بنی آدم اعضای یکدیگرندشما يكم اقتصاد بخونيبد نيس اونوقت پول مليو ربط به يه روز شاديه مردم نميدي
![]()

بنی آدم اعضای یکدیگرندشما يكم اقتصاد بخونيبد نيس اونوقت پول مليو ربط به يه روز شاديه مردم نميدي
![]()
چشم میخونم. فعلا میرم بخوابم. آخه خستگی رقص تو خیابونا هنوز تو تنمهشما يكم اقتصاد بخونيبد نيس اونوقت پول مليو ربط به يه روز شاديه مردم نميدي
![]()
حالا بیا و درستش کن. نگفتم یکی هست که هنوز نمیدونه موضوع چیه؟ شاهد از غیب رسید.کسی که می خواد ادای روشنفکری در بیاره اول باید یاد بگیره توهین نکنه
کسی که می خواد ادای روشنفکری در بیاره اول باید یاد بگیره توهین نکنه
چرا تعجب میکنی؟ ایشون از مشهد میاد یکم راه دور بوده حالا رسیده سر منقل.
بنی آدم اعضای یکدیگرند![]()
چرا تعجب میکنی؟ ایشون از مشهد میاد یکم راه دور بوده حالا رسیده سر منقل.
بر خر مگس..........
چرا من دقیقا فهمیدم موضوع تاپیک و خود شما چیه!حالا بیا و درستش کن. نگفتم یکی هست که هنوز نمیدونه موضوع چیه؟ شاهد از غیب رسید.
خدا رو شکر که شما سر منقلیچرا تعجب میکنی؟ ایشون از مشهد میاد یکم راه دور بوده حالا رسیده سر منقل.
کسی که می خواد ادای روشنفکری در بیاره اول باید یاد بگیره توهین نکنه
[h=2][/h]هنوز هم داريد بحث ميكنيد يا داريد از بيكاري اسپم ميكنيد؟
آخر سر به كجا رسيديم؟ چي شد؟![]()
قرار شد تو خیابونا نرقصیم بریم بالا پشت بوم برقصیمهنوز هم داريد بحث ميكنيد يا داريد از بيكاري اسپم ميكنيد؟
هچی برادر یه عده هر چی خواستند به هم گفتند اخرش نمیدونم یهو چی شد همه چی خوب شد و همه با هم دوست شدند و به خوبی و خوشی سال ها در این باشگاه تاپیک و پست زدند و ترقه هم نخریدند و فهمیدند ترقه چیز بدیستهنوز هم داريد بحث ميكنيد يا داريد از بيكاري اسپم ميكنيد؟
دقیقا مثل فیلمای ایرانیهچی برادر یه عده هر چی خواستند به هم گفتند اخرش نمیدونم یهو چی شد همه چی خوب شد و همه با هم دوست شدند و به خوبی و خوشی سال ها در این باشگاه تاپیک و پست زدند و ترقه هم نخریدند و فهمیدند ترقه چیز بدیست
دقیقا.........مثل داروی مسکنهبا این پولا مشکل فقر حل نمیشه.
با تشکر از بیانات صادقانه شما . من خودم یه آدم منتقد هستم و انتقاد پذیر هم هستم. پس به شما حق میدم. مرسی از شرکت شمابحث ترقه و پول ملی و فقرا جای خود داره
اسمش اگه فرهنگ سازیه
با توهین انجام نمیشه
نظری که دادی( که فکر نمی کنم نظر خودت باشه چون به ادبیاتت نمیاد ) بی شباهت به نظر من نیست ولی اینقدر قشنگ !!!بیانش کردی که یکی مثل من که هیچ وقت اهل بحث نبوده و تا حدوددی اصل حرفت به نظرش بیراه نیست اونقدر عصبانی شه که علی رغم عادتی که داره بیاد اعتراض کنه.
من داها عرش علاكولگه سي تك باشدا تاجيم وار،
الده موسي كيمي فرعونه غنيم، بير آغاجيم وار،
حرجيم يوخ، فرجيم وار.
من علي اوغلويام، آزاده لرين مردي، مرادي،
او ، قارانليقلارا مشعل،
او، ايشيقليقلارا هادي،
حققه، ايمانه منادي!
باشدا سينماز سپريم، الده كوتلمز قلجيم وار!
سنون نه یون وار آر کاداش؟
ما بدنبال حل مشکل فقر نیستیم. بحث سر مدیریت هزینه است . پولی که صرف نیازمندان بشه شادیش از خرید و دود کردن ترقه بیشتره. همینبا این پولا مشکل فقر حل نمیشه.
منم با همشهریانم مدارا میکنم.ولی از نظر من خرید ترقه تو این موقعیت دور از شعور انسانی است. رسم معمول چهارشنبه سوری هم نیست.بعيد ميدونم پيرو علي باشي چون اون نه ادعا داشت نه با اون مقامش به مخاطبش توهين ميكرد ، حتي با قاتل خودشم با احترام برخورد كرد
اشتباه اشتباهه و ربطی به اقلیت و اکثریت نداره. یکی رو میبینی که مشروب میخوره ولی دوست نداره بهش بکن الکلی. اینم مثه همون قضیه ست.آدم منتقد نقد می کنه
نه اینکه کاری رو که عده ی کثیری دارن انجام میدن
که یا درسته یا غلط
اگه به نظرش داره غلط میاد
به همه ی اون عده بخواد با توهین بفهمونه که اشتباهه کارشون
نه به یکی نه به دو تا
به چه تعداد خیلی مصرانه توهین کنه!
بزرگترین راز خلقت این نیست که خداوند چرا جهان را خلق کرده , بلکه اینست که چرا بی شعور ها رو اینقدر گستاخ و منفور افریده. سوء مدیریت در هزینه یه نوع بیشعوری است که من این مثال رو در مورد ترقه بازی عنوان کردم.سوال اول منو که جواب ندادی امیدوارم اینو جواب بدی
خرج های الکی تو این مملکت زیاد میشه البته خیلی زیاد میشه چرا گیر دادی به ترقه؟
به نظر من فقر تو این مملکت اونقدر زیاده که پوله ترقه که هیچی پوله توپ و تانک و موشک هم نمیتونه این فقرو از بین ببره
اینککه اشتباه یا اختلاف سلیقه بحث دیگستاشتباه اشتباهه و ربطی به اقلیت و اکثریت نداره. یکی رو میبینی که مشروب میخوره ولی دوست نداره بهش بکن الکلی. اینم مثه همون قضیه ست.
حالا اینم تایید نمیکردی چیزی از کمالات من کم نمیشد.یعنی در تمام مدتی که عضوی، اولین باره 1 چیز بدرد بخور تو این تالار نوشتی
تایید میکنم
الته منظور ایشون از فقرا و بیماران نیازمند، هموطنان خودمونه نه گشنه های سومالی و افغانی