دوستان دیگه منبع خونی رو بذارید کنار ، وقت کمه، برید سراغ جزوه خونی...
من تاریخ معماری و معماری معاصر رو تموم کردم... دیگه باید فن شروع کنم ولی نمیدونم چی بخونم ، کسی جزوه سراغ داره برا فن؟
سلام بچه ها، خوبین؟ سال نو رو به همتون تبریک میگم، دوستان کسی کلید یا جواب تشریحی سوالات 91 و 92 رو داره؟؟؟؟ اگه دارید خواهشا به اشتراک بذارید و اگر هم نه میدونید چطور میتونم گیرشون بیارم؟؟؟ عجیبه که کتابا هم تا 90 بیشتر ندارن!!!
براتون گیرش آوردم 91 رو
پاسخنامه تشریحیه کنکور 91
مشاهده پیوست 202429
اینم سوالات 91
مشاهده پیوست 202430
دوستان یه نگاه به این تایپیک بندازید...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/463128-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-92
بعضی از دوستان پارسال ترازای خوبی آوردن و مرحله اول رو مجاز شدن ، ولی ظاهرا اسکیس رو کم آوردن و مردود شدن...
کسی نمیدونه درصد اسکیسا پارسال چطور بوده؟ یعنی چند درصد زدن که مردود شدن؟
بچه های پارسال که تراز خوبی اوردن ولی مرحله اسکیس مردود شدن و جایی قبول نشدن در واقع بهشون ظلم شد...یعنی اونا رو فقط تو انتخابی که مرحله اول قبول شدن رو فقط گزینش کردن...وانتخاب های بعدی گزینش نشد...و یه ظلم بزرگی به بچه های شد که در مجموع اسکیس و ازمون ترازشون بالا بود ولی جایی قبول نشدن ولی کسانی هم بودن که ترازشون پایین بود ولی قبول شدن...پارسال خیلی ظلم شد به بچه ها.
ولی امسال شیوه اون مثل پارسال نیست و تغییر کرده...اسکیس و ازمون همزمانه و هر ترازی که اوردیم تو همه انتخاب هایی که داشتیم گزینش میشیم...تازه دیگه واسه تکمیل ظرفیت هم مشکلی نداریم..درصورتی که پارسال داوطلب هایی که مرحله دوم هم شرکت کرده بودن میتونستن تکمیل ظرفیت شرکت کنن.
در هر صورت این دوره هم ما موش ازمایشگاهی هستیم..ببینیم این دوره چی میشه...فقط امیدوارم خوب باشه
دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم از شما، سال 92 نیست درسته؟
سلام دوستان کسی سوالات 88-89- 90 ازاد گذشته داره لطفا اگه دارید بذارید اگه با پاسخ باشه که بهتر ممنون![]()
بچه ها قبول دارین سوالات تاریخ 92 سخت بوده؟
ازاد شهریه اش چقدره ؟؟؟؟
ازاد شهریه اش چقدره ؟؟؟؟
منابع که بخوای بخونی زیاده، ولی تایم نیست به طور خلاصه واسه تاریخ: سبک شناسی پیرنیا، معاصر غرب قبادیان و ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود، معماری جهان زارعیسلام دوستان خدا قوت
من یخوام برای ارشد آزاد بخونم ولی نمیدوم از چی شروع کنم منابع چی ها هست میشه راهنمایی کنید
ممنون
مرسی عزیزم اگه جزوه های باشگاهو بخونم چی کمه به نظرت یا باید کتاب بخونم؟؟؟
واسه ازاد چطوری بخونم
این بدون آزمون قضیش چیه؟ برا ممتازاس؟
من از مرکز ازمون سه تا سوال پرسیدم گفتم شاید سوالای شما هم باشه.اینجا میزارم.
سوال من:
سلام.من سه سوال داشتم. 1-در ازمون کارشناسی ارشد 93 چقدر تاثیر معدل دوره لیسانس دخیل هست؟؟ 2-اگر معدل و فامیل را به اشتباه درج کرده باشیم امکان تغییر ان وجود دارد؟؟ 3-ایا جهت ورودی مهر 93 استعدادهای درخشان ثبت نام امسال به عمل میاد؟؟ تشکر
پاسخ مرکز ازمون:
1-درازمون معدل تاثیری ندارد 2-بله 3روز قبل ازازمون به باجه های رفع نقص که ادرس انرا همان زمان اعلام میکنیم بروید واصلاح کنید 3-ثبت نام بدون ازمون به اتمام رسیده ونتایج ان نیز اعلام شده
دوباره سوال من:
ثبت نام بدون ازمون واسه پذیرش مهر منظورم بود..؟ اخه اون ثبت نام واسه پذیرش بهمن بود
جواب مرکز ازمون:
گزینش ممتازین درسال دوبارصورت میپذیرد برای ترم بهمن وترم مهر یعنی باهمان ثبت نامی که انجام دادید دردومرحله گزینش میشوید اگر به هرعلتی درمرحله اول حذف شده باشید درمرحله دوم یعنی شهریور گزینش میشوید /اگر دفترچه 92راثبت نام نکردید دیگر درشهریور گزینش نمیشوید وباید دفترچه 93راثبت نام کنید که ورودی بهمن 93میشوید
من فکر میکردم بدون ازمون فقط واسه پذیرش بهمن 92 هست و واسه مهر 93دوباره ثبت نام میکنن.واسه همین ثبت نام نکردم.الان که دیدم اینجوریه حالم خرابه...وگرنه راحت میتونستم بدون ازمون قبول بشم.ای خداااااااا