نه چرا فرار کنمیعنی میگی رفتی تو؟؟؟؟؟
من جات بودم فرار میکردم![]()
چی شده ؟؟؟ تست اگه نمتونین بزنین تا یادتون بدمحتما كلاساتم پيش پترو مي رفتي ! (البته شايد هم برعكس!!!)
خوب مگه ایرادش چیه؟ دومادتون که غریبه نبوده. میگی نه... از خواهرت بپرس ...!!!چند شب پیش طبق معمول خواهرم و شوهرش اومده بودن خونه ما،من که کلا ذهنم درگیر یه مساله ای بود با یه فیگور متفکرانه رفتم تو پذیرایی و به دومادمون سلام کردم یه دفعه دیدم سرش رو انداخته پایین داره می خنده.نگاه کردم به خودم دیدم با یه زیر شلواری گلگلی و تیشرت ام .
ببخشید بی ادبی نباشه ولی به این شوخیا تو انگلیسی میگن : horse play!نه چرا فرار کنمراستم گفتم به خالمم همیشه میگم شوهرت خیلی پدر سگه
![]()
خوب مگه ایرادش چیه؟ دومادتون که غریبه نبوده. میگی نه... از خواهرت بپرس ...!!!
یعنی چی اونوقت...؟؟؟!!!ببخشید بی ادبی نباشه ولی به این شوخیا تو انگلیسی میگن : horse play!
شما خيلي خودتو درگيرش نكنیعنی چی اونوقت...؟؟؟!!!
شما تشريف بيار باشگاه , درس دادن و تست ياد دادن پيش كشچی شده ؟؟؟ تست اگه نمتونین بزنین تا یادتون بدم
باشه آجي, نزن حالا . باز ني ني ام مي ترسه هااسپم بی اسپم...ای بابا
خیلییییییییییی معرکه بودتو عید برامون مهمون اومده بود.موقع خدافظی به جای اینکه بگم پا رو تخم چشمام گذاشتین گفتم پا رو .....گذاشتین!
از خجالت نمیدونستم چی کار کنم...![]()
خداییش اینم خیلی باحال بود...نازیخواهرم 11 سالشه از اون بد غذاهاست یه بار سر شام کرمش گرفت نماز بخونه بعد که نمازش تموم شد دیدیم لقمه هنوز گوشه لپشه
![]()
اول اینکه از همه عذر میخوام...
یکی از دوستام اومده بود پیشم
موقعه رفتن متوجه شدیم یه لوله از زیر ماشینش آویزونه.داشتم فک میکردم از کی بپرسم این لولهه خطر نداره که دوستم بره.دیدم پسره یکی از آشناها با دوستاش دمه در ایستاده و اینا رفتم بهش گفتم آقای فلانی یه نگاه به ماشینه دوستم میندازین؟ "چیزش آویزونه!!!" (به خدا میخواستم بگم یه چیزیش آویزونه) دیگه تصور کنین اونا که اونجا بودن چطوری شدن![]()
راستی آشپزی من هم خیلی خوبه ها این رو هم میتونم آموزش بدم ....شما تشريف بيار باشگاه , درس دادن و تست ياد دادن پيش كش
افتخار داديد تشريف آورديد استاد !
از اين حرفا جلوي دختر و پسراي مردم نزن ! مي خواي اغفالشون كني ؟!راستی آشپزی من هم خیلی خوبه ها این رو هم میتونم آموزش بدم ....
اغفال چیه ؟؟از اين حرفا جلوي دختر و پسراي مردم نزن ! مي خواي اغفالشون كني ؟!
آشپزيتم كه به درد ما نمي خوره ! سالي به ١٢ ماه مياي باشگاه , كي وقت كنيم استفاده كنيم ازش !!!
این دیگه آخره سوتیه ها....اقا یه سوتی دادم در حد تیم ملی من با دوستم ایستاده بودیم بعد یه دختر خانومی داشت رد میشد از اونور خیابون میومد به طرف ما ما توی پیاده رو بودیم
اقا من یهو چشمم بهش افتاد به رفیقم گفتم هی این دختره چقدر قیافش اشناست چقدر خوشگله دهن سرویس توی همین حال و هوا بودم یهو دختر سلام کرد من کپک کردم رفیقم یه چی بهش گفت من توی فضا بودم گفتم ای ناکس رفیت بود گفن نه خواهرم من و میگی اقا گیرمز شده بودم در حد گوجه خیلی ضایع بود
خوبه حالا اونجا از مقوله ي آشپزي چيزي نگفتي !!!!اقا یه سوتی دادم در حد تیم ملی من با دوستم ایستاده بودیم بعد یه دختر خانومی داشت رد میشد از اونور خیابون میومد به طرف ما ما توی پیاده رو بودیم
اقا من یهو چشمم بهش افتاد به رفیقم گفتم هی این دختره چقدر قیافش اشناست چقدر خوشگله دهن سرویس توی همین حال و هوا بودم یهو دختر سلام کرد من کپک کردم رفیقم یه چی بهش گفت من توی فضا بودم گفتم ای ناکس رفیت بود گفن نه خواهرم من و میگی اقا گیرمز شده بودم در حد گوجه خیلی ضایع بود
هر چي هم كه باشي به پترو نميرسي ! نمي دوني چه استاديه !!! بايد داز دستپختش نصيبت بشه تا بفهمي . (البته بنده هم بي نصيبم ها !)اشپزی منم خوبه ها
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |