم بود..؟ اخه اون ثبت نام واسه پذیرش بهمن بود
جواب مرکز ازمون:
گزینش ممتازین درسال دوبارصورت میپذیرد برای ترم بهمن وترم مهر یعنی باهمان ثبت نامی که انجام دادید دردومرحله گزینش میشوید اگر به هرعلتی درمرحله اول حذف شده باشید درمرحله دوم یعنی شهریور گزینش میشوید /اگر دفترچه 92راثبت نام نکردید دیگر درشهریور گزینش نمیشوید وباید دفترچه 93راثبت نام کنید که ورودی بهمن 93میشوید

من فکر میکردم بدون ازمون فقط واسه پذیرش بهمن 92 هست و واسه مهر 93دوباره ثبت نام میکنن.واسه همین ثبت نام نکردم.الان که دیدم اینجوریه حالم خرابه...وگرنه راحت میتونستم بدون ازمون قبول بشم.ای خداااااااا

غصه نخور انشاله توکنکور قبول میشی حالت خوب میشه.

s.sahba

عضو جدید
بچه ها من امروز سوالات تاریخ کل سالهای پیش و زدم چنتاشو 100 زدم چنتاشم 90 و کمترین 80، من تا حالا آزاد شرکت نکردم واقعا همینجوری سوال میاد؟؟ البته بقیه درسهارو هنوز نگاه نکردم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا