لازم نبود برگرده , همينطوري هم مي تونست بفهمه كه طرفش دختره !غروب با دوستم رفته بوديم بيرون بعد رفتيم دم دكه روزنامه فروشي داشتيم روزنامه هارو ميخونديم (يعني رومون به دكه بود) بعد دوستم داشت عقبكي ميومد كه يه دفه پاشو گذاشت رو پاي يه بنده خدايي كه پشتش وايستاده بود بعد بدون اينكه برگرده ببينه كي پشتشه دستشو به نشونه عذر خواي زد رو سينه طرف گفت ببخشيد داداش... وقتي برگشت ديد دستش رو پس....ن يه دختره ست !!!
دختره هم خودش خنده ش گرفته بود طفلي !
به نکته خوبی اشاره کردی ناقلالازم نبود برگرده , همينطوري هم مي تونست بفهمه كه طرفش دختره !![]()
كلا استعداد خوبي در زمينه ي نكته گيري داري !به نکته خوبی اشاره کردی ناقلا![]()
اخه تستای نکته دار زیاد زدیمكلا استعداد خوبي در زمينه ي نكته گيري داري !
يكي تو , يكي هم آقا پترو ! هردوتون ...!
هاااااااا ای تستاش فرق فوکوله
با همين تستا معماري قبول شدي ؟!
حتما كلاساتم پيش پترو مي رفتي ! (البته شايد هم برعكس!!!)هاااااااا ای تستاش فرق فوکوله![]()
البته دیگه الان خودم تدریس میکنمحتما كلاساتم پيش پترو مي رفتي ! (البته شايد هم برعكس!!!)
البته دیگه الان خودم تدریس میکنم![]()
چاککککککرتیم مهندسموفق باشي استاد !!!
آخه سرم خيلي شلوغ شده اين روزا . اما چون تويي , يه فكري مي كنم . بعدا بهت خبر مي دم !!!چاککککککرتیم مهندس
یه استاد کم داریم میای که اسمتو رد کنم
جون من نه نگی که ناراحت میشم![]()
ما به وجود اساتیدی مثل شما نیاز داریمآخه سرم خيلي شلوغ شده اين روزا . اما چون تويي , يه فكري مي كنم . بعدا بهت خبر مي دم !!!
البته مي دونم داري شكست نفسي مي كني ها , وگرنه با وجود استاد عظيم اشان و آگاهي مثل شما , به من نوعي چه نيازي هست !
چشم . با شاگردام صحبت مي كنم ببينم ميشه يه كاريش كرد يا نه . آخه الان تو قسمت هاي مهم كتاب هم هستيم , مي ترسم اگه سرم بيشتر از اين شلوغ بشه , نتونم به طور كامل و واضح درسو واسشون جا بندازم !!!ما به وجود اساتیدی مثل شما نیاز داریم
حالال یه جوری وقتتو خالی کن مهندس![]()
مرسی عزیزمچشم . با شاگردام صحبت مي كنم ببينم ميشه يه كاريش كرد يا نه . آخه الان تو قسمت هاي مهم كتاب هم هستيم , مي ترسم اگه سرم بيشتر از اين شلوغ بشه , نتونم به طور كامل و واضح درسو واسشون جا بندازم !!!
خواهش مي كنم ... عزيزم . (آروم بخونش , ميگن جو اش قويه !!!)مرسی عزیزم
![]()
باشه(در گوشی)خواهش مي كنم ... عزيزم . (آروم بخونش , ميگن جو اش قويه !!!)![]()
لازم نبود برگرده , همينطوري هم مي تونست بفهمه كه طرفش دختره !![]()
بابا همه چي تو 2 ثانيه اتفاق افتاد دو ساعت كه بهش دست نزد!معلومه حس لامسه دوستت مشکل داره.اخه کاملا قابل تشخیصه.
بابا همه چي تو 2 ثانيه اتفاق افتاد دو ساعت كه بهش دست نزد!
بعدشم بستگي به سايز... داره !
مردم از خنده!غروب با دوستم رفته بوديم بيرون بعد رفتيم دم دكه روزنامه فروشي داشتيم روزنامه هارو ميخونديم (يعني رومون به دكه بود) بعد دوستم داشت عقبكي ميومد كه يه دفه پاشو گذاشت رو پاي يه بنده خدايي كه پشتش وايستاده بود بعد بدون اينكه برگرده ببينه كي پشتشه دستشو به نشونه عذر خواي زد رو سينه طرف گفت ببخشيد داداش... وقتي برگشت ديد دستش رو پس....ن يه دختره ست !!!
دختره هم خودش خنده ش گرفته بود طفلي !
2 سال پیش با یکی از فامیلای شدیدن رودر وایسی دار داشتیم حرف میزدیم.اون داشت از دختر برادرش تعریف میکرد بعدشم شروع کرد از من تعریف کردن منم اومدم تعارف کنمو متواضع بازی در بیارم که یهو گفتم البته بعض دختر برادرتون باشه منم خیلی دختر خوبیم!اول نفهمیدم چی بلغور کردم یهو دیدم بقیه دارن یه جوره عجیبی نگام میکنن!
بعدشم اون طرف اومد در گوشم گفت خیلی بلاییی....(تازه به خودم اومدم که چرا اینو گفته.وقتی فهمیدم بسی خجالت کشیدمو دیگه باهاش حرف نزدم )![]()
آخی عزیزم!2 سال پیش با یکی از فامیلای شدیدن رودر وایسی دار داشتیم حرف میزدیم.اون داشت از دختر برادرش تعریف میکرد بعدشم شروع کرد از من تعریف کردن منم اومدم تعارف کنمو متواضع بازی در بیارم که یهو گفتم البته بعض دختر برادرتون باشه منم خیلی دختر خوبیم!اول نفهمیدم چی بلغور کردم یهو دیدم بقیه دارن یه جوره عجیبی نگام میکنن!
بعدشم اون طرف اومد در گوشم گفت خیلی بلاییی....(تازه به خودم اومدم که چرا اینو گفته.وقتی فهمیدم بسی خجالت کشیدمو دیگه باهاش حرف نزدم )![]()
همین چند روز پیش خالم بعد کلی مهمون داری و.... خیلی خسته میشه میره یکم استراحت کنه شوهر خالم میاد میپرسه چیه ؟چت شده؟.خالم میگه:هم پام درد میکنه هم لنگم![]()
غروب با دوستم رفته بوديم بيرون بعد رفتيم دم دكه روزنامه فروشي داشتيم روزنامه هارو ميخونديم (يعني رومون به دكه بود) بعد دوستم داشت عقبكي ميومد كه يه دفه پاشو گذاشت رو پاي يه بنده خدايي كه پشتش وايستاده بود بعد بدون اينكه برگرده ببينه كي پشتشه دستشو به نشونه عذر خواي زد رو سينه طرف گفت ببخشيد داداش... وقتي برگشت ديد دستش رو پس....ن يه دختره ست !!!
په چرا من نفهمیدم منظورتو؟لازم نبود برگرده , همينطوري هم مي تونست بفهمه كه طرفش دختره !![]()
خب وقتي آدم توي ذهنش داره يه مردو تصور ميكنه ديگه حواسش به اين چيزا نيست كه ! بعدشم گفتم دستشو گذاشت رو سينه ي طرف نگفتم كه اونجاي دختره رو گرفت تو دستش!!!![]()
2 سال پیش با یکی از فامیلای شدیدن رودر وایسی دار داشتیم حرف میزدیم.اون داشت از دختر برادرش تعریف میکرد بعدشم شروع کرد از من تعریف کردن منم اومدم تعارف کنمو متواضع بازی در بیارم که یهو گفتم البته بعض دختر برادرتون باشه منم خیلی دختر خوبیم!اول نفهمیدم چی بلغور کردم یهو دیدم بقیه دارن یه جوره عجیبی نگام میکنن!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |