چرا؟؟؟؟؟ یعنی نمیشه؟؟؟!!!
خیال کردین![]()
چرا؟؟؟؟؟ یعنی نمیشه؟؟؟!!!
خیال کردین![]()
بابا ایول تنها یی به این نتیجه رسیدین یا کسی کمکتون کردهمون بهتر كه دختراي چيني بيان چون پسراي اين دوره وزمونه لياقت دختراي ايروني رو ندارند.
اگه دختری با مهریه زیر 500 سکه سراغ دارین خوب معرفی کن تا یک کار خیر هم انجام داده باشی........
طی خبر های واسله حداکثر میزان مهریه قابل مطالبه 150 سکه میباشد فعلا از نظر قانونی وبیشتر از اون رو میتونید پرداخت نکنید حالا برو حالشو ببر زن چینی میخوای چکار البته باشه بد نیست یه 5-6 تایی میگیریم علل حساب یکیم ایرانیشو میگیرم بانوی اول خونه بشه
خوب مگه بده. وظیفشه بلاخره مرد باید یه طوری حسن نیتش رو ثابت کنه یا نه مثل اینکه همیشه در خواست از جانب اقایونه ها اگه هم دختری در خواست کنه انگشت نما میشه
ولی دیگه نمیشه کتکشون زد چون زود میشکنن![]()
بابا ایول تنها یی به این نتیجه رسیدین یا کسی کمکتون کرد![]()
طی خبر های واسله حداکثر میزان مهریه قابل مطالبه 150 سکه میباشد فعلا از نظر قانونی وبیشتر از اون رو میتونید پرداخت نکنید حالا برو حالشو ببر زن چینی میخوای چکار البته باشه بد نیست یه 5-6 تایی میگیریم علل حساب یکیم ایرانیشو میگیرم بانوی اول خونه بشه
خواستي بري بگيري منم خبر كنچرا؟؟؟؟؟ یعنی نمیشه؟؟؟!!!
حسن نیتی که با پول نشون داده بشه چه شود ........ بسیار خوب ...... وظیفه شما پس چیه؟؟؟؟؟ شما چه جوری حسن نیتتون رو نشون میدین که مرد بدبخت به شما اعتماد می کنه و زندگیشو به پاتون می ریزه؟؟؟!!!![]()
نه بابا !!! سردی تون نکنه؟؟؟
حسن نیتی که با پول نشون داده بشه چه شود ........ بسیار خوب ...... وظیفه شما پس چیه؟؟؟؟؟ شما چه جوری حسن نیتتون رو نشون میدین که مرد بدبخت به شما اعتماد می کنه و زندگیشو به پاتون می ریزه؟؟؟!!!
جدی میگین؟؟؟!!!! میشه منبع خبر هم اعلام کنین؟ اگه درست باشه یک تشکر حسابی از من طلب دارین.![]()
آخ گل گفتي!قوربون داداش! من نمي دونم اين چه رسم من در آوردي مزخرفيه كه هميشه خدا ، اين آقاهه هست كه بايد حسن نيتشو نشون بده اونم با پول!!!
و يا اينكه براي اثبات عشقش به خانم بايد قبالهء فلان زمين يا بهمان ملك و يا بيسار ماشين رو به نام خانمه بكنه؟؟؟
اصلاً ما عشق اينجوري نخواستيم! نخواستيم! نخواستيم!![]()
خوب خودتون بگین آقایون دوس دارین چطور حس ننیتتون رو به خانمها نشون بدین؟
یار پسندید تورا!
مبارکه!
منم دعوت کنیا!![]()
اي با با
داشتيم؟!
جواب حرفشو دادم بابا![]()
این اواتارت چقدر خنده دارهنداشتیم؟!
اي واااااااااااااااايیار پسندید تورا!
مبارکه!
منم دعوت کنیا!![]()
میدونم!این اواتارت چقدر خنده داره
اي وااااااااااااااااي
روم سفيد
چه حرفا![]()
ما به نشون كرده بقيه نظر نداريم داداشمیدونم!
به پایه هم پیرتر شین!
بازم میگم منم حتما تو مراسم دعوت کنین
ما به نشون كرده بقيه نظر نداريم داداش
نگين و ورجيلانجلوس
منم حتما تو مراسم دعوت كنين![]()
ما به نشون كرده بقيه نظر نداريم داداش
نگين و ورجيلانجلوس
منم حتما تو مراسم دعوت كنين![]()
منو اون!!!!!!!!
نه بابا شایعست!
اونو چه به این شکر خوردنا! ارزونی خودت![]()
چه خبره آقايون مگه من كالام آخه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هشدار های جدید راننده سرویسمون ! | تالار عکس | 23 | |
B | سوژه هایی جالب از تبلیغات هشدار دهنده... | تالار عکس | 3 | |
![]() |
تبلیغات هشدار دهنده و دیدنی(خیلی خیلی جالب) | تالار عکس | 0 | |
![]() |
هشدار جالب یک همسایه | تالار عکس | 1 | |
![]() |
هشدار جالب یک فروشگاه لباس در تهران به دخترها ! | تالار عکس | 75 |