سلام به همه دوستان 14صلوات:gol:
yas_67 عضو جدید Nov 22, 2009 #1,502 سلام من هم خیلی وقته نیومدم ولی تعداد صلواتهامو نشمردم الان هم 5تا صلوات. اقا جون شرمنده ام که به یادت نیستم ودرگیر این دنیای بیمعرفت شدم ببخش اقای مهربونم.
سلام من هم خیلی وقته نیومدم ولی تعداد صلواتهامو نشمردم الان هم 5تا صلوات. اقا جون شرمنده ام که به یادت نیستم ودرگیر این دنیای بیمعرفت شدم ببخش اقای مهربونم.
young Eng عضو جدید کاربر ممتاز Nov 25, 2009 #1,508 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 110تا یا اباصالح المهدی ادرکنا...
young Eng عضو جدید کاربر ممتاز Nov 26, 2009 #1,510 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 313تا یا اباصالح المهدی ادرکنا...
young Eng عضو جدید کاربر ممتاز Nov 29, 2009 #1,513 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 313تا یا اباصالح المهدی ادرکنا...
young Eng عضو جدید کاربر ممتاز Dec 1, 2009 #1,518 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 110تا یا اباصالح المهدی ادرکنا...
young Eng عضو جدید کاربر ممتاز Dec 1, 2009 #1,522 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 313تا یا اباصالح المهدی ادرکنا... آخرین ویرایش: Dec 2, 2009
ح حمید غضنفری عضو جدید Dec 2, 2009 #1,523 13+1 به بهانه دلتنگی مان از ظلم همه آنهایی که میخواهند دستان پدرانه ومهربانت را خونریز معرفی کنند ;از آنها که آنچنان برق شمشیرت را به رخ می کشند که حتی دوستانت را از ظهورت می ترسانند;از آنها که تو را به دور دستها تبعید می کنند;می خواهیم تنها روزنه ای به سوی انتظار تو بر خویش باز کنیم.چگونه منتظرت نباشیم در این عصر غیبت؟
13+1 به بهانه دلتنگی مان از ظلم همه آنهایی که میخواهند دستان پدرانه ومهربانت را خونریز معرفی کنند ;از آنها که آنچنان برق شمشیرت را به رخ می کشند که حتی دوستانت را از ظهورت می ترسانند;از آنها که تو را به دور دستها تبعید می کنند;می خواهیم تنها روزنه ای به سوی انتظار تو بر خویش باز کنیم.چگونه منتظرت نباشیم در این عصر غیبت؟