این مشت من نوازشی بود واسش.یه لحظه حس کردم روده هام زده بیرون .ولی چشام داشت واقعا میزد بیرون

الهییییییییییی .چطور حواسش نبوده آخه.در اینجور مواقع یه ضربه فنی بهترین کاره!
این مشت من نوازشی بود واسش.یه لحظه حس کردم روده هام زده بیرون .ولی چشام داشت واقعا میزد بیرون
.
.
.
. متاسفانه بازم نگرفتم ... میشه سلیس تر توضیح بدی استاد ...
اسا دتر نمو که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نه دیگه درست نیست. مگه یه دتر میومد بغلش با مشت میزدش که این طفلک 220 کیلویی رو بزنه؟
ها؟؟؟؟؟/ فارسی بود؟اسا دتر نمو که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شانس که نداریم خدا از اسمون واسم نازل کرد.پاش گیر کرد اومد منو بگیره نخوره زمین با هم خوردیم و از شانس مبارک من پایین موندم اون لهم کرد
الهییییییییییی .چطور حواسش نبوده آخه.در اینجور مواقع یه ضربه فنی بهترین کاره!
ایشالا سیبیل توهم کلفت میشه.دهنتم بو میگره میری تو اون صف.هههه هه ههیه بارصب زود ساعت 6 خوشتیپ کرده بودم اساسی یه تیپ سوسولی زدم رفتم فلکه راهنماییی برا گواهینامه موتور....رسیدم دیدم دو تا صف تشکیل شده...منم ناخود اگاه رفتم صف خلوته...تو حال خودم بودم داشتم مدارکمو چک میکردم دیدم صدا کر کر خنده میاد...پیش خودم گفتم عجب ادمای شادین...یهو یکی پشت سریم گفت عمو کلاس چندمی که اومدی پایه یک بگیری؟(خنده حضار)...دقت که به قیافه ها کردم هی وایه من عجب سیبیل کلفتایی دور و بر منن...هنوزم بوی دهن اون پشت سریه که تیکه انداخت زیر زبونمه
![]()
اینم یه سوتی ویدیویی از دخترا :
http://s1.30ty.ir/clip/clip.30ty (7).mp4
.ترمای اول بودم....داشتم از کنار اتاق گروهمون رد میشدم یهو احساس کردم کارشناس گروهمون صدام رکد...وایسادم هی نگاش کردم..وایساده بود کنار یه پسره...گفتم:بله؟؟
به پسره اشاره کرد گفت آقای امید زاده!!
گفتم خب چی کارش کنم؟؟؟؟
بیچاره ÷سره چشماش چهار تا شد..گفت دارن بامن صحبت میکنن...
اصلا عوضی شنیده بودم!!
گفتم آها......و سریع رفتم از اونجا!!
.قبل انقلاب که از این شلوار پاچه گشادا واسه آقایون مد بود، پدرم تو ادارشون یه بار رفته بود دستشویی کف اونجا خیس بوده چون پاچه شلوارش هم خیس نشده تا نزدیکی زانو میزنه بالا وقتی از دستشویی بیرون میاد، خودش که کلی احساس خوشتیپی با کت و شلوارو کرواتش میکرده، صدای همکاراشو میشنوه که همه دارن پچ پچ کنان یواشکی میخندن... بابامم با کمال اعتماد به نفس میره سمتشون و سلام میکنه...اونام میزنن زیره خنده که مرد حسابی یه نیگا به شلوارت بنداز!!!!! آخه!....طفلی کلی ضایه شده بود!![]()
.ماه رمضون امسال موقع سحر نشسته بویم...داشتم طالبی میخوردم...
برگشتم گفتم طالبی فقط خربزه اش خوبه!!!
داداشم بیچاره نیمه خواب بود .....خواب از سرش پرید اونقدر خندید....
میخواستم بگم طالبی فقط فالوده اش خوبه!!
حالا دیگه هر سری میگه...از این حرف نتیجه میگیریم...آب طالبی = خربزه!!
این که خوبه من داشتم چرت میزدم یهم ادم تو خواب فک میکنی لز یه جایی افتادی اونجوری شدم از خواب پریدم جاتون خالی ردیف اولم بودم سر ردیف افتادم رو زمین مردیم از خنده یکی نبود من. از رو زمین بلند کنه خودمم که خواب بودمم و بعدشم خنده حال بلند شدن نداشتم.استاد انتراک داد گفت مث اینکه کلاس دیگه نمیکشه و بچه ها خوابو ترجیح میدن.کلی دعا کردن واسمیه دفعه فکرم بدجور مشغول بود ،دیدید یه وقتایی آدم فکرش جای دیگس اما نگاهش که به جاییه چیزیو نمیبینه و اصلا حواسش نیست. در اون اوضاع احوال بودم که یکی از استادا روبروم بود منم اصلا حواسم نیست این داره منو نگاه میکنه تو حال خودمم یهو استاده برگشت بهم گفت:سلام خانم فلانی(اسم فامیلم) منو بگی اینطوری بودم![]()
.با فندق شکن باید بریم لینکش؟
.
.
.
نخیر خانم ... بازدید برای عموم آزاد است.
الان باز میشه ؟
درست شد
اون باید یکم لینجا کار کنه که اینطوری نشه
لینجا چیه گلایل؟؟؟؟
اینم یه سوتی ویدیویی از دخترا :
http://s1.30ty.ir/clip/clip.30ty (7).mp4
راس میگه.منم جای خنده دارشو پیدا نکردم.یکی خورده زمین ،همین!خب حالا که چی؟این که خیلی بی مزه بود.
.خب حالا که چی؟این که خیلی بی مزه بود.
یبار تو دانشگاه داشتم میدوییدم . تو پله ها. کفشم از پام درومد. افتاد پایین رفتو رفتو رفت تا خورد تو کله ی کاف دانشگامون.البته خودش فک میکرد کافه ها
هیچی کفشام معروف شد به کفش سیندرلاآخرش چی شد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |