به به !!!با بچه ها رفته بودیم شیراز.پسرا هنوذ برنگشته بودن هتل.قرار بود با پسرامون هماهنگ کنیم بریم بیرون.همه آماده لباس به تن کرده نشسته بودیم ولی هنوز با پسرا هماهنگ نکرده بودیم یکی از بچه ها هم غر میزد اگه قراره بریم زودتر بگین .اگه نمیریم من برم استراحت کنم .من هم زنگ زدم به یکیشونو ماجرا رو گفتم اونم گفت باشه من به پسرا بگم نیم ساعت دیگه خبر میدم که میریم یا برمیگرذیم هتل.منم که حواسم فقط به اون دختره بود که غر میزد هول شدم گفتم"نه نیم ساعت دیره یه ربع دیگه خبر بدین اگه قرار نیست بریم ما لباسامونو در بیاریم"
والا هر کار میکنم چیزی واسه خوردن پیدا نمیکنمشرمنده ديگه ! كاري از دستم بر نمي آد !
خودت بايد يه چيزي واسه خوردن پيدا كني !
این رنگ شیر به رنگ پوست ربط داره مثلا تو افریقا همه شیر کاکائو میخورنشير كاكائو ديگه چه نوعشه ؟!!!!
آره اتفاقا , واسم سوال بود كه چرا تا حالا نرفتي , آخه من شنيدم آقايون شبا خيلي گرسنشون ميشه !
(برو تا تلف نشدي از گشنگي )![]()
ببین من رو حرف پترو حساب کردمهشما لازم نيست به فكر گرسنگي ايشون باشي . جناب عالي فكر غذاهاي متنوع خودت باش و از وقت نامحدودت استفاده كن !
ايشون خودش يه فكري به حال خودش مي كنه .
در ضمن بنده هم بوفه و سوپري نيستم ! (اگرم باشم مال هر كسي نيست . فقط به آقامون مي فروشمش )![]()
يه بار يه بنده خدايي يه موضوعي رو در مورد خودش بهم گفت ولي گفت به فلاني نگو منم ارتباط قطع نشده به فلاني پيام دادمو قضيه رو گفتم
دو دقيقه بعدش پيام اومد كه خوبه كه بهت گفتم به كسي نگو
نگو اشتباهي پيام و براي خودش فرستاده بودم!!!!!![]()
يه بار نمره يكي از درسا اومده بود يكي از همكلاسي هام (پسر) بهم پيام داد كه تو چند شدي منم كه يه مدت بود باهاش سرسنگين بودم نميخاستم جوابشو بدم.ولي خيلي دوست داشتم بدونم اون چند شده اومدم زرنگي كردم به يكي ديگه از دوستام پيام دادم كه فلاني چند شده ؟ولي اونقدر حواسم پرت بود كه براي خودش فرستادم .خلاصه اينكه كلي ضايع شدم و مجبور شدم نمرمم بهش بگم ولي روم نشد ديگه نمره اونو بپرسم![]()
آره عزیزم فکر کنم من از این تکنولوژی استفاده نکنم خیلی سنگین ترم
الهه اس ام اس فرستادنت منو کشته
اخییی طفلی....چی کشیده از دست شاسکول بازیای توالهه از مو گفت یاد یه خرابکاری قدیمی افتادم.پارسال میخواستیم بریم عروسی. زن داداشم خواست بره آرایشگاه گفتم بابا کجا میری خودم موهاتو درست میکنم. موهای اون یکی زن داداشمو با برادر زادم (نرگس)سشوار کشیدم به این طفلی که رسید گفتم بذار موهای تورو ببندم.یادم نبود که موهاش چقد نرمه ورداشتم با برس گرد که شونه هاش فلزی بود موهاشو سشوار کنم. خواستم باز کنم .نشد.موهاش گیر کرده بود لای برس.هیچ کاریش نمیشد کرد مگه اینکه موهاشو قیچی کنم.تنها راهی که به ذهنم رسید این بود که نبر دست بیارمو دونه های برسو بکنم.هم خندم میگرفت هم پشیمون شده بودم از کاری که کردم .مامانمم میرفت میومد میگفت آخه چرا اینطوری کردی.بیچاره زن داداشم .هر وقت یادش میفتم خندم میگیره
اخییی طفلی....چی کشیده از دست شاسکول بازیای تووالا تنکس ندارم...2 تا طلبت
اون واسه اینه که خیلی ماهیمزسی جیگر .برا تنکس نیست.مینویسم تا شاید یه نفر یه لبخندی رو لبش بشینه.![]()
افرین به روحیت که اینقدر بزرگمرسی جیگر. قابلی نداره.برا تنکس نیست.مینویسم شاید لبخندی رو لب یکی از بچه های گل باشگاه بشینه. فداش![]()
به به به به شما باید شاعر میشدی اقاافرین به روحیت که اینقدر بزرگ![]()
ابجی ما دلبست ملخصیمبه به به به شما باید شاعر میشدی اقا![]()
خدایی مردم از خندهیادمه زمانی که دانشجو بودم یعنی 4 سال پیش یه شب از یکی از دوستام سوال کردم :مجتبی شنیدم بابات جانبازه گفت اره جانبازه 25 درصد هم هست بدون اینکه در مورد سوالم فکر کنم گفتم راستی جبهه هم رفته اونم گفت نه پس میخ رفته تو پاش...
مامانم بنده خدا خیلی از سوسک بدش میاد یه دفه تو آشپذخونه سوسک دید داد زد:
پییف !!! سوسک پافو بده( به جای سوووسک پیف پافو بده)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |