همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
والا اصلا نشده بخونم، امروز یکم تست تاریخ معماری پارسی و قبلشو زدم!! همین ایشالا بعد از این بتونم بخونم :razz:

باز شما اینارو خوندی من که اصلا سال جدید تکون نخوردم:Dهنو عید دیدنیم نرفتیم فقط اوممممدددن

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
باز شما اینارو خوندی من که اصلا سال جدید تکون نخوردم:Dهنو عید دیدنیم نرفتیم فقط اوممممدددن

نه من هم عید دیدنی رفتم هم اومدن، بازم مونده هم بیان هم بریمم مونده ای باباااااا... خب من اینارو امروز زدم تستاشو 1 ساعتم کمتر شد :eek: :surprised:

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
نه من هم عید دیدنی رفتم هم اومدن، بازم مونده هم بیان هم بریمم مونده ای باباااااا... خب من اینارو امروز زدم تستاشو 1 ساعتم کمتر شد :eek: :surprised:

کلا تعطیلات رو من تاثیر بد میزاره..تو بگو 15 دقیقه...اگه بشینم بخونم؟همش فکرم اینور اونوره:Dاردیبهشت هم احتمال داره یه سفر کاری برم اونم فکرمو مشغول کرده..راستی برا نظام مهندسی چی شرکت میکنید؟من فقط طراحی و اجرا ولی ثبت نام نکردم هنوز..

holooooooo

کاربر ممتاز
کلا تعطیلات رو من تاثیر بد میزاره..تو بگو 15 دقیقه...اگه بشینم بخونم؟همش فکرم اینور اونوره:Dاردیبهشت هم احتمال داره یه سفر کاری برم اونم فکرمو مشغول کرده..راستی برا نظام مهندسی چی شرکت میکنید؟من فقط طراحی و اجرا ولی ثبت نام نکردم هنوز..
آره شرکت کردم، طراحی، اجرا نظارت... هر 3 تاش!!!

TARANE-ARCH

عضو جدید
آره شرکت کردم، طراحی، اجرا نظارت... هر 3 تاش!!!
ای بابا چرا همش از نظام میگین یعنی همتون سه سال از کارشناسیتون میگذره که ازمونای نظامو میتونین شرکت کنین/
من همش فکرم پیش اسکیسو کنکور ایناست شماهم میگین نام همتون سه سال تمومیدید؟
اینجا فککرنم به جز چند نفر بقیمون اصلا لای کتابارم باز نمیکنیم ههههههههههههههههه
خب دیگه دوماه موندشا نخونین به خودمون یکم بد نگذرونیم قبولی بی قبولی یه سال میموننیم عقبا راسییییییییییییییییییییییی
به نظرتون تست زدن خوبه یا خوندن منابع؟:eek:
:w37:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا چرا همش از نظام میگین یعنی همتون سه سال از کارشناسیتون میگذره که ازمونای نظامو میتونین شرکت کنین/
من همش فکرم پیش اسکیسو کنکور ایناست شماهم میگین نام همتون سه سال تمومیدید؟
اینجا فککرنم به جز چند نفر بقیمون اصلا لای کتابارم باز نمیکنیم ههههههههههههههههه
خب دیگه دوماه موندشا نخونین به خودمون یکم بد نگذرونیم قبولی بی قبولی یه سال میموننیم عقبا راسییییییییییییییییییییییی
به نظرتون تست زدن خوبه یا خوندن منابع؟:eek:
:w37:

واسه نظام احتمالا به بچه ها سنوات هم خورده..از کاردانی 5 سال.

من تقریبا میشه گفت معماری جهان با معاصر رو تو این 1 ماه خلاصه وار یه بار خوندم...
از پس فردا هم شروع میکنم معماری ایران و اسلامی..
کم کم فن رو هم باید بیاریم جز برنامه...کلا از نظر من این 1 ماه رو فقط باید منابع بخونیم که یه کلیتی تو دستمون بیاد.بعدش واسه اردیبهشت که ماه اخره فقط بشینیم تست بزنیم و همینطور اسکیس تمرین کنیم...کنکور ازاد اگه مهر قبول نشی تکمیل ظرفیت صددرصد قبولی!!!
کنکور ازاد مثل سراسری نیس که ریز بشی و بخونی.که گاها سوالاتی میاد که ادم شاخش در میاد...
موفق باشین دوستان

sina_mc85

عضو جدید
سال نو همه مبارک
من همه رو فرستاد مسافرت که بشینم بخونم اما 4 ساعتم نخوندم این کتاب کسماییی خیلی کند خونده میشه ولی سبک شناسی بهتر پیش میره.
انتخاب دانشگاه منم که عالیه 1-علوم تحقیقات 2- تهران مرکز 3- ت جنوب 4- ت شمال 5-ت غرب با این و ضعیت من رفتم تا سال دیگه

TARANE-ARCH

عضو جدید
واسه نظام احتمالا به بچه ها سنوات هم خورده..از کاردانی 5 سال.

من تقریبا میشه گفت معماری جهان با معاصر رو تو این 1 ماه خلاصه وار یه بار خوندم...
از پس فردا هم شروع میکنم معماری ایران و اسلامی..
کم کم فن رو هم باید بیاریم جز برنامه...کلا از نظر من این 1 ماه رو فقط باید منابع بخونیم که یه کلیتی تو دستمون بیاد.بعدش واسه اردیبهشت که ماه اخره فقط بشینیم تست بزنیم و همینطور اسکیس تمرین کنیم...کنکور ازاد اگه مهر قبول نشی تکمیل ظرفیت صددرصد قبولی!!!
کنکور ازاد مثل سراسری نیس که ریز بشی و بخونی.که گاها سوالاتی میاد که ادم شاخش در میاد...
موفق باشین دوستان
ارههههههههههههههههههههههههه ولی خب همونشم زیاد اسون نگیرین سوالاش بعضیاش سختن هاااااااااااااااا
همش تاریخ که نمیشه خوند یه سوال فنش یعنی سازهش عین سراسریه یا محاسباته یا چی؟ راسی برا ارومیه علوم تحقیقاتش تزا چقدر میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ و یه سول دیگه فرق علوم تقیقات با ازاد چی بید؟
:confused:

آخرین ویرایش:

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان یک هفته نبودمدلم واسه تک تک تون تنگ شده بود عید همگی مبارک
سالی پر ازموفقیت واسه تون آرزو میکنم.:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

p.yari

عضو جدید
سلام دوستان عید همگی مبارک روزو روزگارتون خوش -
امیدوارم سال جدید براتون موفقیت به ارمغان بیاره
ولی اول از همه دعا میکنم این مهمون بازی های عیدهم تموم بشه آدم بشین سر کار و زندگیش -
هرچند شاید نباید واقعا اینطوری باشه اما گاهی باخودم فکر میکنم چرا تعطیلات نوروزی اونم به مدت 15 روز باید برای ما -15 روز غیر مفید و بی فایده که به معنی تعطیل شدن کارو تلاش وپیشرفت تبدیل میشه
برای من همیشه همینطوری بوده!ناشکر نیستم ها ولی کاش مفید تر وپر بار تر می بود.

:cry:

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام دوستان عید همگی مبارک روزو روزگارتون خوش -
امیدوارم سال جدید براتون موفقیت به ارمغان بیاره
ولی اول از همه دعا میکنم این مهمون بازی های عیدهم تموم بشه آدم بشین سر کار و زندگیش -
هرچند شاید نباید واقعا اینطوری باشه اما گاهی باخودم فکر میکنم چرا تعطیلات نوروزی اونم به مدت 15 روز باید برای ما -15 روز غیر مفید و بی فایده که به معنی تعطیل شدن کارو تلاش وپیشرفت تبدیل میشه
برای من همیشه همینطوری بوده!ناشکر نیستم ها ولی کاش مفید تر وپر بار تر می بود.

:cry:

آره واقعا شده مهمون بازی!! ولی سالی یک باره دیگه حالا از بد شانسی افتاده تو این موقع که 2 ماه دیگه کنکور داریم!!! برنامه ریزی کن حداقل این 8 روز باقی مونده ی عیدو روزی 2 ساعت بخون، بازم خیلی خوبه..

holooooooo

کاربر ممتاز
100 صفحه سبک شناسی، 30 صفحه اقلیم قبادیان!!
just it :(:cry:

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا چرا اینقدر خلوووووووووووووووووووووووووووووته چرا هیشکی نیست آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

holooooooo

کاربر ممتاز
اینجا چرا اینقدر خلوووووووووووووووووووووووووووووته چرا هیشکی نیست آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همه درگیره دوره دومه تعطیلاتن!! شایدم تو گردنه ی حیران گیر کردن :redface:

andi

عضو جدید
بچه ها زمان آزمون ارشد آزاد 93 می دونید کی هست ؟ میگن بخاطر جام جهانی جلو افتاده و درسته ؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها زمان آزمون ارشد آزاد 93 می دونید کی هست ؟ میگن بخاطر جام جهانی جلو افتاده و درسته ؟

این چه حرفیه اخه!!
مگه انتخابات ریاست جمهوریه که بزرگترین رویداد سیاسی کشوره و مهمه؟؟!!
فوتبال 2 ساعته میشینن تو خونه پای تلویزیون میبینن دیگه..
عجججب...ادم چه چیزا که نمیشنوه!!

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه حرفیه اخه!!
مگه انتخابات ریاست جمهوریه که بزرگترین رویداد سیاسی کشوره و مهمه؟؟!!
فوتبال 2 ساعته میشینن تو خونه پای تلویزیون میبینن دیگه..
عجججب...ادم چه چیزا که نمیشنوه!!

سلام اما اصلا بعید نیست تغییر کنه

silent star1

عضو جدید
سلام دوستان
ببخشید اینجا سوالمو میپرسم
کسی هست از پردیس علوم تحقیقات دماوند خبر داشته باشه؟

MOHAMADREZAM

عضو جدید
سلام

سلام

دوستان تو ای۲ ماه واسه زبان چی بخونم ......من فرهنگ جیبی دارم واسه زبان تخصصی نوشته زنگنه ...با کتاب عصر کنکاش زبان....این ۲ تا کافتیه،،؟هیچی نخوندم هنو:confused:

beni belazi

کاربر بیش فعال

نیست که قرار بریم جامو بیاریم رویدادای کشورم باش تنظیم میکنیم... تیمی که بزرگترین هدفش آبرومندانه حذف شدن ارزش تغییر ساعت برنامه های تلویزیونم نداره چه برسه به زمان بندی کنکور...

holooooooo

کاربر ممتاز
نیست که قرار بریم جامو بیاریم رویدادای کشورم باش تنظیم میکنیم... تیمی که بزرگترین هدفش آبرومندانه حذف شدن ارزش تغییر ساعت برنامه های تلویزیونم نداره چه برسه به زمان بندی کنکور...

مااااااااااا باختیم.. اما چیزی از ارزش هامون کم نشد :redface:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میخوام از الان سبک شناسی رو شروع کنم.این کتابو بخونم پرونده تاریخ بسته میشه
کم کم باید فن رو هم شروع کرد...باید تا 15 اردیبهشت مطالعه رو تمام کنیم...بعد فقط مرور و تست و اسکیس
همایش تخصصی بررسی آزمون ارشد معماری دانشگاه آزاد:
دکتر سعید سعیدی پور
در آزمون‌های ارشد به هیچ وجه شانس دخیل نیست بلکه باید با برنامه‌ریزی دقیق و اعتماد به نفس، به خصوص استفاده از مشاوره صحیح و منابع و کتاب‌های معتبر از این سد گذر کرد.
عامل موفقیت برنامه‌ریزی دقیق، تلاش و کوشش مناسب و ابزار درست و مناسب سه عامل موفقیت داوطلبان کنکور ارشد است

TARANE-ARCH

عضو جدید
من میخوام از الان سبک شناسی رو شروع کنم.این کتابو بخونم پرونده تاریخ بسته میشه
کم کم باید فن رو هم شروع کرد...باید تا 15 اردیبهشت مطالعه رو تمام کنیم...بعد فقط مرور و تست و اسکیس
همایش تخصصی بررسی آزمون ارشد معماری دانشگاه آزاد:
دکتر سعید سعیدی پور
در آزمون‌های ارشد به هیچ وجه شانس دخیل نیست بلکه باید با برنامه‌ریزی دقیق و اعتماد به نفس، به خصوص استفاده از مشاوره صحیح و منابع و کتاب‌های معتبر از این سد گذر کرد.
عامل موفقیت برنامه‌ریزی دقیق، تلاش و کوشش مناسب و ابزار درست و مناسب سه عامل موفقیت داوطلبان کنکور ارشد است
ایول به خودم باز بابا قرار بود که تا اخر فروردین تموم کنیم رفت تا نیمه اردیبهشت که همینجوری بریم جلو که میرسیم به خود زمان کنکور مگه نمخوایین یه دور خلاصه هاتونم بخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

کسی اسکیس کار کرده به نظرمن الان منبع دیکگه نخونین بهتره ها بهترش همون تسته چون خود تستا کلی نکته دارن

TARANE-ARCH

عضو جدید
چرا انقد خلوتههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول به خودم باز بابا قرار بود که تا اخر فروردین تموم کنیم رفت تا نیمه اردیبهشت که همینجوری بریم جلو که میرسیم به خود زمان کنکور مگه نمخوایین یه دور خلاصه هاتونم بخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

کسی اسکیس کار کرده به نظرمن الان منبع دیکگه نخونین بهتره ها بهترش همون تسته چون خود تستا کلی نکته دارن

مگه تو تا کجا خوندی؟؟چه منابعی رو و چقدر؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا