همایش ها و کنفرانس های معماری

Eight

عضو جدید
فراخوان مسابقه طراحی معماری الگوی دانشکده های واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی
بسمه تعالی

معاونت عمران و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار می نماید:
مسابقه طراحی معماری الگوی دانشکده های واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی (شعب استانها)​

شرح موضوع:
نظر به اهمیت روزافزون امکانات کالبدی و فضای آموزشی و تأثیر آن بر کیفیت امر آموزش، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، با رویکرد ارتقاء کیفی فضاهای مورد استفاده دانشجویان و اساتید محترم و تأمین زیرساختهای مورد نیاز هر رشته، جهت طراحی معماری الگوی دانشکده ها و ساختمانهای مورد نیاز خود در شعب سراسر کشور اقدام به برگزاری مسابقه معماری می نماید.
اهداف مسابقه:
از آنجاییکه شعب واحد علوم و تحقیقات سراسر کشور پذیرای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) می باشند، لذا تأمین فضاهای آموزشی و اداری شعب این واحد ، هم به لحاظ کیفی و هم به لحاظ کمّی از اهمیت بسزایی برخوردار می باشند. از سوی دیگر با عنایت به نقش هویت بخشی ساختمانهای دانشگاه آزاد اسلامی در سیمای شهری و معماری معاصر بسیاری از شهرهای کشور، دستیابی به ایده های نو و بدیع، استفاده از فناوری های نوین متناسب با معماری بومی مناطق مختلف کشور، همساز با اقلیم و در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار در حوزه معماری و شهرسازی، از مهمترین اهداف برگزاری مسابقه می باشند.
شرح خواسته ها :
ساختمانهای مورد نظر در هریک از حوزه های اقلیمی پنجگانه به شرح زیر در نظر گرفته شده اند:
حوزه1- اقلیم صحرایی گرم و خشک (همچون استانهای یزد، کرمان ،خوزستان،...)
حوزه2- اقلیم کوهستانی سرد (همچون استانهای اردبیل، همدان، لرستان، آذربایجان غربی،...)
حوزه3- اقلیم معتدل خزری مرطوب (همچون استانهای گیلان، مازندران و گلستان)
حوزه4- اقلیم نیمه صحرایی سرد (همچون استانهای مرکزی، زنجان، قزوین،...)
حوزه5- اقلیم ساحلی گرم و مرطوب (همچون استانهای بوشهر، هرمزگان،...)
ساختمانهای تیپ دانشکده ها باید در قالب یکی از اقلیم های فوق(حوزه های پنجگانه) بصورت انتخابی و بر اساس برنامه کالبدی ارائه شده در مدارک مسابقه طراحی شوند. هر شرکت کننده مجاز به ارائه طرح در حداکثر دو حوزه اقلیمی می باشد. توصیه می شود طراحان ، علاوه بر در نظر گرفتن موارد ذکر شده در بخش اهداف مسابقه، نسبت به طراحی نماد، المان ،الگو یا ایده ای که بعنوان شاخص مشترک در همه ساختمانهای واحد علوم و تحقیقات استفاده می شوند، اهتمام ورزند.

نحوه شرکت در مسابقه:
کلیه علاقه مندان و واجدین شرایط شرکت در مسابقه (بر اساس آیین نامه مسابقه) می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی http://omrani.srbiau.ac.ir نسبت به ثبت نام ، دریافت کد و مدارک شرکت در مسابقه براساس برنامه زمان بندی تقویم مسابقه اقدام نمایند.

هیات داوران:
هیات داوران مسابقه از بین اساتید مطرح دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های معماری و شهرسازی کشور بوده و داوری مسابقه در یک مرحله انجام خواهد شد. اسامی هیات داوران مسابقه به شرح زیر می باشند:

دکتر ایرج اعتصام ( واحد علوم و تحقیقات تهران)
دکتر داراب دیبا (واحد تهران مرکزی)
دکتر علی اکبر صارمی (واحد تهران مرکزی)
دکتر حمید ماجدی (واحد علوم و تحقیقات تهران)
دکتر هاشم هاشم نژاد (واحد تهران مرکزی، دانشگاه علم و صنعت ایران)
دکتر آزاده شاهچراغی(واحد علوم و تحقیقات تهران)
دکتر علیرضا بندرآباد (نماینده معاونت عمران وتوسعه واحد علوم و تحقیقات)

تقویم مسابقه:
شروع ثبت نام و دریافت فرم از سایت مسابقه : از دوم تا بیست و دوم اسفند ماه 1389
آخرین مهلت تحویل طرح ها درمحل دبیرخانه مسابقه: پایان وقت اداری 11 اردیبهشت ماه 1390
تاریخ داوری طرح ها : 22 اردیبهشت ماه 1390
تاریخ اعلام نتایج : 24 اردیبهشت ماه 1390
زمان برپایی نمایشگاه طرح های برگزیده : پایان اردیبهشت 1390

جوایز مسابقه:
جوایز مسابقه شامل پنج جایزه اول برای طراحی در هر یک از حوزه های اقلیمی به شرح زیر می باشد:
- رتبه اول در هر حوزه اقلیمی:
لوح تقدیر به همراه ده سکه تمام بهار آزادی ( مجموعاً پنجاه سکه تمام بهار آزادی در پنج حوزه)

- رتبه دوم تا پنجم در هر حوزه اقلیمی:
لوح تقدیر به همراه معرفی در نمایشگاه طرح های برگزیده

نحوه ارائه طرح ها:
ارائه مدارک طرح حداکثر در چهار شیت در قطع A1 ، به شرح ذیل:
1) ایدئوگرام (نمودارهای مفهومی) کلی طرح
2) نقشه ها، نماها و مقاطع مورد نیاز و سایر اطلاعات (مقیاس 250/1)
3) جزئیات اجرایی و مواد و مصالح به کار رفته در طرح شامل
4) تصاویر سه بعدی داخلی و خارجی
همچنین:
5) توجیهات اقلیمی، اقتصادی ، اجرایی و تأسیسات طرح در یک برگ A4
6) لوح فشرده کلیه مدارک خواسته شده بر روی یک CD یا DVD به همراه سایر مدارک
7)ماکت طرح (اختیاری)

تذکرات :
1- هر شرکت کننده می‌تواند حداکثر در 2 حوزه اقلیمی، طرح ارسال نماید.
2- حقوق معنوی طرح های ارسالی میبایست کاملا متعلق به شرکت کننده باشد و هرگونه عواقب حقوقی ناشی از چاپ و انتشار طرح ها توسط برگزار کننده مسابقه ، برعهده شرکت کننده خواهد بود .
3- کلیه مدارک باید مطابق با نیازهای مسابقه و در مدت زمان مقرر به دست هیئت برگزارکننده برسد و در غیر این صورت از لیست شرکت کنندگان حذف خواهد شد.
4- شرکت کنندگان باید فرم ثبت نام در مسابقه را از سایت http://omrani.srbiau.ac.ir تهیه کرده و پس از تکمیل به آدرس mosabegheh@srbiau.ac.ir ارسال نمایند تا توضیحات تکمیلی شامل برنامه کالبدی، سرانه ها و فضاهای مورد نیاز و ... به همراه کد شرکت در مسابقه را ظرف مدت حداکثر دو روز کاری دریافت دارند.
5- طرح های ارسالی عودت داده نمی شود.

آیین نامه و شرایط مسابقه:
1- شرکت در این مسابقه برای همه معماران، مهندسان مشاور و دانشجویان معماری آزاد است.
2-روی کلیه شیت های مسابقه باید فقط کد ارسالی از طرف دبیرخانه مسابقه، در قسمت بالای شیت (سمت چپ) بصورت خوانا درج شود. درج هرگونه نام، مشخصات، لوگو، آرم و ... بر روی شیتها ممنوع بوده و در صورت مشاهده ، طرح مزبور از دور مسابقه حذف خواهد شد.
3- در مورد افراد حقیقی که بصورت گروهی در مسابقه شرکت خواهند نمود،برگزارکننده تنها فردی را که با عنوان سر گروه ثبت نام می کند، جهت انجام مراحل مسابقه به رسمیت می شناسد.
4- آثار قبل از ارائه به هیات داوران توسط دبیرخانه مسابقه بررسی می شود و در صورت رعایت شرایط مسابقه و مسائل فنی، جهت داوری نهایی به هیات داوران ارجاع خواهد شد.
5- برگزارکننده در قبال تاخیر و یا خسارت وارده به مدارک قبل از تحویل آن به دبیرخانه، مسئولیتی را بر عهده نمی گیرد.
6-تصمیم گیری در مورد مسائل پیش بینی نشده بر عهده برگزار کننده بوده و متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید.
7- ارسال طرح توسط شرکت کنندگان به منزله اعلام مالکیت اثر است. در صورت اثبات عدم صحت این موضوع، شرکت کننده مورد نظر از مراحل مسابقه حذف شده و به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.
8-شرکت کنندگان می توانند طرح های خود را در مهلت مقرر توسط پست پیشتاز و یا حضوری (در ساعات اداری) به دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند.
8- به طرح هایی که پس از مهلت مقرر به دبیرخانه مسابقه ارسال شود به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
9- برگزارکننده مجاز است آثار منتخب را به هر شیوه ای که صلاح بداند در نقاط مختلف اعم از داخل و خارج از کشور به نمایش گذاشته و یا به روشهایی مانند: کتاب، مجله تصویری،....... با ذکر نام طراح یا طراحان منتشر سازد.
10-برگزار کننده در زمینه عقد هرگونه قرارداد با برندگان احتمالی مسابقه مختار خواهد بود.

آدرس دبیرخانه مسابقه:
تهران- میدان پونک- انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی- به سمت حصارک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات- ساختمان اداری- طبقه 5 - معاونت عمران و توسعه.
کد پستی: 1477893855
دبیر اجرایی: مهندس سید امیر هوشنگ تقوی

به هرگونه سوال احتمالی شرکت کنندگان فقط از طریق پست الکترونیک دبیرخانه mosabegheh@srbiau.ac.ir ظرف مدت حداکثر دو روز کاری پاسخ داده خواهد شد.

دانلود فرم ثبت نام (شخص حقوقی)

http://www.srbiau.ac.ir/fa/news/5/b....واحد.علوم.و.تحقیقات.دانشگاه.آزاد.اسلامی.html​

Alireza_2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.....

اگه ممکنه یک کپی از این تاپیک رو در تالار مهندسی عمران بگذارید

با تشکر...

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/207057-سیستم-قاب-سبک-فولادی-(LSF)

raha

مدیر بازنشسته
:::: همکاری با تالار مهندسی معماری ::::

:::: همکاری با تالار مهندسی معماری ::::

سلام.
با توجه به هدف باشگاه مهندسان جهت نشر علم و فراهم کردن یک مرجع تخصصی در کلیه رشته های مهندسی؛ در رابطه با تالار مهندسی معماری به نظر میرسه اگر برنامه ریزی، نظم بخشیدن و پیشبرد هر کدام از بخشها به یک فرد متخصص در اون زمینه سپرده بشه، بتوانیم شاهد نتیجه بهتری در این راستا باشیم.
بر این اساس از اعضاء محترم تالار معماری خواهشمندم تخصص خودشون رو در هر یک از زمینه های مرتبط یا گرایش های معماری (طراحی شهری، معماری منظر، طراحی داخلی، هر کدام از نرم افزارهای معماری و ...) که تحصیل یا تدریس میکنند یا فعالیت اجرایی دارند، در این تاپیک مطرح کنند تا چنانچه مایل بودن بعد از بررسی توسط مدیران تالار، علاوه بر دادن عنوان مربوطه، مسئولیت بخش خاص مرتبط با تخصصشون رو هم بر عهده بگیرند و با مدیریت تالار معماری جهت فعال و پربار کردن تالار همکاری کنند.
لطفا علاوه بر گذاشتن رزومه. نظراتتون رو هم در این باره مطرح کنید. قبلا از همکاری همه دوستان عزیز سپاسگذارم.

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب استقبالی!!!!
سلام قبلش البته!
میشه لطفا در مورد شرح وظایف و مدت زمانی که باید داوطلب برای همکاری صرف کنه توضیح مختصر بدین!
ممنون

raha

مدیر بازنشسته
عجب استقبالی!!!!
سلام قبلش البته!
میشه لطفا در مورد شرح وظایف و مدت زمانی که باید داوطلب برای همکاری صرف کنه توضیح مختصر بدین!
ممنون

وظایف شامل نظم دادن به بخش تحت نظارت؛ با کنترل بر پستها و تاپیکهای جدید و استخراج و فعال کردن مباحث قدیمی موجود در اون تالار میشه!
شناسایی خلاء های موجود در اون زیر تالار خاص؛ مطالبی که میبایست باشن اما توجهی بهشون نشده تا به حال یا کلا در نت موجود نیستن و پر کردن اون خلاء ها با همکاری بچه های تالار معماری
که مورد دوم لازمه ش جذب کاربران هست و ایجاد انگیزه برای فعالیت و ایجاد یه محیط علمی به هر طریقی که مسئول بخش موثر میدونه!
در کل وظایف خلاصه میشه در فعال کردن و پربار کردن بخش مورد نظارت!!
مدت زمانی هم که صرف میشه خب هم بستگی به اون بخش داره(اون بخش میتونه فرضا بخش ارشیکد باشه که زمان کمتری لازم داره یا بخش معماری جهان که زمان بیشتری رو میطلبه!) هم بستگی به مسئول اون بخش!! نمیشه گفت!

تصورم چیزه دیگه ای بودش قبل از زدن این تاپیک.. جالبه واسم که تا الان استقبالی از این طرح نشده!

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ميتونم اسپم ها رو سر و سامون بدم رئيس
...

memarane

کاربر فعال
سلام.
ببین رییس تا معلوم نشه دقیقا چی به چیه انتظار نداشته باش استقبال شه.من شخصا علاقه دارم بهتون کمک کنم ولی اگه یه سری تو قسمت ها مختلف بزنی میبینی که خیلی شلوغ و بی نظم شده و یه جورایی از معمارا بعید نیست این به هم ریختگی چون هر چی معمار که من میشناسم شلخته هستن.پیشنهادم اینه اگه میخواید تقسیم وظایف بکنید اول خودتون زمینه ها رو مشخص کنید بعد واسه مسئولشون درخواست بدید که کسایی که میتونن خودشون اعلام کنن و بعد از بین اونا فرد بهتر رو انتخاب کنید.
مثلا من خودم هم کد و مکس و .... درس میدم هم کتاب فروشی دارم و کلی کتاب که بتونم معرفی کنم .هم پیمانکارم و هم سابقه کار اجراییم 5 سالی میشه.یه جورایی آچار فرانسه هستم.حالا اگه کمکی ازم ساخته بود در خدمتم.فعلا.

memarane

کاربر فعال
سلام. من محمد هستم.فارغ التحصیل معماری.تا دلت بخواد تو هر زمینه ای سابقه کار دارم چون دوست دارم همه چی رو یاد بگیرم از پیمانکاری گرفته تا طراحی نما و طراحی داخلی کار کردم ولی الان اصلا اوضاع کاری خوب نیست .منم از خیلی چیزا زده شدم .رفتم یه کتابفروشی تخصصی زدم تا تو آرامش کتابفروشی شاید بهتر بتونم واسه مسیر آینده کاریم تصمیم بگیرم.خوشحال میشم اگه پیشنهادی دارید بگید.من که موندم چیکار کنم که با روحیاتم بسازه.

• Like
واکنش ها: ilak

raha

مدیر بازنشسته
من ميتونم اسپم ها رو سر و سامون بدم رئيس
...

حتما رو کمکت حساب میکنیم مهران جان ...:D

سلام.
ببین رییس تا معلوم نشه دقیقا چی به چیه انتظار نداشته باش استقبال شه.من شخصا علاقه دارم بهتون کمک کنم ولی اگه یه سری تو قسمت ها مختلف بزنی میبینی که خیلی شلوغ و بی نظم شده و یه جورایی از معمارا بعید نیست این به هم ریختگی چون هر چی معمار که من میشناسم شلخته هستن.پیشنهادم اینه اگه میخواید تقسیم وظایف بکنید اول خودتون زمینه ها رو مشخص کنید بعد واسه مسئولشون درخواست بدید که کسایی که میتونن خودشون اعلام کنن و بعد از بین اونا فرد بهتر رو انتخاب کنید.
مثلا من خودم هم کد و مکس و .... درس میدم هم کتاب فروشی دارم و کلی کتاب که بتونم معرفی کنم .هم پیمانکارم و هم سابقه کار اجراییم 5 سالی میشه.یه جورایی آچار فرانسه هستم.حالا اگه کمکی ازم ساخته بود در خدمتم.فعلا.

رئیس کیه؟:smile:

باشه. سعی میکنم تا اونجا که میتونم موضوع رو باز کنم... فقط پستم ممکنه یکم طولانی بشه
تالار مهندسی معماری تا امروز بیشترین بازدیدکننده رو بین تالارهای باشگاه مهندسان داشته
میزان ارسال پست هم نسبتا بالاست تو تالار
اینا همه ویژگی های کمی تالار معماریه که واسه زنده و فعال بودن یه تالار لازمه... اما کافی نیست!!

میخوایم سعی کنیم با تخصص گرایی، ویژگی های کیفی تالار معماری رو هم ارتقا بدیم
به این صورت که هر کدام از بخش ها توسط یک متخصص در اون زمینه اداره بشه!
مثلا ما واسه بخش REVIT یک متخصص داریم الان... آقای ناصر نقدی... ایشون خیلی عالی این نرم افزار رو آموزش دادن و رفع اشکال میکنند از بچه های تالار
و حالا در صورتی که مایل بودن کلا میتونند مسئولیت اون بخش رو هم بر عهده بگیرند یعنی دسترسی مدیریتی به بخش رویت داشته باشند... همینطور آقای یگانگی در بخش SketchUp
REVIT و SketchUp از زیرتالارهای کوچیکمون هست اما زیرتالارهایی مثل معماری جهان یا معماری ایرانی و اسلامی یا بخش تحصیلات تکمیلی... کارش یه مقدار بیشتره خب! و شاید تدابیر دیگه ای جز آموزش رو بطلبه بسته به تشخیص متخصص اون بخش!
واسه زیرتالارهای جدیدی که زده شده جدیدا" مثلا خیلی نیاز به متخصص داریم... معماری منظر، معماری داخلی، طراحی و برنامه ریزی شهری مخصوصا که کلا یه رشته جداست
البته یه متخصص هم داریم الان تو این زمینه ... Arch-Azadeh عزیز-متخصص طراحی شهری

مطمئنم هستن بین مراجعه کنندگان تالار، کسانی که در این زمینه ها تخصص دارند... هدف اینه که این دوستان شناخته بشن در تالار و از تخصصشون در تالار معماری استفاده کنند (اگر مایل باشن!)

تا الان در باشگاه رسم بر این بوده که یک کاربر تو یه بخش خاصی فعالیت زیادی داشته و با پستهایی که میزده مشخص میشده در اون زمینه اطلاعات بالایی داره و متخصص هست به نوعی!
به این ترتیب توسط مدیران تالار عنوان متخصص بهش داده میشد!
حالا یکم برعکس داریم عمل میکنیم... میخوایم متخصصین قدم رنجه کنند و تو این تاپیک تخصصشون رو بیان کنند و داوطلب بشن برای انجام یه حرکت انتحاری در بخش تخصصیشون:) بعد هم شروع کنند به فعالیت و وقتی وفاداریشون به باشگاه ثابت شد... عنوان متخصص و دسترسی مورد نیاز به بخش تخصصیشون هم داده بشه تا تمام و کمال اوضاع اون بخش رو سروسامان بدن و در نت به یک مرجع تخصصی تبدیلش کنند...

امیدوارم مقصودم رو رسونده باشم! موفق باشید:gol:

آخرین ویرایش:

T.Z.D

عضو جدید
:cry:آهای فارغ التحصیلا منم بازی بدین
من ترم 6 معماریم واسه ارشد میخوام معماری بخونم منابع رو باید از کجا بیارم
بین دو مرحله ی کنکور چقدر فاصله هست؟

memarane

کاربر فعال
:cry:آهای فارغ التحصیلا منم بازی بدین
من ترم 6 معماریم واسه ارشد میخوام معماری بخونم منابع رو باید از کجا بیارم
بین دو مرحله ی کنکور چقدر فاصله هست؟
در میزدی بعد میومدی تو.اینجا خانواده نشسته ها.
بهتره تو قسمت جستجو سرچ کنی منبع ارشد حتما پیدا می کنی.
یه تالار هم مخصوص ارشدو دکترا هست اونجا هم حتما سر بزن.
مرحله اول کنکور ارشد آخر بهمن ماه و مرحله دوم در صورت قبولی آخرای تیر ماه میشه.
موفق باشی عزیز.

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام. واسه معماری جهان و مشاهیر معماری میتونید روی من حساب کنید! :)

سلام پروین بانوی گل و عزیز:gol:
خانم مهندس وجود کاربران قدیمی و با سابقه , مثل سرکار همیشه باعث دلگرمی هست ! همین الانم روی فعالیت و دانش شما حساب میکنیم
اینطوری میتونیم بهتر از دانش شما بهره مند بشیم و من هم در خدمتتون هستم اگر کمکی نیاز بود
یه سری توضیحات و هدف هایی رها جان داشتن که من خصوصی برای ( و برای شروع زودتر و هماهنگی بیشتر ) بهتون منتقل میکنم خودشون هم بعدن بیشتر احتمالن توضیح خواهند داد

----
پ.ن: با اجازه خانم مهندس رها جان عزیز:gol:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام رها و صدیق جان خوبین من راستش نمیدونم دقیقا تو چی تخصص دارم:Dمیترسم یه چیزی بگم بعد شرمندتون شم:cry::redface:ولی یه چیزی بگم !؟دقت کردین حتما که من بیشتر تو بخش سوالات و درخواست ها فعالیت میکنم خییییلییییییییی اونجا شیر توشیره پر اسپم الکی پر تاپیک تکراری....من اگه شمام موافقین اونجا رو تا هر چه قدر بتونم سر و سامون میدم چون خودمم عصبی میشم وقتی میرم اونجا میبینم انقدر به هم ریخته و درخواستای الکی یا تاپیکاییه که پر اسپمای بیربط شده...ولی کلا تو هر بخش دیگه ای نیاز به سرچ کردن و پیدا کردن چیزی داشتین من هستم حتما:heart::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

tornado*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام رهای عزیزم
و البته صدیق
ممنون بابت اطلاع رسانی
واقعاً فکر خوبیه
اما من اونقدر تخصص خاص و تجربه ندارم که بتونم مدیریت یه زیرمجموعه و بخش رو به عهده بگیرم
اما اگر کمکی بود که خودتون به نظرتون رسید
اگر در توانم باشه حتماً انجام میدم
و خوشحال میشم

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم سلام..البته با تاخیر!
خسته نباشید.........
نمیتونم اصلا خودمو متخصص بدونم اما به مباحث فنی ساختمان و به خصوص معماری پایدار و زیر مجموعه اون علاقمندم و دنبال میکنم تحولات جدید تو این قسمت رو .......اگر بتونم کمکی کنم دریغ نمیکنم!
یه پیشنهادم دارم .....اونم اینه که یه قسمتی برای آشنایی با متریال های ساختمانی اختصاص داده بشه چون فک میکنم یکی از بزرگترین ضعف های دانشجویان معماری عدم آشنایی با متریال جدید و روزه.........فک کنم یه همچین قسمتی جاش خالی باشه!
ممنون

raha

مدیر بازنشسته
من میتونم مدیر بخش نرمافزار باشم
3ds max
این هم نمونه کارهای من
خوشحال میشم کمکی کرده باشم

ممنون آقای هاشمی. امیدواریم بخش 3DMAX با حضور و تدابیر شما رونق بیشتری بگیره:gol:

سلام. واسه معماری جهان و مشاهیر معماری میتونید روی من حساب کنید! :)

مرسی عزیزم. همونطور که صدیق جان گفتن حضور و فعالیت بچه های قدیمی باعث دلگرمیه. رو کمکت خیلی حساب میکنیم در بخش تاریخ و مبانی نظری:gol:

سلام رها و صدیق جان خوبین من راستش نمیدونم دقیقا تو چی تخصص دارم:Dمیترسم یه چیزی بگم بعد شرمندتون شم:cry::redface:ولی یه چیزی بگم !؟دقت کردین حتما که من بیشتر تو بخش سوالات و درخواست ها فعالیت میکنم خییییلییییییییی اونجا شیر توشیره پر اسپم الکی پر تاپیک تکراری....من اگه شمام موافقین اونجا رو تا هر چه قدر بتونم سر و سامون میدم چون خودمم عصبی میشم وقتی میرم اونجا میبینم انقدر به هم ریخته و درخواستای الکی یا تاپیکاییه که پر اسپمای بیربط شده...ولی کلا تو هر بخش دیگه ای نیاز به سرچ کردن و پیدا کردن چیزی داشتین من هستم حتما:heart::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

ممنون هلنا جان که همیشه پاسخگوی سوالات و درخواست بچه های معماری هستی. واقعا به کمکت در مدیریت اون بخش نیاز داریم:gol:

سلام رهای عزیزم
و البته صدیق
ممنون بابت اطلاع رسانی
واقعاً فکر خوبیه
اما من اونقدر تخصص خاص و تجربه ندارم که بتونم مدیریت یه زیرمجموعه و بخش رو به عهده بگیرم
اما اگر کمکی بود که خودتون به نظرتون رسید
اگر در توانم باشه حتماً انجام میدم
و خوشحال میشم

مرسی دختر گلم..
همیشه از تاپیکای خوب و جالبی که میزنی استفاده میبریم:gol:

بازم سلام..البته با تاخیر!
خسته نباشید.........
نمیتونم اصلا خودمو متخصص بدونم اما به مباحث فنی ساختمان و به خصوص معماری پایدار و زیر مجموعه اون علاقمندم و دنبال میکنم تحولات جدید تو این قسمت رو .......اگر بتونم کمکی کنم دریغ نمیکنم!
یه پیشنهادم دارم .....اونم اینه که یه قسمتی برای آشنایی با متریال های ساختمانی اختصاص داده بشه چون فک میکنم یکی از بزرگترین ضعف های دانشجویان معماری عدم آشنایی با متریال جدید و روزه.........فک کنم یه همچین قسمتی جاش خالی باشه!
ممنون

چه خوب. اتفاقا مباحث فنی از نظرمن از مهم ترین بخشهای رشته ی ماست که خیلی بهش بی توجهی میشه... چه خوب میشد اگر حضورتون رو در اون بخش پررنگ میدیدم و از دانشتون استفاده میکردیم..
در مورد مصالح ساختمانی هم یک زیر تالار مشترکا با مبحث جزئیات ساختمان بهش اختصاص داده شده؛ اینجا
که فکر میکنم فعلا کفایت کنه! مگر اینکه تعداد تاپیکها و میزان مطالبی که درباره ش در تالار هست بیش از 40-50 تا تاپیک بشه که بخش جدایی رو بهش اختصاص میدیم!
منتظر فعالیت شما در بخش فن ساختمان هستیم سمیه جان . ممنون:gol:

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام رها جون و بقیه دوستان
اگه بتونم تو بحث معماری داخلی و دکوراسیون داحلی کاری برای بچه ها انجام بدم خوشحال میشم
میتونید رو کمک من البته اگه لایق بدونید حساب کنید

binahayat_m

عضو جدید
دومین دوره مشترک دانشکده معماری دانشگاه تهران و مدرسه معماری AA لندن

دومین دوره مشترک دانشکده معماری دانشگاه تهران و مدرسه معماری AA لندن

یکشنبه 19 تیر الی یکشنبه 2 مرداد ماه 1390

هدف این کارگاه آموزشی کشف قابلیت‌های طراحی الگوریتمیک به کمک اجراء ساده است. در این مسیر، نگاه مجدد به شیوه‌های سنتی تولید و ساخت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این دوره کارگاهی، تجربه‌ای از فرایند دیجیتال طراحی با نگاه به پایه‌‌های طراحی هوشمند انجام خواهد شد. این طراحی با در نظر گرفتن راه‌ حل‌های امکان‌پذیر با تکنیک‌های معمول و با توجه به شرایط و امکانات بومی کشور ایران صورت خواهد گرفت.

این کارگاه‌ها به صورتی طراحی گردیده که شرکت‌کنندگان آن می‌توانند از دانشجویان معماری در کلیه مقاطع تحصیلی (کارشناسی/کارشناسی ارشد/دکتری) و از سال‌های مختلف انتخاب گردند.

هزینه شرکت‌کنندگان منتخب 650 پوند می‌باشد. به شرکت‌کنندگان این دوره در پایان گواهی‌نامه معتبر بین‌المللی داده خواهد شد.

در این دوره یک بورس و کمک هزینه تحصیلی به یکی از شرکت کنندگان منتخب، برای تحصیل در مدرسه معماری AA تعلق خواهد گرفت.

آخرین مهلت ثبت نام: 1 خرداد 90

اعلام پذیرفته شدگان: 11 خرداد 90

واریز هزینه دوره: 20 خرداد 90

جهت ثبت‌نام در این دوره راهنمای ثبت‌نام و تقاضانامه‌های فارسی و انگلیسی را دریافت نمایید:

فرونهش راهنمای ثبت نام

فرونهش تقاضانامه ثبت نام فارسی

فرونهش تقاضامه ثبت نام انگلیسی

فرونهش (Download) پوستر دوره

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با تلفن 61112458 تماس و یا به پایگاه اینترنتی قطب علمی فناوری معماری مراجعه نمایند:

وبگاه : http://ceat.ut.ac.ir

راینامه: aaworkshop@ceat.ut.ac.ir

نشانی: تهران، خیابان انقلاب، دانشگاه تهران، پردیس هنرهای زیبا، دانشکده معماری، قطب علمی فناوری معماری

منبع :http://ceat.ut.ac.ir/AA

ما که بعید می تونیم ثبت نام کنیم ، اگه کسی رفت و شرکت کرد ، لطفا در مورد کلاس ها در آیند ه بنویسه