114صلوات:gol:
rabin_huood عضو جدید کاربر ممتاز Jul 27, 2009 #339 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 50 اللهم عجل لولیک الفرج میلاد امام سجاد ( ع ) ، را به امام زمان ( عج ) و شما دوست داران آن حضرت تبریک عرض می کنم.
اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 50 اللهم عجل لولیک الفرج میلاد امام سجاد ( ع ) ، را به امام زمان ( عج ) و شما دوست داران آن حضرت تبریک عرض می کنم.
S saraaa عضو جدید کاربر ممتاز Jul 27, 2009 #340 دوستای خوبم محتاج دعاهای قشنگتون هستم... 40 تا مثل شبهای قبل
B behnam.gas عضو جدید Jul 28, 2009 #344 میلاد ابالفضل رشید است امروز .....فرخنده و میمون و سعید است امروز از برکت عباس علمدار حسین ......بهتر ز هزار روز عید است امروز به نیت چهارده معصوم منم 514 تا
میلاد ابالفضل رشید است امروز .....فرخنده و میمون و سعید است امروز از برکت عباس علمدار حسین ......بهتر ز هزار روز عید است امروز به نیت چهارده معصوم منم 514 تا
mona.p عضو جدید کاربر ممتاز Jul 28, 2009 #349 از یاس، رابین هود، سوگول و نازنین عزیزم ممنونم آقا بیا به خاطر باران ظهور کن ما را از این هوای سراسیمه دور کن وقتی برای بدرقه عشق می روی از کوچه های خسته ما هم عبور کن افسرده از هجوم هوس های عالمیم اقا دل شکسته ما را صبور کن اقا بیا به حرمت مفهوم انتظار اشعار ساده دل ما را مرور کن کی می رسد شبی که تو از راه می رسی این باغ های شب زده را غرق نور کن... 16..
از یاس، رابین هود، سوگول و نازنین عزیزم ممنونم آقا بیا به خاطر باران ظهور کن ما را از این هوای سراسیمه دور کن وقتی برای بدرقه عشق می روی از کوچه های خسته ما هم عبور کن افسرده از هجوم هوس های عالمیم اقا دل شکسته ما را صبور کن اقا بیا به حرمت مفهوم انتظار اشعار ساده دل ما را مرور کن کی می رسد شبی که تو از راه می رسی این باغ های شب زده را غرق نور کن... 16..
qmars200 عضو جدید Jul 28, 2009 #356 سلام فقط يك صلوات از ته قلب بعد چمهايم را بستم و نوري ديدم -شايد فقط خيال بود