بابالنگ دراز
کاربر بیش فعال
والا اصلا نشده بخونم، امروز یکم تست تاریخ معماری پارسی و قبلشو زدم!! همین ایشالا بعد از این بتونم بخونم![]()
باز شما اینارو خوندی من که اصلا سال جدید تکون نخوردم

والا اصلا نشده بخونم، امروز یکم تست تاریخ معماری پارسی و قبلشو زدم!! همین ایشالا بعد از این بتونم بخونم![]()
باز شما اینارو خوندی من که اصلا سال جدید تکون نخوردمهنو عید دیدنیم نرفتیم فقط اوممممدددن
نه من هم عید دیدنی رفتم هم اومدن، بازم مونده هم بیان هم بریمم مونده ای باباااااا... خب من اینارو امروز زدم تستاشو 1 ساعتم کمتر شد![]()
![]()
آره شرکت کردم، طراحی، اجرا نظارت... هر 3 تاش!!!کلا تعطیلات رو من تاثیر بد میزاره..تو بگو 15 دقیقه...اگه بشینم بخونم؟همش فکرم اینور اونورهاردیبهشت هم احتمال داره یه سفر کاری برم اونم فکرمو مشغول کرده..راستی برا نظام مهندسی چی شرکت میکنید؟من فقط طراحی و اجرا ولی ثبت نام نکردم هنوز..
ای بابا چرا همش از نظام میگین یعنی همتون سه سال از کارشناسیتون میگذره که ازمونای نظامو میتونین شرکت کنین/آره شرکت کردم، طراحی، اجرا نظارت... هر 3 تاش!!!
ای بابا چرا همش از نظام میگین یعنی همتون سه سال از کارشناسیتون میگذره که ازمونای نظامو میتونین شرکت کنین/
من همش فکرم پیش اسکیسو کنکور ایناست شماهم میگین نام همتون سه سال تمومیدید؟
اینجا فککرنم به جز چند نفر بقیمون اصلا لای کتابارم باز نمیکنیم ههههههههههههههههه
خب دیگه دوماه موندشا نخونین به خودمون یکم بد نگذرونیم قبولی بی قبولی یه سال میموننیم عقبا راسییییییییییییییییییییییی
به نظرتون تست زدن خوبه یا خوندن منابع؟
![]()
ارههههههههههههههههههههههههه ولی خب همونشم زیاد اسون نگیرین سوالاش بعضیاش سختن هااااااااااااااااواسه نظام احتمالا به بچه ها سنوات هم خورده..از کاردانی 5 سال.
من تقریبا میشه گفت معماری جهان با معاصر رو تو این 1 ماه خلاصه وار یه بار خوندم...
از پس فردا هم شروع میکنم معماری ایران و اسلامی..
کم کم فن رو هم باید بیاریم جز برنامه...کلا از نظر من این 1 ماه رو فقط باید منابع بخونیم که یه کلیتی تو دستمون بیاد.بعدش واسه اردیبهشت که ماه اخره فقط بشینیم تست بزنیم و همینطور اسکیس تمرین کنیم...کنکور ازاد اگه مهر قبول نشی تکمیل ظرفیت صددرصد قبولی!!!
کنکور ازاد مثل سراسری نیس که ریز بشی و بخونی.که گاها سوالاتی میاد که ادم شاخش در میاد...
موفق باشین دوستان
سلام دوستان عید همگی مبارک روزو روزگارتون خوش -
امیدوارم سال جدید براتون موفقیت به ارمغان بیاره
ولی اول از همه دعا میکنم این مهمون بازی های عیدهم تموم بشه آدم بشین سر کار و زندگیش -
هرچند شاید نباید واقعا اینطوری باشه اما گاهی باخودم فکر میکنم چرا تعطیلات نوروزی اونم به مدت 15 روز باید برای ما -15 روز غیر مفید و بی فایده که به معنی تعطیل شدن کارو تلاش وپیشرفت تبدیل میشه
برای من همیشه همینطوری بوده!ناشکر نیستم ها ولی کاش مفید تر وپر بار تر می بود.
![]()
بچه ها بگین تو این مدتی که گذشت چقدر خوندین و کدوما رو؟؟؟؟
اینجا چرا اینقدر خلوووووووووووووووووووووووووووووته چرا هیشکی نیست آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها زمان آزمون ارشد آزاد 93 می دونید کی هست ؟ میگن بخاطر جام جهانی جلو افتاده و درسته ؟
این چه حرفیه اخه!!
مگه انتخابات ریاست جمهوریه که بزرگترین رویداد سیاسی کشوره و مهمه؟؟!!
فوتبال 2 ساعته میشینن تو خونه پای تلویزیون میبینن دیگه..
عجججب...ادم چه چیزا که نمیشنوه!!
بچه ها زمان آزمون ارشد آزاد 93 می دونید کی هست ؟ میگن بخاطر جام جهانی جلو افتاده و درسته ؟
نیست که قرار بریم جامو بیاریم رویدادای کشورم باش تنظیم میکنیم... تیمی که بزرگترین هدفش آبرومندانه حذف شدن ارزش تغییر ساعت برنامه های تلویزیونم نداره چه برسه به زمان بندی کنکور...
ایول به خودم باز بابا قرار بود که تا اخر فروردین تموم کنیم رفت تا نیمه اردیبهشت که همینجوری بریم جلو که میرسیم به خود زمان کنکور مگه نمخوایین یه دور خلاصه هاتونم بخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/من میخوام از الان سبک شناسی رو شروع کنم.این کتابو بخونم پرونده تاریخ بسته میشه
کم کم باید فن رو هم شروع کرد...باید تا 15 اردیبهشت مطالعه رو تمام کنیم...بعد فقط مرور و تست و اسکیس
همایش تخصصی بررسی آزمون ارشد معماری دانشگاه آزاد:
دکتر سعید سعیدی پور
در آزمونهای ارشد به هیچ وجه شانس دخیل نیست بلکه باید با برنامهریزی دقیق و اعتماد به نفس، به خصوص استفاده از مشاوره صحیح و منابع و کتابهای معتبر از این سد گذر کرد.
عامل موفقیت برنامهریزی دقیق، تلاش و کوشش مناسب و ابزار درست و مناسب سه عامل موفقیت داوطلبان کنکور ارشد است
همه مشغول درس خوندنن حتما![]()
ایول به خودم باز بابا قرار بود که تا اخر فروردین تموم کنیم رفت تا نیمه اردیبهشت که همینجوری بریم جلو که میرسیم به خود زمان کنکور مگه نمخوایین یه دور خلاصه هاتونم بخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی اسکیس کار کرده به نظرمن الان منبع دیکگه نخونین بهتره ها بهترش همون تسته چون خود تستا کلی نکته دارن
نه بابا من که همش اینور اونورم!!!