پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Apr 29, 2009 #130 انگار می خواد عکس واسه پاسپورت بگیره انگار می خواد عکس واسه پاسپورت بگیره
ARAMESH مدیر راهنمای سایت مدیر تالار Apr 29, 2009 #134 پیرجو گفت: کلیک کنید تا باز شود... پیرجو گفت: کلیک کنید تا باز شود... پیرجو گفت: کلیک کنید تا باز شود... هرکی به مموشی من اینجوری نگاه کنه عاقبش همینه!!!
پیرجو گفت: کلیک کنید تا باز شود... پیرجو گفت: کلیک کنید تا باز شود... پیرجو گفت: کلیک کنید تا باز شود... هرکی به مموشی من اینجوری نگاه کنه عاقبش همینه!!!
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Apr 30, 2009 #135 ایمیل رو میزنه wWw دیگه تکلیف مملکت.... ایمیل رو میزنه wWw دیگه تکلیف مملکت.... این هم رفته توی هس...
ایمیل رو میزنه wWw دیگه تکلیف مملکت.... ایمیل رو میزنه wWw دیگه تکلیف مملکت.... این هم رفته توی هس...
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Apr 30, 2009 #136 گوجه فرنگی دیده بودیم بنویسن ولی فرهنگیش رو نه گوجه فرنگی دیده بودیم بنویسن ولی فرهنگیش رو نه اگه میدونست یه روز اسمش رو این طوری مینویسن...
گوجه فرنگی دیده بودیم بنویسن ولی فرهنگیش رو نه گوجه فرنگی دیده بودیم بنویسن ولی فرهنگیش رو نه اگه میدونست یه روز اسمش رو این طوری مینویسن...
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Apr 30, 2009 #137 نمی دونم مشکل از زبان کده هاستش یا از زبان آموزان نمی دونم مشکل از زبان کده هاستش یا از زبان آموزان هر چیز که به گنند نمکش می زنند ..وقتی دانشگاه این طوری باشه.. دیگه خدا به داد دانشجوهاش برسه
نمی دونم مشکل از زبان کده هاستش یا از زبان آموزان نمی دونم مشکل از زبان کده هاستش یا از زبان آموزان هر چیز که به گنند نمکش می زنند ..وقتی دانشگاه این طوری باشه.. دیگه خدا به داد دانشجوهاش برسه
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Apr 30, 2009 #139 خوبه فارسی نوشته اگه مثل بالایی مینوشت چی... خوبه فارسی نوشته اگه مثل بالایی مینوشت چی...
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Apr 30, 2009 #140 اشتباه لپی بودش.../ سال الگوی مصرفه دیگه اشتباه لپی بودش.../ سال الگوی مصرفه دیگه
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Apr 30, 2009 #141 خب معلومه میگن خلیج عرب دیگه .... خب معلومه میگن خلیج عرب دیگه ....
hammerzan عضو جدید کاربر ممتاز Jun 14, 2009 #145 عصاره همه ی مهربانی ها را گرفتند و از آن مادر ساختند!!!(ولیام شکسپیر) روز مادر مبارک
a.z عضو جدید کاربر ممتاز Jun 15, 2009 #146 مرسي هرچند عكساي خودم خيلي قشنگ تره فقط حيف كه يادم نمياد چطوري بايد بذارمشون اينجا!!!
1 179 عضو جدید کاربر ممتاز Jun 15, 2009 #147 چیزی که جالبه سایتهای Upload عکس هم ***** شدن !!!!!!!!!!! خدا تو این 4 سال به ما رحم کنه خلایق هرچه لایق !!!!
چیزی که جالبه سایتهای Upload عکس هم ***** شدن !!!!!!!!!!! خدا تو این 4 سال به ما رحم کنه خلایق هرچه لایق !!!!
s.mobaleghi عضو جدید Jun 16, 2009 #149 a.z گفت: مرسي هرچند عكساي خودم خيلي قشنگ تره فقط حيف كه يادم نمياد چطوري بايد بذارمشون اينجا!!! کلیک کنید تا باز شود... منم مشكل شما رو دارم.اگه متوجه شديد به منم بگيد.ممنون ميشم
a.z گفت: مرسي هرچند عكساي خودم خيلي قشنگ تره فقط حيف كه يادم نمياد چطوري بايد بذارمشون اينجا!!! کلیک کنید تا باز شود... منم مشكل شما رو دارم.اگه متوجه شديد به منم بگيد.ممنون ميشم
hammerzan عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2009 #150 میتونین برین قسمت راهنمای سایت ببینید! اینم لینکش... http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=38254
میتونین برین قسمت راهنمای سایت ببینید! اینم لینکش... http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=38254