ااااا راست میگه دیگه چه وضعیه درست کردیناه اه واقعا خجالت بکشید...به شمام میگن مهندس؟ ...اینجا جای این حرفاس؟ که چی هی حرفو به جاهای بی ربط میرسونین؟از این به بعد اسپم بی اسپم وگرنه....منتظر یه اتفاق بد باشید

هه هه هه هه یادش رفت منو دعوا کنه

ااااا راست میگه دیگه چه وضعیه درست کردیناه اه واقعا خجالت بکشید...به شمام میگن مهندس؟ ...اینجا جای این حرفاس؟ که چی هی حرفو به جاهای بی ربط میرسونین؟از این به بعد اسپم بی اسپم وگرنه....منتظر یه اتفاق بد باشید
حالا یک سوتی از استادمون :
یه روز یکی از کلاسهای صبحو بچه ها نامنظم میومدن اولی گفت سلام استاد. دومی گفت ببخشید استاد. سومی گفت اجازه هست استاد بالاخره استاد عصبانی شد و گفت این چه طرز اومدن به کلاسه با شورت از خواب بلند میشید میایید سر کلاس
به بهسلام.من خوشحال میشم اگر بتونیم با هم دوست بشیم. من مکانیک میخونم و اهل تهران هستم. اگر راه داره یه زنگ بزن آشنا شیم با هم و بعدش رفیق. محمد 09381318007
سلام چشات داره منو نیگا میکنه ولی فک نکنم با من باشیسلام.من خوشحال میشم اگر بتونیم با هم دوست بشیم. من مکانیک میخونم و اهل تهران هستم. اگر راه داره یه زنگ بزن آشنا شیم با هم و بعدش رفیق. محمد 09381318007
تو هم یه چیت میشه ها شیطونسلام چشات داره منو نیگا میکنه ولی فک نکنم با من باشی![]()
تو هم یه چیت میشه ها شیطون![]()
راس میگهبه به
بچم چه راحت صحبت میکنه!!!
حالا با کی بودی شما؟؟؟
حالت خوبه؟
اشتباه نیومدی؟
اینم یه جورشه دیگه!!!
به به
بچم چه راحت صحبت میکنه!!!
حالا با کی بودی شما؟؟؟
حالت خوبه؟
اشتباه نیومدی؟
اینم یه جورشه دیگه!!!
سلام.من خوشحال میشم اگر بتونیم با هم دوست بشیم. من مکانیک میخونم و اهل تهران هستم. اگر راه داره یه زنگ بزن آشنا شیم با هم و بعدش رفیق. محمد 09381318007
ایول بابا تو دیگه کی هستیسلام.من خوشحال میشم اگر بتونیم با هم دوست بشیم. من مکانیک میخونم و اهل تهران هستم. اگر راه داره یه زنگ بزن آشنا شیم با هم و بعدش رفیق. محمد 09381318007
تو چقد ساده يــــــــي ! دوستات تورو پيچوندن خودشون جواب مثبت دادن !!!ایول بابا تو دیگه کی هستی
راستش اینو دیدم یاد یه قضیه افتادم مربوط به همین باشگاه:
حدود یه سال پیش دیدم یه روز یکی پیام خصوصی داد و توی اون شماره گذاشت که براش بزنگم،راستش کلی خنده م گرفت و فردا که رفتم یونی دیدم چند تا از دوستهام که اینجا عضوند دارند میگند که برای ما یه پیام خصوصی همین جوری اومد،خلاصه اینکه بعد از این صحبتها فهمیدیم که یه نفر بوده به هممون pm داده و مثل اینکه کلا send to all کرده خلاصه اینکه ما هم همه تصمیم گرفتیم که جوابش رو بدیم...یه پیام دادیم و اسم همه رو بردیم و گفتیم جواب همه ی ماها منفیه
بیچاره عجب بد شانسی بوده که برای چندتا دوست pm زده بود![]()
همینو بگوووتو چقد ساده يــــــــي ! دوستات تورو پيچوندن خودشون جواب مثبت دادن !!!![]()
عزیزم اگه پایه هستی من حاضرم باهات اشنا شم ...سلام.من خوشحال میشم اگر بتونیم با هم دوست بشیم. من مکانیک میخونم و اهل تهران هستم. اگر راه داره یه زنگ بزن آشنا شیم با هم و بعدش رفیق. محمد 09381318007
هاااااااااااااااااااا؟چی شد؟یعنی دورم زدند؟تو چقد ساده يــــــــي ! دوستات تورو پيچوندن خودشون جواب مثبت دادن !!!![]()
اگه باهش تماس گرفتی نتیجشو بگو بخندیم یکمعزیزم اگه پایه هستی من حاضرم باهات اشنا شم ...![]()
واي خدایه سری بابام داشت تو خونه یه چیزیو تعمیر میکرد هی داد میزد یکی :یکی یه انبر دست بیاااااره.. هی هیشکی اعتنا نمی کرد یهو عصبانی شد رفت تو اشپزخونه دید داداشم وایساده داره نگاش میکنه بابام داد زد گفت:من دارم اونجا خودمو پاره میکنم تو اینجا وایسادی با شرت؟؟؟؟(محض اطلاع داداشم تو خونه با شلوارک میگرده)!!!
آره بابا همه جوریشو دیده بودیماگه باهش تماس گرفتی نتیجشو بگو بخندیم یکم
.
اما دلم واسش سوخت یکی بره باهش اشنا بشه گناه داره بدبخت
اونم دل داره بخدا . دیگه از این واضحتر بگه؟؟؟
پری جون کاره خودته
ببینم چیکار میکنی![]()
یه روز رفته بودم سر یک ساختمونی از اونایی که حموم دستشوییش با همه. رو به صاحبش کردم و به جای اینکه بگم اگه کسی حموم بود ویکی دستشوییش گرفت باید چیکار کنه گفتم اگه کسی دستشویی بود ویکی حمومش گرفت .باید چیکارکنه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |